И БОРИСОВ СТАНА „ЖЕРТВА“ КАТО ПРИЯТЕЛЯ СИ ДОГАН

Как ГЕРБ и ДПС консулидират електората си предизборно?

celuvkaПърво Доган стана жертва на „атентат“ с дамски газов пистолет без пълнител, после Борисов съобщи, че същия го е „поръчал“ използвайки мутренската си лексика. Вчера пък намериха калашников близо до къщите на двамата политици, който „стоял там от 3 дни“. Или става дума за пишман атентатори, или по-скоро за режисури, целящи да консулидират и строят предизборно електората на двете партии.

Внезапно премиера, който в Неделя риташе мач, а в понеделник подаде оставка получи проблеми с кръвното и влезе в болница. Оттогава никакъв го няма. Сега вместо да поеме отговорност и да обясни в какво състояние остава държавата, хазната и народа той е в болницата. Силно ми напомня всички знакови дела срещу големи престъпници – вместо пред съда лежат по болниците.  Същевременно няколко души се самозапалиха пред институциите, които последното правителство окончателно разграничи от хората.

Но тези превръщания в „жертва“ на Доган и Боритъй сов са от взаимна полза и за двете партии, особено за малограмотния в мнозинството си електорат на ДПС. Смениха „нов възродителен процес“ с друга заплаха за демокрацията – атентат. Излишно е да говорим пак, че в пистолета на Октай Енимехмедов нямаше пълнител, а той беше в джоба му. Още по-смешен е факта, че в самия пълнител е имало 2 звукови патрона и един пиперлив, които се ползват най-често срещу диви животни и кучета и не са смъртоносни. 

Сега МВР открива автомат Калашников близо до дома на Борисов. Той стоял там от три дни. Как разбират, че стои там от три дни и защо не го иззеха още тогава?! Ако чакаха „килъра“ да се появи, за да го вземе и да го хванат защо на 4тия ден те го „намериха“ и вдигнаха врява до небесата?! Всичко това са инсценировки, които целят да отклонят вниманието на хората.

Сега Борисов вместо да отговори в какво състояние оставя държавата, неговите митове един по един бяха разбити, той е в центъра на вниманието като евентуална „жертва на атентат“ – точно като г-н Доган. И така – изборите са след няколко месеца и ще видим още колко драматични сцени ще ни изфабрикуват, а наивния електорат на двете партии гледа, но не вижда.

Ами милионите, които медийната империя на Доган получи от ГЕРБ? „Нова медийна група“ е получила солидни капитали за „разпространение на евро-програмите“, които идват от членския внос на държавата в ЕС, сиреч от джоба на данъкоплатците. Именно заради това медии като ТВ7 (които са част от „нова медийна група“ на поставените и обвързани с ДПС олигарси  – Пеев и Кръстева) се слагаха на властта. 

 

 

2 коментара to “И БОРИСОВ СТАНА „ЖЕРТВА“ КАТО ПРИЯТЕЛЯ СИ ДОГАН”

  1. КонсОлидират, мамицата ви некадърна!

  2. НЪЛИ БЯХА ГОЛЕМИ ВРАГОВЕ ДОГАН И БОИКО ХА-ХА ВЕРВАТЕ ЛИ ОВЦЕ?

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s