ПРЕЗ 2020г. ВСЕКИ 4ти В БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ЦИГАНИН

Всеки четвърти българин ще е ром след осем години

В какво ли състояние ще изпадне България, когато ще трябва да изплаща социални помощи на всеки 4ти гражданин на държавата?! Все още не е късно да спрем да изплащаме социални помощи на многодетните цигански семейства, а да инвестираме в образоването им. 

Според изследване на Световната банка, според което през 2020 година у нас 23% от трудовото население ще бъде от ромското малцинство. Под „трудово население“ разбирайте – работоспособни, а не работещи. Плюс това цифрите със сигурност са по-шокиращи тъй като, както знаете в официалните преброявания има разминавания поради различни обстоятелства като това, че мнозина цигани нямат дори и документ за самоличност и съответно не могат да бъдат преброени. 

Факторите, които водят до демографския срив на България са: 

  • България е с най-висока смъртност в ЕС
  • България е 6-тата най-застаряваща страна в света
  • Милиони Българи са емигрирали в чужбина, търсейки по-добри условия за живот и реализация
  • Съотношението раждаемост-смърт е в полза на смъртността

Домовете за сираци в България са препълнени с деца от ромски произход

Сегашната политика, която водим от години насам и е доказано не-ефективна и трябва веднага да бъде преустановена. Всички тези фондации на ромите прибират милиони левове, които отиват в джоба на разни цар кировци и папи. Подаряване на цели блокове за настаняването на роми, в които те вкарват конете си и се отопляват с паркета са абсолютно безмислени. Как един неграмотен човек, който няма работа ще поддържа едно домакинство, макар и дадено му даром?! Ако ще се инвестира в ромите това трябва да е само и единствено в образованието им. Нека получават детски помощи, но само тези от тях, които живеят наравно с останалите българи – тоест признават законите на държавата, трудят се и се образоват. 

В Китай според закона семействата имат право на не повече от две деца. В България трябва ромското многодетие да бъде прекратено с подобен закон. И в това няма никакви расистки доводи, напротив. С това на първо място ще се намалят нещастните деца, които се раждат в семейства които ги принуждават да крадът и просят, а дома им е поредния мръсен, незаконен катун. Ако одобрявате деца да живеят по този начин то просто затворете тази статия. След като държавата така или иначе не може да предложи добри условия дори и на най-образованите българи то този закон е една неизбежна мярка, която трябва да се вземе. 

5 коментара to “ПРЕЗ 2020г. ВСЕКИ 4ти В БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ЦИГАНИН”

  1. Не днес всеки 4 е циганин,нало го знаете това нещо вие от горе,дет се вика,дет сте кът такос.

  2. прост народ слаба държава – прост + нагъзен народ изчезваща държава

  3. сега онези, който подписаха за интеграция на ромите в България да дават отговор на всички тези въпроси. Франция и тя си изми ръцете и ни ги върна по срещу 300 евро на глава. Държавата ни е абдикирала от всякъде. Алчни и нагли политици само грабят и нямат нито време нито желание да се замислят… Надянаха хомота на данъкоплатеца и сега се занимават само със себе си..

  4. Сорос си действа и в България !

  5. Абсолютно 1000% съгласна…Но за съжаление няма как да стане…нито българските политици ще дръзнат да предложат такова решение, нито Европейският съюз ще ни позволи. Обчени сме просто.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s