ИЗПЪЛНЯВАТ ЛИ ПОЛИТИЦИТЕ ПЛАН ЗА ЗАЛИЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ?

Бъларската нация се стопи поголомно в последните 23г., а политиците от всички партии не правят нищо против нея, дори засилват ефектите й

577192_543510545680139_2001705840_nБългарската нация е най-застаряващата и е първата в списъка на нациите в Европа, които в близко бъдеще са застрашени от изчезване.  България преживява невиждан демографски срив и се стига до там, че според световната банка през 2020г. всеки четвърти гражданин на България ще е циганин. 

Изпълняват ли чужд план българските политици? Според плана Ран-ЪТ българската нация трябва да се стопи. През 1997г. посланика на САЩ в България заявява: „Вие не ни трябвате повече от 4 млн.“

Има ли план за тотално овладяване на България от външни сили? България  се стопява като във военен период. От население близо 9млн. през 1987г. към 2009г. населението на България вече е 7 млн. 

Защо се изредиха толкова правителства от всички големи партии в България и никое от тях не предприе дори и минимални мерки против демографския срив?! Държавата изплаща милиони левове за помощи на многодетните цигански семейства от джоба на данъкоплатците, а отказва да вложи пари за стимулиране на раждаемостта на етническите българи. 

Нужно ли е да се раждат милионо деца, които да живеят в катуни и да препълват домовете за сираци?! Най-малкото това е нехуманно! 

Защо детските помощи не се изплащат само на семействата, които образоват децата си? Защо държавата прави всичко възможно да принуди българите да не правят деца? 

Големия срив започва непосредствено преди демократичните промени. Дали българските политици не изпълняват наръката „вие не ни трябвате повече от 4млн.“ ?! Ако го правят умишлено това е най-големия им успех в работата им като държавници. Но дори и да не е умишлено факт е, че това ще се случи съвсем скоро.

 

Но това не се случва само в България. Населението на цяла Европа е застаряващо, демографска криза има в почти всички европейски държави.

Всичко това е част от плана на световния елит за намаляване на популацията на Човечеството. На най-високи ръководни постове се назначават хора, които изпълняват този план.

ООН издава меморандуми за регулирането на раждаемостта. Онези, които вярват в тази философия, постоянно говорят за необходимостта от “облекчен достъп” до аборт, контрацепция и другите услуги по “семейното планиране”.

 • България е с най-висока смъртност в ЕС
 • България е 6-тата най-застаряваща страна в света
 • Милиони Българи са емигрирали в чужбина, търсейки по-добри условия за живот и реализация

15 коментара to “ИЗПЪЛНЯВАТ ЛИ ПОЛИТИЦИТЕ ПЛАН ЗА ЗАЛИЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ?”

 1. Обърнете внимание, населението на България е 5 758 301 души. Кога? Логически ще да сме вече далеч под тези 5 758 301 души. Това е катастрофа за нацията. Можем да обвиняваме политиците ни, че благодарение на тяхното т.нар. „демократично“ управление през последния четвърт век върху земята на България все едно са избухнали десетина ядрени бомби. Проклятие за „политически елит“ и позор за нас като народ е, че сме се примирили с изчезването си и че сме избирали (и продължаваме да избираме) все хора, от които не търсим капка отговорност за калпавото управление на държавата ни.

  • Скоро, съвсем скоро, най-много до 2020 година Новата Земя, по подобие на Еден, ще се нарече Нов Израел. Морето от народи ще изчезне. Всички ще бъдат братя. Ще има представители на всички народи.
   Това ще направи Бог, а не някой „богоизбран“!

 2. Изживяващите се за господари на Земята хора,явно не знаят как обременяват своята и на любимите си хора карма. Дерзайте. Справедливост ще има за всеки!

 3. Докато ни управляват сервилничещи хора с две и повече лица положението ще е такова!

 4. Nito narod nito durgava! Zabluden i prispan narod v dulbok sun. Nada li shte se subudi nyakoga?

 5. Тъжна истина, плаче ми се.Мисля ,че всичи,които са служили за тази кауза не са Човеци.Това са САТАНИ

 6. И все пак без наличието на капитализъм, никакъв такъв план не би могъл да бъде приведен в действие!

 7. Водят ни към всеобщ упадък на нацията по численост, здраве, образованост, култура, материално състояние, обществен ред и каквото се сетите още…

 8. и е време да се усетим, че ни заличават и чрез един друг много важен белег за всеки народ – ЕЗИКА! Вслушайте се в нашата новоналожена (чрез всички средства за всеобщо осведомяване) реч – българска ли е тя? Във всяко наше изречение колко са българските думи и има ли въобще?!
  Езикът – основен народностен белег, също е по пътя да бъде подменен. Заличен. Което означава същото и за нас! Нека се стараем да говорим на Родния си език, а не да преповтаряме нарочно налагания чужд изказ, под формата на особено „научен“ или „извисен“! Изпързалването е неусетно! И трудно обратимо..

 9. #2 by Анонимен on март 19, 2013 – 3:24 pm

  Много си прав човече. малцина го знаят и още по малко го проумяват.

 10. Спокойно един ден ,когато не остане нищо за крадене тук,ще си съберат катуните и ще ги разположат около Париж,Брюксел,Берлин,Рим,Лондон ,ще видим тогава къде ще ги депортирате и как ще ги интегрирате.Със западните ви камъни по западните ви глави.

 11. Човекът,който играеше ролята на американски посланик у нас и за наша радост наскоро ни освободи от присъствието си,все говореше за циганска интеграция и отправяше послания като това,че „циганите са бъдещето на България”.Под неговите думи ясно прозира сценария, който се реализира от началото на този криминален преход,и чиято основна цел е да бъде ликвидиран чисто БЪЛГАРСКИЯ фактор в държавата България.Такъв е планът на „Елита“ за нашата страна.Задайте си въпроса кой има интерес да даде превес и властови права на циганите,които живеят на наша територия-защото те не са пълноценни граждани на никоя държава.Кой и защо иска да изведе на предни позиции един неграмотен и с първобитна житейска философия етнос,който е вирус в обществото.Това е едно от оръжията,който използват срещу нас-подмяната на българския с циганския фактор и с това падането на държавата напълно в ръцете на враговете ни.Затова фондациите на Джордж Сорос(чиито проект беше и последното правителство) в България(Отворено общество,Хелзински комитет,всички ромски организации)си позволяват да правят предложения за редакции на учебниците ни,като една от тях например е премахването на „Аз съм българче“.Затова медиите в България услужливо премълчават проблемите с циганската престъпност,които в някои населени места са достигнали до крайност,а полицията не взима никакви мерки,като по този начин създава чувството за безнаказаност у циганите и така с всеки изминат ден те стават все по-нагли.Живеем във време,в което българите с българско самосъзнание са обект на заличаване от страна на една сила,която има други планове за България.Най-голямата ирония във всичко това,е че ние подпомагаме тези процеси като продължаваме да плащаме непосилните сметки за ток,парно,най-различни данъци,такси и задължения,които стават все по-високи и по-високи.И така докато енергията на българите се стопява под ударите на държавата,циганите не плащат за нищо,подаряват им жилища,безчинстват,крадат и убиват,размножават се като плъхове и затова са потупвани по рамото от САЩ,които ги поощряват и насърчават във войната им срещу българите,срещу българските ценности,морала и устоите на тази страна.Ние Българите сме стълба и опорната точка на тази държава и някой(вече знаете кой)иска да унищожи този стълб,прикрит зад маската на „демокрацията“,която се бори за „свободата и правата на човека“.Правителствата,които провеждат този криминален преход,никога не са работили за обединението на нацията и националните ни интереси!Хората,които формираха елита в България са национални предатели-предадоха собствения си народ и Родина.Направиха ни заложници в собствената ни държава!Скоро всичко това ще приключи!България и истинските Българи,никога няма да бъдат смачкани!Скоро отново ще бъдем силни!Защото така ни е писано!Светът не би могъл да съществува без България и Българите!Вярвайте в това и отново ще победим!Всичко е в наши ръце!

  • Това, което е написал „Анонимен on март 19, 2013 – 3:24 pm“ е самата истина.
   С малки изключения, не само политиците, но и журналистите премълчават тази истина.
   Тя прозира ясно в поведението на политиците ни през последните години.
   Народът трябва да се събуди и осъзнае.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s