ЗАЩО БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД Е МРАЗЕН ОТ НАЙ-ДРЕВНИ ВРЕМЕНА ДО ДНЕС?

Евреите са били гонени, презирани и нежелани от античността до днес. Гонения срещу тях е имало в цяла Европа, Древен Египет, Древен Рим и къде ли не. Но защо?

МОШЕДнес свързваме погрешно омразата към евреите с просъществувалия 12 години нацистки режим в Германия. Истината е, че евреите са били преследвани и нежелани от най-древни времена от мюсюлмани и християни. Където и по света те да са били нежелани причините за това са били идентични – занимаване с лихварство, незачитане и неуважение на чуждата религия и култура, не спазване на законодателството.

Заради презрението на евреите към всички останали и наричайки се „богоизбрани“ те се самоотделят от обществото. Тяхната философия, записана в Талмуда се е обосновавала с твърдения като тези (цитати от Талмуда):

“ Евреите се наричат хора, християните не са хора.“; 

 „Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.“;

Противообщественото поведение на евреите, ненавистта им към всички други накарала народите, чиито държави обитавали да предприемат мерки срещу тях. Това се е случило не веднъж от най-древни времена до днес. И не само в мюсюлмански или християнски държави, а навсякъде. Еврейската философия, егоизъм и сребролюбие са овековечени в много класически творби  . След малко ще проследим къде по света евреите са били прогонвани. Евреите са „вечната жертва“ и по тяхната „божествена“ логика излиза, че целия свят е крив, че ги е гонил не заслужено, а те са били прави. Никой друг народ не е бил прогонван и нежелан в толкова много държави и империи, от толкова различни религии и раси, за толкова дълъг исторически период – от древността до днес. 

Никой не е описал по-добре характера на евреите от Бисмарк:

„Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик.“

Любен Каравелов остава огнусен и потресен от това, което вижда в еврейското гето. Той самия описва евреите така:

„Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.”

И преди да разгледаме къде и кога евреите са били прогонвани нека завършим с един цитат на Марк Твен:

„Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.“

ГЕОГРАФИЯТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ ГОНЕНИЯ ОБХВАЩА ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ, РАСИ И РЕЛИГИИ

Евреите били били изпъдени от Древен Египет като група прокажени.

Главното обвинение срещу евреите непосредствено преди началото на нашата ера, т.е. от установяването на римско покровителство над Юдея и управлението на Ирод Велики, било за неуважение на боговете на другите народи (веротърпимост).

През средновековието и новото време 

Евреите били обявени за предателски настроени през средновековието от  арабите, Халифата, турците и Византия.

След загубата в битката при Манцикерт, било турено началото на Кръстоносните походи, а с тях и на същинските средновековни гонения на евреите с началото на Инквизицията.

Евреите били последователно прогонени от:

 • Крим – през 1115 г. и 1350 г.;

 • Силезия – през 1155 и 1494 г.;

 • Германия – през 12 век, 1348 г., 1510 г. и 1555 г. – по време на Контрареформацията и след излизането на трактата на Лутер – „За евреите и техните лъжи“.

 • Англия и Уелс през 1290 г.;

 • Франция – през 1182 г., 1306 г., 1321 и 1394 г.;

 • Прованс – през 1430 г.;

 • Унгария – през 1349 г. и 1360 г.;

 • Австрия – през 1421 г., последвано от различни места в Германия през XVI век;

 • Литва – през 1445 г. и 1495 г.;

 • Испания – през 1492 г. е най-известното прогонване, ведно с изгонване и от

 • Сицилианското кралство със Сардиния – през същата 1492 г., последвано от

 • Португалия – през 1497 г.;

 • Тунис – през 1535 г.;

 • Неаполитанското кралство – през 1541 г. и

 • Папската държава – през 1569 г. и 1593 г.

Преследванията срещу евреите продължили и на изток през 18 век – в Бохемия и Моравия – през 1744/45 г. Между XV век и 1772 г. на евреите било забранено заселването в Русия.

Мнозина смятат „Еврейския въпрос“ за изобретение на нацистите, но този въпрос всъщност бил поставен много отдавна –  по време на Просвещението от 1753 г. насетне възникнал за политиката и термина „еврейски въпрос“.

