Научни факти за първото поколение деца израстнали в гей-семейства

С легализирането на еднополовите бракове в редица държави сега израства първото поколение деца отгледани от еднополови партньори

untitled

Направени са проучвания над 3,000 младежи израстващи в семейства на еднополови партньори. Проучванията са направени от авторитетни университетски екипи от учени в Америка от 2010г. до 2012г. 

Страните в гей брака ревностно твърдят, че за детето няма значение дали има майка и баща, или е отглеждано от еднополови родители. С узаконяването на гей-брака и те и властите явно отговарят по този начин от името на децата. Така толерантността приема облика, че се нарушават правата на едни, за да се дадат повече права на други. Също така по този начин децата-сираци се поставят като „втора категория хора“. 

Този въпрос всъщност е омаловажен, а на преден е поставен въпроса за легитимността на еднополовия брак. Това е напълно безотговорно. Разбира се, че трябва да има толерантност, но не и „толерастия“. Не може нещо противо-природно да бъде поставено на преден план за сметка на правата на децата. