ПРЕЗ 2013г. НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ ЩЕ СЕ ИМПЛАНТИРА МИКРО-ЧИП

Според законопроекта за здравеопазване на преизбрания за втори мандат президент Обама през 2013г. на всички американци ще бъде имплантиран микрочип. 

Посредством чипът гражданите ще бъдат вписвани в общ регистър. Ако това се случи, Америка ще е първата държава в света, която ще изиска от гражданите си имплантирането на чипове  с радиочестотна идентификация (RFID), макар и по медицински законопроект. Много хора се опасяват, че целта е всички граждани да заживеят в един голям „Биг брадър“, в който личната им свобода ще бъде практически засегната. 

Отдавна се носят конспирации, че чипирането на хората е въпрос на време. Преди години президентът на САЩ Р.Рейгън отказва да въведе тази мярка, но явно вече е дошъл моментът това да се случи. На всяко бебе, родено в САЩ от 2013г. ще бъде имплантиран микро-чип. 

Тук може да прочетете, вече приетия, обновен закон за здравето в Америка:

In the massive US HEALTHCARE BILL there is a section titled: Subtitle C-11 Sec. 2521 – National Medical Device Registry which states:

“The Secretary shall establish a national medical device registry (in this subsection referred to as the ‘registry’) to facilitate analysis of postmarket safety and outcomes data on each device that—‘‘(A) is or has been used in or on a patient; and ‘‘(B) is a class III device; or ‘‘(ii) a class II device that is implantable.”

30 коментара to “ПРЕЗ 2013г. НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ ЩЕ СЕ ИМПЛАНТИРА МИКРО-ЧИП”

 1. Да са живи и здрави „господарите“. Това е описано от ап.Йоан в апокалипсис, ама не ни се вярваше. Фантазия било…дрън – дрън, но фантазията на природата е много по-голяма от нашата фантазия, казва Бор.

 2. „Да ни е честито!“
  Доста от хората отричат този факт, който се състои вече 3 години, както във Великобритания, така и в Америка.
  Съвсем скоро, до 2 години, по-голямата част на Америка и около 13-15% от Европа ще бъдат чипирани. Материалите са доста и
  вие, като нация техническа, бихте могли да имате достъп до тях, стига това да ви интересува. Пробуждане не е достатъчно, нужно е
  нещо по-силно от вярата, за да се сложи край на налаганите от няколко души закони, които по своему били в полза на човечеството.
  От ясно по-ясно е, че това се случва.
  2017 година ще сме напълно глобализирани и ще имат контрол над всяка дишаща твар.


  • Ето му и на Петров малко повече видео, че за него беше важно да ни покаже знанията си по английски, но да каже, че всичко останало са били конспиративни нападки. Für Herr Pappenheim

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s