САЩ И ИЗРАЕЛ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ИРАН „ЗА ЕДНА НОЩ“

Това заяви бившия ръководител на разузнаването на Израел – Ямос Радлин на заседание на Американско-израелския комитет по обществените връзки

Iran-Israel-strikeСенаторът Джон МаКкейн пък каза, че Америка ще покаже на Иран, че няма разлика в  позицията на САЩ и Израел. Остава обаче съмнението, подхранвано от опита в Ирак, че всъщност зад атаката стоят съвсем други причини. 
Малко преди инвазията в Ирак командващия генералния щаб – ген. Уилкерсън пише до държавния секретар:

Чудя се какво ще се случи, когато изпратим 500,000 войници в Ирак, претърсим щателно цялата държава от край-до край и не намерим нищо”

(визирайки арсенала от биологични оръжия, които Америка твърдеше, че Саддам Хюсеин притежава)

Ситуацията в Иран обаче има една съществена разлика – световните „борци за мир и демокрация“ – САЩ и тяхното отроче Израел директно ще унищожат „ядрени обекти“ (без уточнения какви) в Иран, а ние както винаги ще трябва сляпо да им повярваме, че са унищожени военни цели, а не цивилни обекти. Иран вече е ядрена сила и член на МААЕ. 

Досега няма никакви доказателства, че освен „мирни атоми“ иранците притежават ядрени оръжия, каквито между впрочем Израел и Америка имат с тонове. 

Бившият ръководител на разузнаването на Израел Амос Ядлин, говорейки на заседание на Американско-израелския комитет по обществените връзки заяви, че армейската операция срещу иранските атомни обекти в никакъв случай няма да бъде война. „Тази операция ще продължи максимум една нощ”, – каза израелският генерал.

Преди години МОСАД убиха ирански ядрени физици в показен атентат.

Вижте също:

One Comment to “САЩ И ИЗРАЕЛ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ИРАН „ЗА ЕДНА НОЩ“”

  1. техният водач пък каза ,че ще ги заличат от лицето на Земята
    за 7 минути

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s