ХРОНОЛОГИЯ НА ЕВРЕЙСКАТА ЕКСПАНЗИЯ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ

Как управлението на България получаваше инструкции от Тел-Авив и раздаваше българска земя на Израел като баница

FINALКак звучи министър-председателят на една суверенна държава да „получи новите си инструкции от Тел Авив и Анкара“ ? Или президентът на държавата – Росен Плевнелиев да дарява българска земя на еврейски фирми? Когато Борисов дойде на власт първото му посещение беше именно в Израел – при неговите господари. В последствие масово беше разпродадена българска земя на еврейски компании. Вижте хронологията на еврейската експанзия в България, която Борисов и господарите му осъществиха. 

Външния министър на България – Николай Младенов е служил в Израелската армия и съвсем открито демонстрира привързаността си към Израел, която се отразява и на външната ни политика. Не отдавна той беше направил недопустими изказвания за един външен министър, с които се „слагаше“ на Израел и обяви Иран за „терористична държава“, която е „общ враг на България и Израел“. Никой не попита външния министър с какво аджеба Иран се е превърнал в наш враг? Отговора е прост – иранците са против ционизма, който господства и у нас.

Не веднъж най-висшите управници на държавата ходеха в купом на посещения в Израел, където на опашка получаваха инструкции и договаряха разни работи под носа на народа, държан както винаги в неведение. Резултатите обаче са красноречиви. Шефове на разузнаването, енергийни министри и прочее хора не знайно защо се мъкнеха пред кабинета на Нетаняху. Всъщност на всички е ясно какво правеха там – получаваха директни нареждания.

И когато Израел обяви, че Иран стои зад атентата на летището в Бургас 30 мин. след като той се случи на нас ни стана ясно, че инструктираните Борисов и Цветанов няма как да не обяват същото, както и стана след няколко месечно „разследване“, в което дори не се и установи самоличността на атентатора. С разпродаването на български земи и въвличането на България в геополитическите игри на Израел управлението на ГЕРБ показа ясно на чии интереси служи. Заглавията в пресата са повече от красноречиви…и притеснителни.

Израел вля разум на премиера 

actualno.com, 11.01.2010 г

„В рамките на тридневното посещение в Израел ще бъдат обсъдени въпроси, свързани със сигурността. Освен Борисов, вътрешният министър и вицепремиер Цветан Цветанов, в делегацията са още шефовете на ДАНС и Националната разузнавателна служба, както и депутати.

Борисов отказа да говори по темата „сигурност“. „На тази тема не се говори. Службите трябва да са внимателни, да работят”, каза потайно той.“

От тази информация разбираме, че шефовете на службите ще обсъждат в Израел националната сигурност. Същевременно Борисов отказва да говори пред нас по темата, защото за нея не се говорело. Разбира се няма нищо притеснително шефа на ДАНС, вътрешния министър, шефа на разузнаването и депутати да обсъждат в Израел тези въпроси…

 Министър (Росен Плевнелиев) предложи да дарим земя на инвеститори

12.06.2010 г. 

Това изказване е от времето, когато Плевнелиев беше министър на регионалното развитие. В него той твърди, че България трябва да продава 300 декъра земя за 1$ на чужди инвеститори. Дори според него това не е достатъчно, а България трябва да подарява земята на инвеститорите. Сиреч, да я дарява безвъзмездно на чуждите експлоататори, които в последните 4г. най-често са от Израел. Вместо държавата да ги разработи и да печели директно от тях, както всеки друг ресурс тя дава безвъзмездно за експлоатиране на чужди компании, които не носят печалба на държавата или народа, а само и единствено на себе си.

Израелски фирми инвестирали у нас 1 млрд. евро за 2 г.

10.03.2009 г.

Напук на кризата за 2 г. израелски фирми са инвестирали (официалния термин за икономическо заробване) 1млрд. евро., което прави 2млрд. лв. 

Израел купува наши ниви

5 юни, 2010г.

Земеделския министър на България – Мирослав Найденов се среща със земеделския министър на земеделието Шалом Симхон. Събитието е шокиращо. Българския министър предлага на израелския 3 млн. декъра българска земя !!! Найденов нарича директния подарък на земи за експлоатация „съвместен фонд с Израел“.

Правителствата на България и Израел заседават заедно в София

в. „Дневник”, 07.07.2011 г.

„Откриваме нови партньорства, нови съюзници на места, в които преди сме инвестирали прекалено малко време, енергия и ресурси„, каза Нетаняху по повод началото на обиколката му в Румъния и България, цитиран от „Ройтерс“. 

