ИСТИНАТА ЗА РАКА – ФАРМАЦЕФТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ ПРЕЧИ ДА СЕ ОТКРИЕ ЛЕКАРСТВО

„Всеки трябва да знае, че „войната с рака“ е една голяма лъжа.“ – 

Д-р Лайнъс Полина – Двукратен лауреат на Нобелова награда

phПонастоящем всеки десети жител на планетата умира от рак, а ако тези тенденции се запазят, до края на века всеки пети или шести човек ще умира от тези истински социално значими заболявания… 

В тази подробна и изчерпателна статия на д-р Гълъбов са изложени факти, които доказват, че умишлено раковите болести биват култивирани, а „войната“, която се води срещу тях всъщност носи милярди печалби на конвенционалната медицина и фармацефтичната мафия.

В нашата страна годишно заболяват около 24 000 души от рак, 15 000 умират, а общият брой на болните е над 150 000. Общата заболеваемост от злокачествени новообразувания у нас през последните години нараства с около 1,5% годишно, а смъртността се увеличава с около 3%… Голямо здравно и социално значение за нашата страна има фактът, че ракът е много честа причина за смъртността и инвалидизирането на хора в работоспособна възраст…

 Вече се знае, че 80-90% от злокачествените тумори се причиняват от известни фактори на околната среда, свързани с начина на живот на съвременния човекСпоред обобщените данни на Световната Здравна Организация (СЗО) най-голям относителен дял заема начинът на хранене, следван от тютюнопушенето (общо обуславят около 60-70% от смъртността от рак), репродуктивното и сексуалното поведение, алкохолизма, професионалните фактори, замърсяването на околната среда, прекомерната употреба на лекарства и др

Смъртността от белодробен рак: се е увеличила 25 пъти от 1930 г. до сега, като 5-годишният период на преживяване за времето от 1977 до 1985 е обхващал само 11% от заболелите. Пушачите и месоядните по-често заболяват от белодробен рак.

  

„Войната“ на конвенционалната медицина с рака очевидно е пълен провал. А лечението, което се предлага, много често убива по-бързо болния или му причинява допълнителни страдания.

 Затова официалните институции непрекъснато се опитват да прикрият тези истини. Джон Бейлар, бивш редактор на „Ю Ес джърнъл ъф дъ нешънъл кенсър инститют“, работил за изданието 25 години, съобщава през 1985 г. на годишната среща на Американската асоциация за напредък в медицината, че понастоящем все повече хора с доброкачествени или леки заболявания се включват неправомерно в статистиките на излекуваните от рак. Това става, за да се оправдае официалната политика, която се води. Друга тактика, която се прилага, за да се убеди обществото в напредъка на антираковата индустрия, е да се обяви пациентът за излекуван, ако е преживял 5 г. след поставянето на диагнозата и терапията, независимо че скоро след това може да е починал.

Според Франк Вийвел, директор на „Хора срещу рака“, в САЩ разходите свързани с това заболяване, са повече от 100 млрд. годишноза лечения, които са едновременно неефективни и нехуманни„. Броят на заболелите и на починалите продължава да расте въпреки влаганите огромни и непрекъснато увеличаващи се финансови средства за изследване и лечение. 
  

За да добиете представа за манипулацията в тази област на медицината от страна на здравните власти и индустрията, бих искал да ви запозная с изследванията и лечебните постижения на някои учени и лекари и натиска оказван върху тях.  

Д-р Райф заедно с д-р Милбанк Джонсън от Университета в Южна Каролина и под наблюдението на специално назначен медицински научноизследователски комитет провел успешен експеримент с хора през лятото на 1934 г. За период от 4 месеца всичките 16 пациенти с различни ракови заболявания, диагностицирани като терминално болни, били излекувани с този безболезнен и без странични ефекти метод. Последвалите опити между 1935 и 1938 г. затвърдили първоначалния успех и същевременно предизвикали силното безпокойство на медицинската индустрия.

И така Морис Фишбейн, който по това време контролирал Американската медицинска асоциация (АМА), изпратил при Райф адвокат с предложение, на което „не можеш да откажеш“. Но Райф го отхвърлил. Не се знае точно това, което Фишбейн е искал от учения, но можем да се досетим, имайки предвид подобни предложения, правени на други учени. А именно АМА да придобие изключителни права над съответния метод, като реши как да го използва (или да не го използва под различни предлози).

През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му изпотрошени. В същото време лабораторията „Бърнет Лаб“ в Ню Джърси, в която учени се канели да потвърдят изследванията на Райф, била опожарена.