Най-сериозните преследвания на евреите били от страна на православните казаци на Богдан Хмелницки в Източна Европа през 1648/49, а след убийството на цар-освободител отпървомартовци, царската тайна полиция вдъхновила погромите. В началото на 20 век в отговор на ционизма и „Еврейската държава“ на Теодор Херцел излезли и протоколите на Ционските мъдреци. В Третия Райх на Райнхард Хайдрих била поверена координацията по окончателното решение на еврейския въпрос след провала на Мадагаскарския план.

След създаването на държавата Израел, в периода 1948-1967 г. почти всички евреи от мюсюлманските Алжир, Египет, Ирак, Сирия и Йемен избягали от тези държави от страх за живота си.

untitled

От малки израелтянчетата биват облъчвани с омраза и агресия.

На снимката: малки деца надписват бомби, които ще се изсипят над главите над палестинците

hebron

Ежедневието на различните в Израел

На снимката: малки и големи израелтяни малтретират мюсюлманка

Rabbi-against-Zionism-large

И все пак сред евреите се намират и хора, несъгласни с агресивната и кървава ционистка политика

На снимката: Еврейски равин с плакат против ционизма, който гласи: „Край на ционизма = мир“

И понеже темата е неизчерпаема, а примерите защо евреите са толкова презирани през времето и днес са безконечни просто ще завърша с това, че да си несъгласен с агресията, расизма, нетолерантността и наглостта на евреите не те прави „анти-семит“, а те прави човек, който не е безразличен към безправието и несъгласен с толерирането на погазването на международното право и конвенциите на ООН. Какво казват много велики българи за евреите можете да потърсите и сами. Но за да завърша темата просто ще цитирам една прекрасна българска мъдрост:

„КАКВОТО ПОВИКАЛО – ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО“

ALTER INFORMATION

 

76 коментара to “ЗАЩО БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД Е МРАЗЕН ОТ НАЙ-ДРЕВНИ ВРЕМЕНА ДО ДНЕС?”

 1. Някога само евреите са били Божия народ, но вече Божия нарид са всички приели в сърцето си Божия Син. И осзнали, повярвали в доброволната му жертва, с която плати цената за нашите грехове. Евреите както и всички народи сме братя. Библията ни нарича еднокръвни, и всички сме си ближни; Бог наистина е любов, и доказа любовта си на кръста. И ни заръча да обичаме Него и ближния, както себе си. Отношението ни към хората е отношението ни към Бога. И като дава всеки на другия, другия няма как да бъде беден ще бъде богат, и така всички ще бъдем богати, но богатството е преди всичко непорочната любов и добрите взаимоотношения, просто е.
  Бог изяви любовта Си чрез Исус Христос и ни каза ясно, че вярата в тази Негова жертва е единствения път към спасение на грешните ни души, за да получим вечен живот и спечелим Божието царство. Евреите са наши братя еднокръвни. Дошло е време да гледаме глобално, а не другоселски. Да си простим, защото и на нас има какво да се прости.

 2. Да сте чули за еврейска или циганска държава? Натрапения Израел не е държава. Бездомници, скитащи по света.

 3. Евреите лъжат за холокоста. Както лъжат и за най-дребните нещица. Дали защото не им отърва да кажат истината или защото такава им е природата-да заблуждават и да се радват на резултатите. Но поговорката си е точно на място. Ама те няма да го разберат.

 4. А на кръстоносците, че им било разрешено всичко по време на Инквизицията? Че да изнасилват и убиват им е било предварително простено от свещенниците и ония буквално са си правили каквото искат. Че Християнството е отговорно за един от най-разрушителните и масови геноциди в историята на човечеството? Затова защо никой не пише… все еврейте ви били виновни 😀 За Джихада няма да си отварям устата, че да мога хубаво да ви затапя вас правоверни расистчета такива… 😉 Но ако има мюсюлмани тука , които съдят еврейте, тогава нека пък те да си спомнят за тяхната религия и свещенната война на джихада, където също не е било грях да се убиват тези с различно вероизповедание…

 5. СМЪРТ НА ЕВРЕИТЕ

 6. Не бъркайте истинските евреи, преки потомци на Юда, Ирод и Исус, със хазарите които изповядват иудаизъм!
  За истинските евреи всички други народи са гои (нечовеци, животни) , а хазарите са само пушечно месо използвано за постигане на целите на ционизма. Холокост е измислено понятие от ционистите за да оправдаят избиване на араби и създаване на Израел.
  Но ще дойде ден когато останалата част от населението на Земята ще разбере кой е виновен за старданията и ще им го върне по заслуги.

