МЮФТИИ РАЗРЕШИХА РЕЛИГИОЗНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ В СИРИЯ

Мюфтии и лидери на екстремистки ислямски течения и групировки „разрешиха“ сексуален джихад на бунтовниците във Сирия

syria-prayer2_wide-131b17d7d1ae5f176fd064d31f463246d805231c-s6-c10Западната преса е натоварена с нелеката задача да представи гражданската война във Сирия като фронт между неоправданите сирийци, нуждаещи се да бъдат „демократизирани“ от Запада и Башар Асад срещу тях – злия диктатор.

Факт е обаче, че Запада допуска в гражданската война бойци на ал-кайда и ислямски екстремисти да се бият на страната на бунтовниците.

Доста от зверствата на бунтовниците нямаше как да бъдат премълчани. Последния голям скандал, срещу който ООН и Русия изказаха голямо притеснение беше използваното химическо оръжие от бунтовниците.

Крещейки „Алах Акбар“ и призовавайки към Джихад мнозина от бунтовниците показват истинското си лице. Лицето срещу, което САЩ и Запада се борят, но и финансират, когато имат изгода от него. Лицето на Ал-Кайда и ислямския тероризъм. И какво ще стане във Сирия, когато тази светска държава, в която всички религии са равнопоставени, властта бъде евентуално превзета от такива групировки и фракции измежду бунтовниците? Може би едва тогава САЩ ще обяви още една „война на тероризма“ и ще се втурне да освобождава сирийците от покровителстваните от тях „освободители“. 

Сред бунтовниците има много крайни ислямисти. Едни от тях са сунитите, изповядващи уахабизъм – крайно ислямско течение. Именно техни мюфтии са им „позволили“ да обявят сексуален джихад. Той има за цел да оправдае изнасилванията над жени във Сирия. Фетва е писмен отговор на мюфтия по правни въпроси. В фетви разпространени от сунитските мюфтии се казва, че бойците сунити имат право да насилват сексуално жени и девойки, които не са сунити и изповядват традиционен ислям. 

Тези ислямски екстремисти всъщност не се борят за освобождение на сирийския народ, каквото Запада се опитва да „рекламира“ във Сирия. Как ще освободиш една светска държава, искайки да въведеш краен-ислямизъм и шериат вместо светско законодателство?! 

А ето това е правораздаване според Шериата (18+):

tumblr_le7vucIvdE1qd7hayo1_1280

9 коментара to “МЮФТИИ РАЗРЕШИХА РЕЛИГИОЗНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ В СИРИЯ”

  1. samo 4akam ne6to da stane

  2. Само вакумните бомби ще ги оправят тези изверги!

  3. много е рано за в България,когато почнат да режат глави в София.може и някой да забележи.може но нее сигурно.

  4. много лошо е положението в Сирия

  5. За да четеш корана първо трябва да МОЖЕШ да четеш…..:}

  6. Ако бяха прочели поне един път Корана, щяха да знаят, че такова нещо няма място в исляма. Разберете, че тези хора само казват, че са мюсюлмани всъщност и едно изречение не са прочели от Корана.

  7. Такова нещо като мюфтия в Исляма няма, това е измислена от светската държава длъжност за да може да се използва за приписване на какви ли не такива изродщини на Исляма, както и за по-лесен контрол над мусулманите в не мюсюлманските държави….днес мюсюлманска държава не съществува…изнасилването е голям, грях-то е вид прелюбодеяние плюс насилие, така, че по-скоро се запитайте защо Сащ и Израел толкова държат да изкарат Исляма такъв с помощта на тези малоумни, и не знаещи на кой свят са арби, който в никакъв случй не биха могли да бъдат наречени мюсюлмани, всичките са платени наемници, на СаЩ, и се бият за пари, а не за свобода….

  8. Да! Българите не знаят точно и какво става в Сирия. трябва по-вече статии като тия да се публикуват. Но да се каже също, кои среди на Запад и САЩ плащат на крайните десни в Ал-Кайда и ислямския тероризъм. КОЙ? Ами то се разбира веднага, стига да може човек да чете между редовете. Плащането се осъществява от Банкерите-ЕВРЕИ, които държат капиталите на Запад и в САЩ и които винаги са плащали, щом имат интерес, както тук сега!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s