Чуйте какво каза пък масона Симон Перез, президент на Израел, който съвсем директно обявява, че Израел купува цели държави, в това число и Румъния:

 

 

17 коментара to “ХРОНОЛОГИЯ НА ЕВРЕЙСКАТА ЕКСПАНЗИЯ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ”

 1. Има зло и неговите имена са, ционизъм и болшевизъм, точно и ясно!!! Ако ВСВ, бе свършила по друг начин, сега древна България, щеше да бъде на 2 морета с огромна територия, пълен хегемон на Балканите и 3-та сила в древна Европа!!! ТОВА Е ИСТИНАТА, ХАРЕСВАЩА ИЛИ НЕ, НИЕ СМЕ СТАР НАРОД И КАТО ТАКЪВ, ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА, САМО ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ!!!

 2. евреите са лъжлив и подъл високо интелегентен народ-мафия.

 3. Евреиски буклуци хубаво навремето ви е подкарал Хитлер но защо не си свършил работата както трябва ,че сега да не мърсите светът ,,мръсна масонска паплъч,,

 4. НЕ ВИ ПРОЩАВАМ
  (На всички, които ограбиха и съсипаха България и народа ни)
  Не ви прощавам за нищо господа,
  за хубавата просешка тояга,
  за дрипавата скъсана торба,
  която елитът сръчно ни надяна!
  Не ви прощавам за нощите без сън,
  нали очите гладни не заспиват.
  Не ви прощавам хаоса навън,
  където ни насилват и убиват!
  Не ви прощавам за лудите сред нас,
  които са щастливи без причина,
  усмихват се, говорят си на глас.
  Не ви прощавам затова, че са мнозина!
  Не ви прощавам за тия дето с вик
  политат от високите етажи,
  от бедността спасили се за миг,
  размазвайки се долу на паважа!
  Не ви прощавам за скъпите коли
  и за откраднатите милиони,
  за пищните ви мраморни дворци,
  дори за наглостта да сте спокойни!
  От името на нашия народ,
  одрипавял и гладен, не ви прощавам!
  А дали ще ви прости Бог?
  Съмнявам се, дълбоко се съмнявам!
  Никола Статков

 5. Известни личности за евреите
  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” – пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)

  „Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове.“ – Диорид, І в. сл. Хр.
  „Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас.“

  Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.

  Мохамед: „Всички до един са мошеници.“

  “Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”

  Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

  “Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” – Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

  “По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” – Мартин Лутер.

  Волтер: „Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука.“
  Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:

  „Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе.“

  Гьоте:

  „Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците.“

  “Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”

  император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

  Виктор Юго:

  „Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение.“

  Бисмарк:

  „Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик.“

  “В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.”

  Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

  “…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест…”

  Достоевски, писател

  “Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” – княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.
  Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.

  Марк Твен

  Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите юдейски царе на капитала”, които са извор на злото в света.

  Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници“ “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи.

  „Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.”

  Любен Каравелов

  „Тъй нагло Лорда с мирен вид
  свой взгляд министерски исказа,
  и като същий злобен жид
  към нази пълен бе с умраза,
  и тъй цинически, без стид очите на света замаза…

  О, Англио, защо ли днес
  бездушен жид те управлява?“.

  Иван Вазов – „Дизраели“

  „В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите… Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!… Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!“

  Алеко Константинов – „До Чикаго и назад“

  “…Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи…”

  Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

  Коментарите на Форд за Протоколите на ционските мъдреци

  „Убий евреина и бъди патриот.“

  Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

  “Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!”

  Никола Николов, публицист

  “Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” – Борис Миронов, публицист – “За еврейския фашизъм”.

  „Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори – на верски догми, трети – от „страха ради юдейски“, по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи.“ – Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в.

  “Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света…” – проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

  “В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията“ (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” – проф. Григорий Климов

  В редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше.

 6. Йехова ще те оправи теб. Слава на Иисус, Цар на Царете! Любов се иска, всички насаждащи омраза като тази страница на сатаната ще горят в краката ни и няма да ни упарят. Сега пишете, пишете докато още можете с хубавите си ръце красиви 🙂

 7. В ПЛОВДИВСКИ окръг фирма Америка н груп изкупува земеделска земя.Израел ще строи старчески , та като изкупят България, ще си доведат децата, а те ще имат нужда от тяхот в новата Родина.Щестанем Втора Палестина.Каква ли ще бъде реалността след като се видят истинските собственици на земята.

