АВТОМАТ – КОЛЕДЕН ПОДАРЪК №1 В АМЕРИКА

След последния масов разстрел на невинни деца в САЩ американците изкупуват оръжия като луди

120910-gun-sales-jsw-930a.photoblog600Докато Обама плаче със фалшиви сълзи, оръжейното лоби прави милярди, а новата хитова певица в САЩ пее „Умрете млади“ поредния шизофреник с автомат се готви да влезе в хронологията.

»Пълна хронология на масовите убийства в Америка 

Нещо обичайно се превърна изконното демократично право в меката на „демократичния свят“ ненормалници да избиват цивилни с автомати. Плашещото е, че това се извършва в повечето случаи от младежи на възраст между 18-25г. Вижте хронологията на масовите убийства във връзката по-горе. 

Преди известно време младеж – фен на филма „Батман“ нахлу преобразен като персонаж от поредицата в американско кино и откри безразборна стрелба. Последния брутален случай пък беше в начално училище в Нютаун, където младеж изби 26 души, 20 от които деца. След като бяха погребани жертвите друг ненормалник уби четирима души в Пенсилвания и рани трима полицаи. И този пореден разстрел се случва ден  след като жертвите на предишния ненормалник бяха погребани.

И на фона на всичко това най-печаливши отново са хората от оръжейното лоби във САЩ. Защото американците, притеснени, че Обама ще наложи по-строг контрол при закупуването на оръжия, се запасяват с автомати като луди. Оръжейното лоби е едно от най-силните в САЩ и неведнъж опитите да се пресекат техните интереси, както и сега обещава Барак Обама, са били неуспешни. Оказа се, че тази Коледа сред най-купуваните стоки редом с елхичките са автоматите. И докато Обама плаче със фалшиви сълзи, оръжейното лоби прави милярди, а новата хитова певица в САЩ пее „Умрете млади“ поредния шизофреник с автомат се готви да влезе в хронологията.

USASHOOT

One Comment to “АВТОМАТ – КОЛЕДЕН ПОДАРЪК №1 В АМЕРИКА”

  1. Супер са статиите , подкрепям сайта , само че ми направи впечатление вече в няколко различни статии думата „милярд“ и малко ме подразни да виждам една и съща грешка. Просто ми се набива в очите. Пише се „милИАрд“ , а не милЯрд.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s