ОФИЦИАЛНО: ИЗТРЪГНАТИТЕ С МЪЧЕНИЯ ПОКАЗАНИЯ ЗА ВЕРСИЯТА НА САЩ ОТНОСНО 9/11 – НЕВАЛИДНИ

ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ НА САЩ ЗА АТЕНТАТИТЕ ОТ 9/11 ВЕЧЕ Е НЕВАЛИДНА

Torture-on-Trial-WaterboardДействащи и бивши агенти на ЦРУ разкриват, че ЦРУ е имало два затвора на територията на Източна Европа. Те са функционирали до ноември 2005г., когато след като източниците изнесоха информация в медиите бяха набързо затворени.

Причина за трескавото им изнасяне били разкритията на в.“Вашингтон пост“ за тайните полети и затвори на шпионското ведомство и по-специално докладът на правозащитната организация „Хюман райтс уоч“, посочващ Полша и Румъния като евентуални страни-домакини на тайни центрове за задържане на терористи.

Членове на Ал-Кайда са били разпитвани, чрез давене във вода. 10 от задържаните били подлагани на най-суровите методи за разпит в тайния арсенал на ЦРУ – т.нар. техники за ускорено изтръгване на признания. Най-ефикасната от тях била връзването на краката на затворника и потапянето му с главата надолу в дълбок контейнер с вода, докато проговори. Заловеният в Пакистан и разпитван в Тайланд „алкайдист“ Абу Зубейда издържал така едва 31 секунди, преди да помоли за милост и да се съгласи да сътрудничи.

tumblr_ll1yojhI3x1qga3spo1_400

ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ НА САЩ ЗА АТЕНТАТИТЕ ОТ 9/11 ВЕЧЕ Е НЕВАЛИДНА

Именно иззетите чрез мъчения показания на Забейда послужиха на САЩ, за да сформира официалната си версия за атентатите от 11 септември, 2001г.

Сега обаче те стават „безстойностни“, според доклада на официалната анкетна комисия  за атаката от 9/11 в САЩ.  Тогавашния шеф на анти-терористичното крило на ЦРУ – Джон Бренман сега е номинацията на Обама  за директор на ЦРУ. 

От правна гледна точка иззетите чрез мъчения показания на Забейда са невалидни и нямат никаква стойност. Медиите в САЩ упорито мълчаха, че именно по този начин са изтръгнати показанита от Абу Забейда. 

Сега, когато Хилъри Клинтън и куп официални лица открито признават, че атаката над Ирак е била подготвяна няколко години преди осъществяването й съмненията кой реално стои зад атентатите се увеличават значително. 

Комисията е изпратила над 100 запитвания до ЦРУ през годините, относно начина по който са събрани доказателствата за официалната версия на САЩ относно събитията. Бившия председател на комисията е поискал категорична позиция от ЦРУ за провеждането на разпитите и разследването. Те категорично му отказват и той пожелва да говори лично с Забейда, но и това му е отказано.

4 коментара to “ОФИЦИАЛНО: ИЗТРЪГНАТИТЕ С МЪЧЕНИЯ ПОКАЗАНИЯ ЗА ВЕРСИЯТА НА САЩ ОТНОСНО 9/11 – НЕВАЛИДНИ”

  1. Подобна информация не бива да ни учудва. В САЩ управляват корпоративните интереси. И тъй като тяхната икономика е основана на непрекъснат износ на капитали някъде, те прповеждат имперска политика спрямо всички останали страни…Също като Англия през 19 в. те са си присвоили ролята на „световния жандарм“ и упорито си я играят. И тъй като „опазването на мира“ изисква те да воюват със страните с много петрол и всякакви други ценни природни ресурси, те винаги умеят да се представят като „добрите“. Удвоили са пропагандата и промиването на мозъци до такава степен, че в сравнение с тях и Хитлер, и съветската пропаганда изглеждат като детска заигравка…А т.нар. „терористи“ се явяват необходимия повод за пропагандата им да оправдае всяка насилствена намеса в международните работи. Реално много от тези така силно демонизирани „чалмаджии“ са хора, които се борят за свободата и политеческата независимост на своите народи – с най-неефективните възможни средства. Напомнят ми малко на есерите в Царска Русия, които си мислели, че с убийства на министри ще свалят самодържавието. Така и т.нар. терористи са малки групи от хора, които си мислят, че с две-три бомбички ще спрат хищната експанзия на Щатите. А американските политици потриват доволно ръце „Паднахте ли ни в ръчичките!“. но когато няма усложлив самоубиец да им създаде повод за оправдание на изграждането на полицейска държава с лагери, те сами си създават такъв.

  2. дo sundancekid…бате и децата го знаят това, само ти не разбра че войната с „чалмите“ е изкуствено създадена от американското правителство, за да се сдобият с нефт и други природни богатства. Реално терористиски актове спрямо Америка никога не е имало. Освен този от 11 септември, който сами са режисирали и осъществили. Жалкото е само че има заблудени като тебе, които подкрепят такива нехуманни актове…

  3. da givee amerika we !!! EI TAPAZI vie da ne ste 4almi ?!?!?! DA Gi MA4AT

  4. тея са по големи изруди и от кгб-то сега никои ли няма да им поиска сметка за това че лъжат за 11 септември ??????

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s