ГЕРБ РАЗДАДЕ МИЛИОНИ НА МЕДИИ, КОИТО РЕАЛНО ИДВАТ ОТ ДЖОБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

Под предлог „разпространение на евро-програми“ определени медии получаваха милиони, което реално ги превърна в услужливи и необективни спрямо правителството

barekov_borisov2Най-много пари получи медийната империя на олигарсите Пеев и Кръстева – Нова медийна група и TV7, в която всички, начело с Николай Бареков се подмазваха на властта. Пеевски е човек от ДПС, а той и Кръстева са подставени лица на Ахмед Доган. 

И сега тези медии имат една последна задача – да лъскат имиджа на ГЕРБ поне до изборите. Разбира се това вече е много по-завоалирано. Колкото до телевизиите видяхте как най-големите телевизионери в един миг започнаха  да сменят медията, от която ще ни „информират“.

Един от методите на мас-медиите е да „бомбардира“ хората с новини за битова престъпност. Новини от рода „Ром се опита да краде ток и загина“, „Наркоман открадна радио-касетофон“ и тем подобни.

Прави впечатление, че много от онлайн-„информационните“ сайтове засилиха тази си бомбардировка веднага след като ГЕРБ подаде оставка. Каква е целта? Хората да си кажат

„Ето, ГЕРБ подадоха оставка и престъпността се увеличи!“ Тя обаче си е една и съща. И отвличането на дъщеричката на Брендо показа, че тя не е била унищожена, а сложена под похлупак.

Кой наивник ще повярва, че за няколко седмици и с няколко акции на МВР отвличанията в България спряха хей така? За да се осъществи едно отвличане и то на дъщерята на човек като Брендо са нужни хора в силовите ведомства, няма как някой каубой да реши, че ще отвлече детето.

Но да се върнем на купената толерантност спрямо управлението.

20120704090247-2Документ разкрива, че телевизии и радиа са получавали милиони от правителството. Как една медия, която получава солидни капитали от правителството „Х“ ще бъде негов коректив или ще си позволи да рови в мръсотията му? От нейната услужливост зависи дали ще прибере тези пари. И въпреки, че тези пари идват по програми на ЕС, парите давани от там идват от членския внос на България, което означава, че българския данъкоплатец ще плати милионите, които определени медии са получили от ГЕРБ уж, за да популяризират евро-програми. А защо не избраха някоя от малкото медии, които не се слагаха на ГЕРБ и Борисов?

Истината е, че България е на последно място по свобода на словото в медиите в класацията на „репортери без граници“, защото медиите нямат нищо против да получават пари от властимащите и да манипулират хората. Те доброволно се продават.

3 коментара to “ГЕРБ РАЗДАДЕ МИЛИОНИ НА МЕДИИ, КОИТО РЕАЛНО ИДВАТ ОТ ДЖОБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ”

  1. Това е потресаващо. Това показва престъпната схема, по която – не само в тази област- но и в безброй други, се източват и потъват чрез тайни договори изкараните с много пот и мъка народни пари. Ето това е истинският цвят на корупцията, която позорно вирее сред нас.

  2. Pederastiiii !!!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s