 8. А МА НА ПИЩЕТЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ОРЕШАРКИ КАКВО ПОСТИГНА БЪЛГАРИЯ ЗАВЪРТЯХА КРАНА НА ЮЖЕН ПОТОК ХА ХА ЖАЛКА ДЪРЖАВА СМЕ КОЙ БЪЛГАРСКИ БОКЛУК ПОДКРЕПИ ОРЕШАРКИ ЗА МИНИСТЪР А СЕГА МУ ТЪРСЕТЕ СМЕТКА ЗА ВАРНА В ВАРНА ХОРАТА УМИРАТ,КМЕТ И МИНИСТЪР СИ МЕРЯТ ПИШКИТЕ.МЪРШИ НЕЩАСТНИ !!!!

 9. tova e nacionalno pradatelstvo,i kostov e za besiloto kakto dade BAL;GARSKOTO ZLATO

 10. БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА.Които се опита да я продаде си подписва сам смъртната присъда.

 11. ИСКАМ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ИЗБЕСЯТ НА СТЪЛБОВЕТЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ – БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ – ДО1!
  ДА СЕ ОСТАВЯТ ДА ВИСЯТ ПОНЕ ДО СЕПТЕМВРИ,ЗА ДА СЕ УСМЪРДЯТ НА ТОВА КОЕТО СА ВСЪЩНОСТ! – ЗА НАЗИДАНИЕ, ЗА ДА СЕ ПОМНИ ПОНЕ 100 ГОДИНИ НАПРЕД, КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА С ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА И РОДИНАТА, ДА Е ЯСНО, КАКВО ОЧАКВА ВСЕКИ1 РОДООТСТЪПНИК ПОЗВОЛИЛ СИ ДА ПРЕДАВА И ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ И НАЦИЯТА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!
  ДОБАВЯМ КЪМ СТАТИЯТА,САМО ДВЕ НЕЩА,ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ КОИТО БИХ МОГЪЛ:
  (юни, 2011г.)
  “Преди дни Мирослав Найденов отиде на официално посещение в Израел, за да предложи за продан 1 млн. декара от Държавния поземлен фонд.“
  (септември 2012г.)
  Мирослав Найденов към израелския премиер Бенямин Нетаняху:
  “България ще даде на еврейската държава най-важното – земята и водите си“
  ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ! Да продаваш Земята на Родината Ни, е Престъпление, което трябва да се наказва Единствено и Само с РАЗСТРЕЛ. Затова ли ЛЕВСКИ и БОТЕВ са я напоили с Кръвта си тази ЗЕМЯ !? Затова ли пра Дедите ни турците са ги КЛАЛИ и резали ПАРЧЕ по ПАРЧЕ !? За да я разпродават и разпарчетосват някакви си продажни БОКЛУЦИ !? ПРЕДАТЕЛИ! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!
  АНАТЕМА.

 12. Няма ги онези, от преди 9 Септември, държавници, които биха креснали та да се чуе чак до небето – БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!
  Сега са едни зависими от глупоста си люде, които дърпат в пропаста след себе си както целия народ така и земята за която праотците ни са дали животите си. В книгата си „Геноцид и холокост над БЪЛГАРИТЕ“ Георги Войнов е дал много информация (черпейки от своите източници) за четене, както и е изразил собственото си Българско мнение. Аз споделям мнението му и мога да заявя, че тази статия по горе е олицетворение на миналото и че всичко се повтаря. А Плевненлиев да си прави сметката. Ще дойде и неговото време, както и на другите престъпници. Сигурен съм, че една страна да ревне срещу Израел и USrael, ще им се притече на помощ с мащабната си армия – тутакси.

 13. държавата просперира когато има умни управници,в противен случай тя се превръща в племе

 14. В случая става въпрос за много важни неща-за България и не е толкова важен правописа!

 15. държавата иска анулиране на сключените договори от продажните институции и наказание за изневярата от поелите отговорността да я защитават

 16. Не отдавна или неотдавна ?Не веднъж или неведнъж ?Как е правилно да се пише ?

 17. zemia kato edna t4ovehka dlan ,no po goliama ti ne si mi nujna shtasliv sum as the tvoita kruv e ujna i e ot kremak tvoia star bulkan…..turgovci NA TUTUN I KRUV T4OVEHKA PRODAVAHA NA DREBNO TVOITA PLUT T4E BEHE MALKA TI NO BEHE TESHKA….?

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s