АТЕНТАТА СРЕЩУ ДОГАН – „УБИЙСТВО“ СЪС ЗВУКОВИ ПАТРОНИ

Около атентата има доста несъвпадения и съмнителни факти

 554498_405378909547337_2032846893_nДелегати на ДПС заявиха, че необичайно този път форумът на ДПС е бил слабо охраняван, и никой не е минавал през детектор за оръжия и не са били обискирани при влизането си в залата. Нападателя Октай Енимехмедов се оказа с членска карта в младежката организация на ДПС. 

19.01.2013 – Осмата отчетно-изборна конференция на ДПС 

Доган открива с думите: „Тази конференция ще бъде дълго запомнена“

На тази конференция Доган ужким предава властта в ръцете на Лютфи Местан – досегашният втори в ДПС. Това „оттегляне“ обаче стана исторически момент в новата ни история, тъй като 25 годишния Октай Емин Ахмед, член на младежкото ДПС, направи опит за покушение над Доган. Какво по-зрелищно оттегляне от това? Най-презираният политик от прехода до сега стана мъченик и жертва. За никой също така няма и съмнение, че Доган все още ще бъде „шефа“ в ДПС, а оттеглянето му е просто формален политически ход.

Около атентата обаче има доста несъвпадения и съмнителни факти

GUN

Снимките на газовия пистолет, показват че той няма пълнител

Неизправността на малкия газов пистолет модел „Екол-Волга“ наклонява везните в полза на хората, които се съмняват, че атентата е бил ПР-ход и обичайния преди избори метод за сплашване на електрората и консулидиране. Кой атентатор би извършил покушение, след което не може да се измъкне, с неизправен газов пистолет и то със сигнални патрони и патрон с черен пипер?! 

Нападателя спокойно изминава около 100 метра, за да се качи при Доган и да извади малкия пистолет. Никой от НСО не реагира и това е може би най-фрапиращия провал на НСО.

Защо и сигурността е била толкова ниска?! Не е обичайно за политически форум на партията да няма никакъв контрол за внасянето на опасни оръжия, взривни вещества и всякакви заплахи.

Нападателя има и два ножа във себе си, но не опитва да намушка Доган, а продължава да се опитва да стреля със засичащия пистолет. Може би защото ножовете не могат да „засичат“. Най-смущаващи са кадри с пистолета, в които се вижда, че той е без пълнител.

Нападателя е с чантичка на делегат и бадж от младежкото ДПС, който е бил изтекъл миналата година, но все пак показва, че това е бил член на организацията. 

НСО не се намесва и когато делегатите от ДПС пребиват зверски нападателя, някои от тях свалят панталона му и картинката става „на гол г** – чифте ножове“. Историята ни е научила, че няма недосегаеми хора нито Кенеди, нито Малкълм Х не успяха да избягат от куршумите, които запратиха към тях атентатори въпреки силната охрана от американските служби – едни, ако не и най-добрите в целия свят. Само, че техните патрони не бяха звукови или с пипер, а бойни и техните оръжия определено са имали пълнител.

И в крайна сметка нарочно, или не големия печеливш от този опит за „убийство“ със звукови патрони са хората от ДПС. Само час след пишман-атентата Лютфи Местан вдигна пламенна реч, в която използваше любимите на ДПС фрази за „етническия мир“, „спасяване на демокрацията“ и тн. 

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s