 7. хахаха, големи сълзи леете май за арабите а? ами хайде да приберем още 5000 арабина от Сирия и от къде ли не, да продължават да колят по улиците… и да им направим още джамии, понеже са малко сегашните? май и вас ви спонсорират от Саудитска Арабия, да ни занимавате с евреи и какви ли не глупости, вместо да обърнем внимание на факта как България се ислямизира!

 8. ЖЕРТВИТЕ НА ХОЛОКОСТА ВЪРХУ ГОИТЕ,ОРГАНИЗИРАН ОТ ТАЛМУДЦИТЕ..
  (Някои от данните се отнасят до Русия и СССР.Ако добавим и на останалите народи какво ли ще се получи?)

  БРОНЩЕЙН – ТРОЦКИ :
  „Ние сме длъжни да превърнем Русия в пустиня населена с бели негри,на които ще дадем такава тирания,каквато не се е присънвала никога и на най страшните деспоти на Изтока!“…..

  РОТШИЛД :
  „Мен не ме интересува кой осъщесвява политиката на дадена държава!
  Дайте ми възможност да управлявам паричната система на тази държава и аз ще ръководя тези политици!“…..
  ……………

  „ПАРАЗИТЪТ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯТА ЖЕРТВА.ТОЙ Е ЕГОИСТ!
  И НИЕ СМЕ СВИКНАЛИ ДА ГО НОСИМ НА ГЪРБА СИ.
  ТОЙ НЕПРЕКЪСНАТО НИ ВНУШАВА МИТЪТ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ НЕЗАМЕНИМОСТ…
  И НАЗОВАВА СЕБЕ СИ С РАЗНИ ЧОВЕШКИ ИМЕНА…
  А ТОЙ ПРОСТО Е ЕДНО КРЪВОСМУЧЕЩО НАСЕКОМО…“
  ………..

  ЖЕРТВИ В БРОЙ:
  – 988 – 1000 г. При покръстването на Киевската Рус – загиват 9 милиона;
  (колко ли са загинали в Българските земи)
  – 1238 – 1835 г. Светата инквизиция – загиват 12 милиона ;
  – 1347 – 1631 Г. Биологически терор (Заразяване с чума и др.п.) – загиват 150 милиона души ;
  – 1598 – 1676 Г. Смутове и църковен разкол – загиват 2 милиона души ;
  – 1914 – 1918 г. Първа световна война – загиват 19 милиона души ;
  – 1917 – 1923 г. Октомврийска „революция“ и Гражданска война – загиват 18 милиона души ;
  – 1932 – 1933 г. Мор с глад в СССР – загиват 7 милиона души ;
  – 1929 – 1939 г. В концентрационните лагери на СССР,само в източната му част – загиват 22 милиона души ;
  – 1917 – 1970 г. В психиатричните затворнически болници на СССР загиват 2 212 000 души ;
  – 1939 – 1945 г. Втората световна война загиват – 62 милиона души ;

  В РЕЗУЛТАТ НА СКРИТИ И ЯВНИ ВМЕШАТЕЛСТВА НА ЧУЖДИ СИЛИ ОТ 988 ГОДИНА ДО СЕГА НАРОДИТЕ НА ЗЕМЯТА СА ЗАГУБИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ МИЛИАРД ЖИВОТА….


 9. “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” – пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)

  „Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове.“ – Диорид, І в. сл. Хр.

  „Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас.“
  – Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.

  Мохамед: „Всички до един са мошеници.“

  “Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”
  Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

  “Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” – Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

  “По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” – Мартин Лутер.