Лекарите, прилагащи неговия метод, били заплашени с отнемане на правото да практикуват и дори с затвор, а тези, които се опитали да го защитят, били подложени на финансови репресии. Артър Кендал, директор на „Нортуестърн скул ъв медисин“, Който работел известно време с Райф върху раковия вирус, приел предложението срещу 200 000 USD, които за онова време представлявали значителна сума, „да се оттегли в пенсия“ и заминал за Мексико. 

    Преследванията изпълнили Райф с горчивина и го довели постепенно до алкохолизъм. Той починал беден и забравен през 1971 г. – годината, в която правителството в лицето на президента Никсън обявило „война на рака“.    

Пораженията, нанесени на човечеството от лакомията на фармацевтичните концерни и корумпираността на политиците, са на път да засенчат всички масови убийства досега в историята на човечеството.

За да разберете за какви пари става въпрос и чии „права“ се защитават от властите, бих искал да уточня, че лечението само на един човек, болен от рак, в САЩ струва средно около 300 000 USD! И ако това не е добър бизнес!

Продан Христов се опитва неколкократно да регистрира откритието си в България още през 80-те години, по времето на управлението на Тодор Живков, както и по-късно през 90-те, като се обръща към МНЗ, но без резултат. Очевидно отговорните висши чиновници в медицинските и правителствените инстанции, от които зависи изпитанието и приложението на лекарството, служат на чужди интереси и на собствения си егоизъм, а не на народа и на страната си. 

Ако бъде открито и въведено такова лекарство, което помага на организма да се справи с раковите заболявания, това означава край на милиарди долари годишна печалба от химиотерапия, облъчване, хирургически операции и всичко, което обслужва цялата тази индустрия, защитаваща болестта.   

Както става ясно по целия свят броят на болните и умиращите от злокачествени заболявания непрекъснато се увеличава.

В обявената от медицинските институции „война на рака“ милиони долари се вземат от данъкоплатците и се хвърлят за една кауза, която предварително е обречена на провал. Двукратният лауреат на Нобелова награда и „баща“ на ортомолекулярната медицина д-р Лайнъс Полина, казва:

„Всеки трябва да знае, че „войната с рака“ е една голяма лъжа.“ 

33 коментара to “ИСТИНАТА ЗА РАКА – ФАРМАЦЕФТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ ПРЕЧИ ДА СЕ ОТКРИЕ ЛЕКАРСТВО”

 1. А какво ли би станало ако болните от рак в.един момент решат да се откажат да го лекуват и приемат съдбата си?

  Апропо, благодарение на съвременната медицина, толерантноста, сребролюбието (избор на партньор по социален/финансов, а не биологически статус) и много други познати фактори, биологически естествения подбор в обществото ни е сведен до минимум. Така, че не е учудващ бума на ракови, както и на редица други заболявания…

 2. Токсичността идва от нередовно изпразване на дебелото черво.

 3. Така е наистина, има много варианти да се излекуваш от рак,освен тези,които ще получиш в онкологията. Тук никой не спомена и другите доказано действащи методи: терапията на Герсон, маслото от канабис, сиропа от клен+сода. За тези неща всеки може да потърси премного доказателства, че са ефективни и действат.
  Филма за Бурзински е много показателен, как ЕФЕКТИВНА терапия бива смачкана от корпокрацията.
  Относно терапията на Райф и лечението със сода съм малко скептичен и аз, но пък содата се води,че помага за доста неща наистина.

 4. И аз не съм лекар , нито се занимавам с медицина , но смятам , че световноизвестните фармацевти( които монополират производството на лекарствата в света) а и други фактори наистина пречат на възможността хората да получават качествено и реално лечение … Хилядолетия преди нашето съществуване , в човешката история са известни методи и факти , свързани с лечението на тези заболявания ( много по-успешно , в сравнение на съвременната медицина ) , но явно те не са по вкуса на тези , които произвеждат хапчетата на нашето здраве ! …

 5. Ей на тва може да му хвърлите око като допълнение към тезата на заглавието. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Но явно фактите не винаги водят до пренасочване на финансите…

 6. няма излекуван от рак с апарат на Райф.

 7. Няма шанс за успех в борбата с това коварно заболяване и двамата ми родители починаха от рак на панкреаса.

 8. А защо почти никой не говори за фактора, наречен „човешка имунна система“? Не съм чак толкова на „ти“ с медицината, но със сигурност знам, че в човешкото тяло постоянно възникват туморни зародиши, които почти моментално се забелязват и „отстрелват“ от имунната ни система. Понякога обаче, по една или друга причина, стават „грешки“ (възможно е в много от случаи те да са „умишлени“, по разни причини). Но все пак е възможно и на малко по-късен етап да се получи „аварийна“ стимулация на имунната система и тя все пак да успее да се справи (е, по-вероятно само със солидна помощ отвън) с вече развил се тумор… Та, такава ми беше мисълта, прекалено много се набляга на сложността и разнообразието на раковите образувания; според мен това не е чак толкова важен фактор, когато става въпрос за работата и стимулирането на имунитета – включително и в тази посока трябва да се търси евентуално универсално лечение на рака…

 9. Ima dosta veshtestva,medikamenti,otvari,bilki i t.n.t.,koito narochno se ‘pokrivat’ ot taka narechenoto medicinsko lobi v svetovnata zdravna organizaciq,prosto ne e v interes na biznesa im-zdraveto ni,da se osvetlqt takiva regulatori i modulatori na sistemata na tqloto ni i vutreshnite mu procesi.

 10. Вижте сайта на Тулио Симончини

 11. Не знам за рака точно, но съм убеден вече че има световна мафия която сама измисля болести и ги прилага на човечеството.Да вземем пример СПИНа, как толкова хиляди години го няма и изведнъж през 1981г се появява от нищото? После птичият грип , уж беше много опасен, не можеше да се лекува,но явно не са го доизмислили като хората и изведнъж взе че изчезна , после свински грип, после не знам какъв си грип. Вече чак взеха да прозират

 12. Причената за рака е една, разликата е в морфологията на клетката-затова е логично едно лекарство да лекува всякакъв вид рак

  • Радиация, цигари, алкохол, човешки папиломен вирус. Определено не е една. Важен е резултатът. Дали ще си счупите ръката при падане от колело или по стълбите, все тая. Дори и да беше една причината, съждението „една причина-едно лекарство“ е логическа грешка. Не знам как не Ви изникват веднага оборващи примери.

 13. Това е твърде просто, за да е вярно.

  Тъй като имам роднини онколози, знам едно нещо за рака, което повечето хора пропускат – всеки случай е уникален. Ракът е в голяма степен индивидуално явление според генотипа на засегнатия човек. Дори е възможно в един и същи човек да се появят два (или повече) напълно различни вида рак.

  Ето защо е практически невъзможно да съществува едно лекарство за рака. Учените се опитват да лекуват не един, а милиони видове рак… и съответно трябва да се открие не едно, а милиони лекарства за тях.

  С други думи – дадено лекарство може да има огромен ефект върху един пациент и почти никакъв върху друг.

  Та затова е много трудно да се попречи на откриването на лекарство за рака въобще. Защото такова просто не съществува.

  Не забравяйте, и че ракът не е заболяване в традиционния смисъл на думата – той е по-скоро вътрешен процес, грешка в генетичната програма на група клетки, които се разрастват безконтролно за сметка на нормалните клетки.

  • Food Matters
   потърсете това в Zamunda
   http://zamunda.net/details.php?id=206690&hit=1
   и може да получите много отговори за лечението на рака с едно лекарство!!!

   • Food matters дотолкова, доколкото намалява риска за развитие на рак. Никакви диети или определени храни не могат да повлияят вече съществуващ такъв. Алтернативните концепции за възникване и лечение на рака са измишльотини, съчинени просто ей така и то доста примитивни. Сори, ама Земята не е плоска.

   • Но пък храните пълни с ГМО и карцорогени доказано причиняват рак.

   • naprotiv tochno taka e!imam poznata koqto e bila pred kovchega s uvereniq ot dr-i che nqma shans,no ima Nadejda i tq q izpolzva kato se hrani samo s morkovi i celina/predimno na sok/-Moshno i e pila sutrin soda=rezultata e che e 4iva,uchitelka e i pravi letni lageri po boini izkustva.

  • Май забравяш за едно нещо ,наречено „имунна система“…

  • Онколозите не са надежден източник на мъдрости. Разбира се, че се лекува рака. Няма болест, която да не се лекува, има хора, които не се лекуват. Причината за рака е токсичност на организма и киселинност. Това е вследствие от начина ни на живот-какво слагаме в устата си, с какво се храним, какви мисли имаме. Причината е една и съща с различни прояви. Така, че и лечението е едно и също-чистене на организма и смяна на начина на живот. (справка Луи Куне-още през1870 и някоя година го е казал човека) год. Когато изчистиш организма си от токсини и поддържаш средата алкална се повишава имунитета и организма сам се справя със всички болести. Токсичността идва от нередовно изпразване на дебелото черво. А това, че официалната медицина не иска да ни лекува, а иска да сме болни е безспорен факт. И доказателства има колкото искаш, просто трябва да си отвориш очите и да си съзнателен за това. Докторите са готови да ти отрежат всичко, но операцията не лекува-причината си стои вътре в организма и рано или късно ще се появи с нова сила, било на същото място или на друго.

   • Само че човек няма как да си алаклизира или подкисели организма и да е здрав в същото време. Нещото, което тялото най-малко търпи, е излизане на кръвното pH от диапазона 7.36-7.44. Под долната граница се нарича ацидоза, а над горната – алкалоза. Случи ли се една от двете случки, веднага се появяват симптоми. На всичкото отгоре организмът понася по-добре ацидозата. pH 6.8 е съвместимо с живота (въпреки че състоянието е много тежко), докато от 7.8 нагоре не е. Така че, колкото и алкализиращи или подкиселяващи храни да изядем, pH-то на кръвта ни не помръдва заради системите, които го поддържат. Излишните кисели и алкални еквиваленти се изхвърлят от бъбреците или се издишват през белите дробове, тоест с диетата променяме само pH на урината си. Въдицата с алкалното и киселинното тяло доста хора изглежда са я налапали. Даже съм срещал един да твърди, че си поддържали pH-то 8. Как е измерено? С лакмус в устата, което дава pH на слюнката, а слюнката, както знаем не е кръв, нали? Обаче въпросният е толкова зомбиран от попитите глупости, прочетени в интерент, че не прави 2 и 2.

 14. Д-р Райф.. да, ама не. Той е оптик и изобретател и оттам нататък почва със свободните си съчинения. Причината за рака не е нито бактерия, нито някакъв универсален вирус. Тях ги е виждал само Райф и никой друг. Още по-малко вибрират с някаква честота и могат да бъдат разрушени с резонанс. Установено е, че енергията на радиовълните от машината на Райф е недостатъчна за каквото и да било. Съвсем закономерно след източване на пари от богати инвеститори и изложби пред публика, на които така и никой не я е видял да работи, машината привлича интереса на научната общност, което се оказва началото на края за този измамник.

  Продан Христов е същата работа. Недозавършил медицина, самоук биохимик. Нали..

  Най-сигурният показател за измамник е мрънкането, че някаква зла сила (Илюминати, масони, биг фарма) го подтискала и правела всичко възможно гениалното изобретение да не излезе на яве. Но като не можеш да покажеш, че работи, какво друго ти остава.

  • Защо след като д-р Райф е бил толкова безобиден, прост и не е направил нищо Американската Здравна Организация иззема трудовете му и заплашва сътрудниците му? Много откриватели и гении не само на нашето време също са били самоуки. Айнщайн е имал слаби оценки в университета, това омаловажава ли откритията му? Не споменавате и за успешните опити на д-р Райф.

   Замислете се, ако има лекарство срещу рака това значи край на милярди печалба за фармацевтите. Едно лечение на онкоболен струва средно $300,000, според Вас зад такива печалби стоят едни хора, които доброволно ще се откажат от тях или нямат власт, за да съботират откриването на лекарство срещу болестта, която ги прави толкова богати?

  • Щото не може да тръбиш, че лекуваш рак просто ей така, предполагам. И все пак не мога да съм категоричен, много съм чел за този от всякакви сайтове, но конспираторските такива имат силен уклон към украсяване на историята (по принцип говоря), така че и за Райф ми е съмнително.

   Иначе за рака като цяло, ако се замислим, ама наистина, според мен нещата биха се получили по-скоро по следния начин.
   1. Едно лекарство за всички видове рак не може да се измисли. Раковте произлизат от различни тъкани, като всяка тъкан си има своята особеност, поради функцията, която изпълнява, следователно туморите също са различни. От друга страна, мутации в много различни гени на една клетка, могат да доведат до нейното израждане, като при доста от тях придават особености на раковата клетка.
   2. Значи ще са нужни много различни препарати.
   3. Откриването на лекарство за един вид рак, ще донесе огромни печалби заради продажбите му – колкото по-селективно удря в молекулните механизми на рака, колкото е по-щадящо и т.н, толкова по-скъпо. Ще се вдигне репутацията на компанията, може даже да си сложат девиз „Ние излекувахме рака“. Акциите й ще скочат, продажбите на останалите медикаменти доста вероятно също.

   И понеже ракът е изключително сложно нещо, е ясно, че лековете едва ли ще дойдат от разни самоуки таланти като Продан Христов, Хулда Кларк и Тулио Симончини (лекар, но решил да продава фалшива надежда), който незнайно как си съчини, че ракът бил гъбична инфекция. Това няма как да е останало незабелязано досега и е невъзможно да се потули. Всички искат кинти и не си мислете, че ония са някакви самаряни, които милеят за човечеството. Милеят за вашите кинти. Както е добре известно да свириш на струната на натуралното, без химия, без странични ефекти, евтино, и на щастливите „излекувани“, които се усмихват от филмите, но или никога не са били болни, или вече са мъртви, е просто съвършената въдица. На безкритичните маси само това им трябва.

   • Dobur si:) i dosta prav!

   • г-н Анонимен, след като правите някакви изявления колко щели да спечелят с измислянето си на лекарство спиращо развитието и дори премахването на рака, вървите напално в грешна посока. Говорите за някакви огромни печалби ,скок на акции и тем подобни. Бих искал да ви да една задачка която ученик с начално образование би се справил. Колко акции би могла да има най-много една компания (реално) и до колко цената на една акция би се покачила ,така че да се сравни и да измести броят на хората с това заболяване в целият свят. Щом цената за лечение на един човек е около 300 000$. Направете си сам сметка каква печалба носи това на компаниите. Ако неможете да сметнете или поне да си представите разликата между тезата която подкрепяте и истината, то тогава не заслужавате и средното си образование, а да не говорим за някаква Докторска степен. Искам да попитам и хората които писаха,че всеки случай на заболяване е уникален (за което съм съгласен). Как тогава има лекарство за други видове болести , при положение че всеки човек е уникале. съгласен съм и с изказването ви, във всеки един момент ракът мутира, и откриването на вариант да се открие начин не е много лесно ,но пък не е невъзможно. Причините за да не видят такива лекарства и методи бял свят са няколко:

    1.“Предлагане на надежда“ за жалост без положителен резултат, но пък с добри приходи.
    2.Умишленно ограничаване на човешката популация,за да се предотврати пренаселение на планетата.

    На изказването кой мислил за нашите „Кинти“ искъм да попитам нима Банките не мислят за нашите кинти и най-доброто за нас с даваните ни % лихва и тем подобни глупости, а след това могат да те изхвърлят на улицата като ти вземат всичко. Те ли са добрите Съмаряни????
    За съжеление наистина има таква „зла сила“ като Масони, Илуминати …… които могат да опровергаят и най-неуспоримият факт или откритие с цел някой да не разбиесъздадената от тях мрежа в световен мащаб.
    It`s time to open your eyes

   • Е, не са само акциите разбира се. Плюс това аз не съм много на ти с тая материя обаче ако съм мултимилионер ще инвестирам в компанията, открила лекарството. Гаранция Франция, че едно такова лекарство ще изисква много мозък и високи технологии, за да се открие и произведе. По пътя на откриването му ще са изхарчени стотици милиони, плюс още толкова за провеждане на качествени клинични проучвания. Така, че ще сложа каквато си искам цена и то ще се купува. Със сто процентова сигурност може да се заяви, че само едно хапче или вливане няма да е достатъчно, което значи още повече пари. Като ми се качи репутацията на компанията и си сложа девиза „Ние излекувахме рака“ народът ще купува и останалите медикаменти.

    Така че, Илюзия, интересът от лекуване на болестите е огромен. Вас конспиралниците някой ви е излъгал, че ако се лекуват всички болести, ще настъпи едва ли не някакво поголовно здраве на тая планета и биг фарма ще фалира. Като добавим и намесването на масоните и несъществуващите илюминати, е време да се замислим дали заслужавате средното си образование. Ако смятате, че американците сами си бутнаха Световния търговски център и че ваксините са вредни – значи със сигурност не.

   • Яко пропаганда. Друго не искате да приемете и това си е. А като сте толкова сигурен в приказките си, подплатете ги с нещо по-достоверно, защото на голите ви твърдения няма как да накарате да ви се върже някой, който е наясно с нещата от 20ина години. Или идеята ви е да обърквате тези за които още не е огряло слънцето?

 15. Адни ме в скайпа бате.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s