ЦРУ – МЕТОДИ НА ИЗМЪЧВАНЕ (18+)

ЦРУ са една от най-могъщите разузнавателни служби във света и имат свой „арсенал“ от техники за изтръгване на информация от заловените

cia-tortureТехниките на ЦРУ са толкова ефикасни, че разпитвания се пречупва за около 35 секунди. В тази статия ще разгледаме не само практиките на ЦРУ, но и на МО на САЩ. Техниките включват дрогиране с „серум на истината“, сексуално, психическо и физическо мъчение. През 2012г. бившия офицер от ЦРУ Джон Кирякус беше осъден, за това че разкри някои от методите, които правителството на САЩ използва за мъчения на определени лица. 

В далечната 1938г. швейцарския химик Алберт Хофман, който почина през 2008г., създава наркотикът LSD. Той го създава с благородни цели и първоначално успешно е прилаган в някои лечения.

По-късно обаче идва едно от най-големите разочарования в живота на създателя на LSD. МИ6 и ЦРУ започват да го използват, за да създадат перфектния „серум на истината“, който да бъде даван на задържани  с цел изтръгване на информация.

Британските МИ6 първоначално давали от наркотика на собствените си агенти без тяхно знание през 1953г. до 1954г. Случая беше разкрито едва наскоро – през 2006г. и от разузнавателната служба изплатиха огромни компенсации на агентите, които без тяхно знание са били превърнати в опитни зайчета.

fema camps map

Карта на ФЕМА концентрационни-лагери на територията на САЩ

Методите на ЦРУ и Министерство на Отбраната в САЩ са подложени на голям натиск от самите граждани и чужди организации. У дома, американците имат стотици FEMA лагери и военни затвори като Гуантанамо, който Обама беше обещал че ще затвори, но така и не го направи.

В лагерите и военните затвори се използват техники, които са нелегални, но по законите на САЩ за национална сигурност тези места са под специална юрисдикция, която позволява използването им. Даване във вода, събличане чисто гол и подлагане на всячески унижения, пускане на чисто гол затворник срещу бесни и озлобени кучета, пускане на ток по тялото, психически атаки и много други.

guantanamo1

Техниките в тези лагери и затвори често включват и сексуално насилие, потавящо задържаните в подобни положения, в които те да стоят с часове наред:

taxidark.89h_small

В наръчниците на ЦРУ тези положения се наричат „стресови“ – задържаните са принудени да стоят в засрамващи и унижителни или неудобни и болезнени положения часове наред. Сред методите в сексуалното насилие съществува и принудителното мастурбиране. Задържаните са карани да мастурбират часове наред.

MASTURBATION

По команда затворник трябва да падне на земята като „камък“:

ROCK

Една от най-често използваните техники при разпити е давенето с вода. В най-ужасната си форма то представлява потапяне  с главата надолу в барел пълен с вода, но най-често се прилага по този начин:

WATERBOARD

10 коментара to “ЦРУ – МЕТОДИ НА ИЗМЪЧВАНЕ (18+)”

  1. Забелязвате ли колко много концлагери има в САЩ днес? Потресаващо. Третият райх май наистина се е пренесъл там.

  2. да, супер, ако успеем да ги разкараме и тия изроди, на опашката са следващите

  3. Тези методи не са много нови, като изключим ЛСД-то и отчасти waterboarding-а, който е открит и са прилага някъде от началото на 20 век, всичко останали методи са използвани доста преди началото на вече миналия век! Що се отнася до САЩ, те наистина се изродиха в отрицание на ценностите, които уж проповядват и то с фанатична агресивност!

  4. Две империи на злото паднаха – Третият райх и Съветският съюз. Остана последната – САЩ.

  5. Добри начини.

  6. За сигурността на страната и народа не би трябвало да има граници…

  7. едва ли ще има наказани за това

  8. Потресена съм! Дано пожънат някога това, което са посяли! Боклуци долни!

  9. Или по-точно възходът на Четвъртия райх

  10. Ето ти го истинското лице на „най-демократичната страна в света“. И описаните методи плашещо много напомнят на мъченията над милиони невинн хора в Нацистка Германия и Съветския съюз. Това ли е лицето на новата световна диктатура?

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s