  “Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света…” – проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

  “В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията“ (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” – проф. Григорий Климов

 10. “Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”
  император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

  Волтер: „Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука.“

  Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:
  „Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе.“

  “В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.”
  – Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

  “…Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи…”
  – Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

  „Убий евреина и бъди патриот.“
  Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

  и т.н.
  Ненависта не е от днес и вчера…
  http://judassicpark.narod.ru/izbrani_misli.htm

 11. Когато националния отбор по футбол облече фанелките на ВИС , не ги изгонихте от България , нали ! Всеки знаеше че ВИС са крадци , наркотрафиканти , убийци и престъпници . Сега евреите са ви виновни че сме я докарали до тази мизерия , затова ги мразите , заради мизерията и беспросветната духовна бедност . В Америка не ги празят , там това се смята за чест , висша класа . Всеки иска да се числи към елита , не към губещите . Е да , ако свържем с горната статистика – явно някои от гоненте са отишли в обетованата зема , не палестина а новия свят , и са успели да изкарат много пари в страната на неограничените възможности . А по накратко – много поздрави от Марк Цукерберг . Можете да го питате по Фейса какво мисли за Каравелов като писател . Симпатяги !

  • Angel ,а ти имаш много поздрави от Филанкишията!Марко Курберг е чифутско копеле,което ползва чифутски пари.Запомни,че от пръдня боя не става!

 12. На всеки въпрос има много отговори. Нека ви задам един въпрос – колко евреи познавата ? Имали ли сте съученик , съсед , приятел , познат , враг евреин? ако отговорът е да , най вероятно става въпрос за българин с еврейска кръв , или за гражданин на Израел с когото сте имали търговски отношения. Българинът с ежрейски произход най вероятно нер ви е направил нищо лошо. Търговецът най вероятно не ви е остажил много доход от сделката, защото е бил добър търговец. Аз лично много харесвам такива статии, карат ме да се чуствам много горд от това че и в мен има поне какпа кръв и ген от този непобедим и непоколебим наро – еврейския народ , който е бил гонен от толкова места. Предполагам че и циганите и българите са били гонени от много места. Просто не се знае точно от къде и за какво са били гонени . Евреите са мразени защото са РАЗЛИЧНИ , аз не съм различен и никой не ме мрази . Бидейки различни е трчбвало да бъдат и умни и хитри , освен това са били и грамотни – от 10 века преди Христа тези хора са се учили да четат и пишат . И са знаели да предават опита си през вековте . Така че горното писание е хвалебно писание за еврейския народ . За да управляват света тези жалки 10-20 милиона евреи всеки един от тях трябва да е по-голям от СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА , и има още нещо , този народ съумява да оползотворява омразата на враговете си , как го прави – не знае никой, тази загадка е една от най големите загадки на човечеството . А евреи като такива няма , има хора с еврейски произход , има хора с еврейска религия , която също като християнството има много клонове и има граждани на Израел – малката ВЕЛИКА еврейска държава в близкия изток. Така че трябва да се определите кого мразите – не може да се мрази всичко заедно – няма никакъв смисъл , омразата трябва де е насочена в точно определена цел . Иначе си е просто психическо отклинение .

  С поздрави от Статуята на свободата ,
  Ангел .

 13. Просто е, но малко хора го знаят! Те са „избран“ народ на Яхве/ ЙЕХОВА/, който им е дал юдаизма и ги е накарал да обрязват децата на 8 – я ден ! Така не могат да се развият енергийните им центрове/чакри/ и те стават духовни инвалиди. Дадена им е и лихварската система, която е код на Разрушението за човечеството! Хората смътно чувстват това и ги намразват…Знам и кой е Яхве…един от водачите на цивилизацията, която е Противостояща на човечеството. Така, че замислете се…с кого е „говорил“ Мойсей .

  • Добрева, какви чакри какви 5 лева?? Кой е Яхве?? Това е точно Бог. Той ги избира измежду народите, защото са били най-малобройни, слаби, бездарни и всякакви осакатени. Затова Бог им дава благодатта си, за да могат да извършват велики дела. Но техният личен греховен избор ги отделя многократно от Божия закон, затова и си изяждат боя многократно, защото действат като най-грешния народ в историята. А юдеи стават, защото като цяло техният народ не приема дългоочаквания Спасител, тоест Христос. Така те, като Го осъждат, стават последователи на предателя Юда – юдеи. На когото му е интересно може да се поразчете из Библията, колко пъти, чрез пророците, Бог критикува техния народ за всевъзможните им отклонения от правия път, защото те веднъж да изпълнят закона, след това веднага се отклоняват в другата крайност.

   • Любопитко,мислиш ли,че Бог има избран народ? Аз ти казвам,че няма! Взички сме божии творения и като такива сме еднакви за твореца! Разделението на народите си е чисто човешка работа и хайде да не намесваме Бог в човешките грехове! Бог е любов ,а не омраза и всички пътища водят към Бога,едни са по-дълги други по-преки,но всеки върви по своя път и носи своя кръст.Нашия свят е двоичен така,че съществуват всички противоположности като:бял-черен,добър-лош,слаб-силен, тъмно-светло,висок-нисък и т.н,но всичко е с цел да ти помогне да се самоопределиш/свободната воля дадена ти от Бог/Бог не критикува никой,защото би означавало да критикува себе си=защото той е създателя на всичко!

 14. хора днес няма евреий по света , те отдавна са уби ти, днес има ешхенази/хазари/, мизрахи и фалаши, има и сафариди, евреите са религиозна общност не нация, няма нация християнин, будист, не не са хора, а изродени същества, от кръвосмешателство и се раждат психо болни и сексуално извратени дегенерати, сял свят ги презира и в нашата страна има много политици евреи и масони, евреите правят омразата между християни и мщсщлмани, те с в основата на конфликта.

 15. А бе това е пълна глупост „богоизбран“ народ били евреите! Богоизбран народ сме ние Българите и в името ни е отбелязано! Когато боговете преди 30 хилядолетия пожелали да дадат познанието си на човеците те направили тест между трите най-напреднали народи на планетата и ние БЪЛГАРИТЕ ИЛИ БОЛГАРИТЕ сме го спечелили, а евреите ни завидели и взели да се наричат, че те са били богоизбрани! Този който е получил благословията няма нужда да се хвали!

 16. Чърчил който е еврейски слуга и ционист, успя да заблуди Сталин и Хитлер да се бият един срещу друг! Това е трагедията на света. Сталин и Хитлер трябваше да се съюзат и да установят в света правда. Сталин се е борил за да се освободи от еврейската зависимост. Хитлер не е разбирал това и от тук голямата грешка..

 17. “ Не са юдей , а сатанинско сборище че даже и послушна държава си имат ,за да наложат волята си/ сатанинска/ над целият свят.Даже чрез нея Сатанинските Американски щати/ ще натрапят “ Спасителят на света“- Антихриста на човешката цивилизация, а онези извратеняциот Ватикана ще му се поклонят !!! Да будим Будни ..

 18. Браво !!!! Страхотна статия – лично на мен тези истини са ми известни отдавна , Ван Хелсинг и още няколко автори са ми от основните , които ми отвориха очите са тези неща … НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ИСТОРИЯ ПИСАНА ОТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ – поне на някои жидове им се иска да не е така – но не е !!!! Официалната световна история е просто фалшификат писан от Ротшийл и Илюминати (все еврейски фракции) , а днес официалната политика е политика на обезличаване на нациите – потребление , мисловно закърняване , превръщане на световното население в безмозъчна работническа каста . И последно – НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ХОЛОКОСТ – измислено пак от „онези“ – какда наречем тогава продажните слугинажни предатели управляващи БГ вече 23 години – жидовски слуги , какда наречем и политиката на „навирам си носа навсякъде“ на СЦЩ (съединени ционистки щати“ , спрямо целия останал свят ?!!!! Хубаво е хората да си отворят очите и да си намерят „забранениете“ четива на авторите , сваляни със страхотни скандали от печат от „омерзените“ благороднически „синьокръвни“ фамилии от рептилоиди и жидове ! Човечеството трябва да си отвори очите !!!

 19. Към Номер 11. Bие юдите сами сте си навлякли цялата тази светска умраза! Все пак нека не забравяме какво вие казвате на римския оправник Пилат по отношение на присъдата на Господа Иисуса Христа : „И целият народ отговори и рече: кръвта Му нека бъде върху нас и върху чедата ни” (27:24,25).“
  Не е лесно да знаеш истината и после по всевъзможен начин да се опитваш векове наред да си плюеш на лицето в очакване никои да не забележи!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s