ТУРСКИ ИСТОРИК В ТУРСКАТА ТВ7: „ИМАЛО Е ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ В КЪРДЖАЛИ!“

ТВ7 е собственост на подставените лица на Доган – медийните олигарси Кръстева и сина й Делян Пеевски

Нека турските историци като този нагъл г-н да признаят, както целия свят направи, Арменския геноцид – едно зверство, за което турците отричат и тогава да си измислят геноциди срещу самите тях!

В предаването на Кошлуков в ТВ7 – зад която стои Доган, турски историк обяви категорично, че българите са извършили „етническо прочистване“ в Кърджали преди 100г.

 

Според Турция Арменския геноцид не се е случвал, а е измислица на целия свят.

В статията, която публикувахме относно това кой стои зад българските медии можете да прочете кой-коя масова медия си е закупил. В нея ние уточнихме, че ДПС стои зад Нова българска медийна група, където олигарсите и слугинаж на ДПС Кръстева и Пеевски изкупуват медии на килограм. (в статията сме уточнили връзките между Доган и Кръстева и сина й)

„Разбира се, че е имало етническо прочистване по време на балканските войни и особено по време на Първата балканска война в периода 1912 – 1913 г., когато се провежда етническо прочистване предимно срещу мюсюлманското население.”

Това напълно неверно твърдение заяви д-р Мехмет Хаджъсалихоглу, който на всичкото отгоре е преподвател в университет…

Но не трябва да се изненадваме, че в медия на Доган е поканен турски-историк, който да хвърля такива медийни бомби, с които ДПС целят да противопоставят,предизборно, турската общност в България и етническите българи. Етническо прочистване не е имало, от умствено-прочистване се нуждаят турските демагози в етническата партия ДПС, които плашат турците с „възродителни процеси“ и сячески се опитват да насаждат напрежение между тях и етническите българи, които винаги са били толерантни и дори, когато Адолф Хитлер е колил и бесил евреите в цяла Европа, ние сме спасили нашите 50хил. евреи. Нека турците и по-специално такива псевдо-историци да признаят Арменския геноцид, който е осъден и признат от целия свят.

One Comment to “ТУРСКИ ИСТОРИК В ТУРСКАТА ТВ7: „ИМАЛО Е ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ В КЪРДЖАЛИ!“”

  1. Ха, тъкмо да си помисля, че най-сетне Турция признава за 500-годишните си издевателства над цели народи. А то не би. То пък било обратното. Знаех си, че ние ще да сме властвали по време на Османската империя.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: