БЕЗОПАСНИ ЛИ СА ВАКСИНИТЕ?

През последните десетилетия в САЩ смъртността в резултат на имунизации срещу детските болести превишава почти десетократно смъртността от самите заболявания

vaccinesНа обществото като цяло не се дава информация за многобройните странични ефекти от ваксинациите, които могат да бъдат твърде сериозни и понякога фатални.

Самите медици са поставени в информационно затъмнение за реалния размер на тази опасност и дискутирането на краткотрайните и дълготрайните увреждания, настъпили в резултат на различни ваксини съзнателно се избягва от официалните медицински институции.

Необходимо е внимателно да изслушваме родителите, когато ни казват, че проблемите на детето им са започнали след някаква имунизация, а не да отричаме тази възможност, както правят много колеги.

    „Единствената безопасна ваксина е тази, която никога не е слагана“

–  д-р Джеймз Шенън от Националния здравен институт на САЩ (NIH).

  “Днес ние страдаме от цяла плеяда съсипващи ни заболявания както на ума, така и на тялото, като почти всички могат да бъдат проследени директно до операциите на фармацевтичните монополи…”

–  Юстас Мълинз, автор на книгата “Убийство чрез инжекция”

  През 1986 г. се създава, забележете, Програма за компенсиране на щетите от ваксинации (VICP), която до настоящия момент е изплатила повече от 1 млрд. USD за различни увреждания или смърт, настъпили след ваксинации, като има заведени още хиляди дела в Америка. Въпреки всички горепосочени факти на обществото непрекъснато се повтаря, че „ползите от ваксинациите превишават по значение рисковете“.

 Медицинската индустрия е създала мита за „страшните“ детски болести и съответно е предложила „решението“ за тяхното унищожаване – ваксините. На родителите с години се насажда страхът, да не би детето им да се разболее от една в действителност невинна болест, която би била полезна за развитието на имунната му система и би му дала доживотен имунитет, и са накарани да приемат за нормално и дори полезно внасянето на токсични коктейли в оформящия се детски организъм! Със сигурност те не знаят, че 

През последните десетилетия в САЩ смъртността в резултат на имунизации срещу детските болести превишава почти десетократно смъртността от самите заболявания

  Д-р Харълд Бътрам от Квакертаун заявява: „С деспотичните си решения за задължителност на ваксините, които вземат правителствените бюрократи, работейки често ръка за ръка с фармацевтичната индустрия, не се оставят на родителите никакви възможности на избор и така налице са всички потенциални компоненти за една трагедия с исторически характер.“

Ваксините се получават чрез заразяване със съответния вирус на клетъчни култури от маймунски, кучешки или говежди бъбреци, пилешки ембриони, човешки абортирани фетуси и др., които са богати на чужди за човешкия организъм протеини и ДНК. Въведени в тялото, съответните вируси и ДНК-елементи от различните видове животни навлизат в клетките, като могат да доведат до генна мутация с непредвидими последствия или да останат дълго време в латенто състояние. При промяна във вътрешните условия на организма в резултат на стрес или заболяване могат да допринесат за развитието на автоимунен процес. Какво естествено и здравословно има във вкарването на подобни адски коктейли в кръвта на човек, още повече на едно бебе?!

В края на 50-те години в САЩ десетки милиони американци са били ваксинирани с полиомиелитна ваксина, заразена с вируса SV-40, известен с това, че причинява определен вид рак в мозъка на африкански зелени маймуни. А днес се знае, че той може да доведе и до имунен дефицит, вродени малформации и дори левкемия при малки деца. Но за обществото тези данни са били тайна години наред.

 Д-р Г. Ланкто заявява: „Медицинските власти продължават да лъжат. Ваксинациите представляват катастрофа за имунната система. В действителност те причиняват много заболявания и променят нашия генетичен код… след 10 г. ние ще знаем, че те са били най-голямото престъпление срещу човечеството.“

В имунизационната практика се пренебрегва и един друг факт: хората от различните раси и култури, всяка със свой начин на хранене и живот и специфична експресия на гените, не реагират по еднакъв начин на ваксините. Само преди няколко години това е било драматично доказано при аборигените от северната част на Австралия, където имунизационна кампания довежда до невероятните 50% смъртност сред децата!

Туберкулозата става все по-трудно лечима с досега предписваните туберкулостатици и антибиотици, които трябва да се приемат месеци наред и са твърде скъпи.От десетилетия е известно, че ВСО-ваксината не дава имунитет срещу заболяването, но упорито продължават да я правят. През 1977 г. френският педиатър проф. Марсел Ферк публикува книгата „Провалът на ВСО“, в която разкрива неефикасността от противотуберкулозната ваксина и опасностите от страничните й ефекти. Вече повече от две десетилетия многобройни френски лекари и учени настояват за забраната на тази ваксина.
    Наскоро у нас беше съобщено за 14 деца от едно ямболско село, инжектирани по погрешка с двойна доза противотуберкулозна ваксина, в резултат на което 5 от тях са развили заболяването.

_______________________

д-р Атанас Гълъбов

8 коментара to “БЕЗОПАСНИ ЛИ СА ВАКСИНИТЕ?”

 1. Въпрос към така наречената „официална медицина“: Защо колкото повече и все по-модерни лекарства и методи на лечение (които струват безбожно скъпо) се прилагат, все повече хората боледуват и постоянно изникват нови болести?

  • Защото, първо, технологията за диагностика е напреднала много, хората се преглеждат масово и случаите, които преди са оставали скрити, сега излизат наяве. Като се дебнем, ще се хванем. Второ, продължителността на живота се е увеличила, което логично носи със себе си болести. Сега Вие избройте няколко от така наречените нови болести.

 2. Аз викам антиваксерите да бъдат преселени в Мадагаскар и оставени на грижите на хомеопатите. След като дадат 60% загуби сред децата до 3 годишна възраст може и да запеят друга песничка.

 3. През 1986 г. се създава, забележете, Програма за компенсиране на щетите от ваксинации (VICP), която до настоящия момент е изплатила повече от 1 млрд. USD за различни увреждания или смърт, настъпили след ваксинации, като има заведени още хиляди дела в Америка. Въпреки всички горепосочени факти на обществото непрекъснато се повтаря, че “ползите от ваксинациите превишават по значение рисковете”.

  Представяш документи пред съда и като реакцията е някъде след ваксината, се счита, че има причинно-следствена връзка. Абсолютно мъглява история, но в съда доказателствата винаги са били на много по-ниско ниво от научните. В резултат на това куцо и кьораво се опитва да изкрънка кинти и успява.

  “ Медицинската индустрия е създала мита за “страшните” детски болести и съответно е предложила “решението” за тяхното унищожаване – ваксините. “

  Ха, лесно се приказва, когато в днешно време болестите в развитите страни са натикани в ъгъла благодарение на ваксините. Страхотна индустрия през 19ти и началото на 20ти век, направо изумително. Само дето още по това време не са били включили, че хубаво да си мият ръцете.

  И това за променянето на генетичния код…хахах. Чел съм му книгата, но не знам защо съм останал с погрешното впечатление, че не е чак толкова слабоумен.

  • Цитата, който сте дал се отнася до шарката. А факта, че има комисия за пострадали от ваксините не Ви се струва странен така ли?

   Бъдете здрави…

   • Не съм казал, че ми се струва странен. Тя реално е съсздадена, за да угоди на биг фарма, защото разразилата се истерия през 80те относно ДТК ваксината (коклюшния компонент) довежда до спечелени дела за много пари, поради което производителите спират производството й и по този начин създават заплаха за общественото здраве. А това, че съдебното доказателство е нищо в сравнение с научното и че всеки тексаски селяндур ще се пробва да намаже, е ясно.

  • Платените драскачи на фармацевтичните компании се изсраха и под тази статия.Анонимният акъл,които взел да обяснява как болестите били изтикани в ъгъла в развитите страни не е чувал за спин и рак. Сигурно и не знае,че никой няма интерес хората да са здрави.Това важи в пълна сила и за фарма компаниите,които му плащат за да се изказва манипулативно под статии критикуващи тези компании.
   Срам ме е от такива продажници/предатели като теб.

   • Очевадно на неанонимният акъл в твое лице не му стига вътък да разбере, че говорим за инфекциозни болести и поради тази липса на вътък неанонимният акъл намеси СПИН и рак. А анонимният за разлика от неанонимният може да мисли и не рецитира назубрени фразички от интернет и съответно знае кой и за какво има интерес. Докато неанонимният в унисон с другите му себеподобни роботи има мозъчни клетки, които стигат единствено да повтарят „платен драскач“. Мен пък не ме е срам от теб. Мога да кажа само … язък!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s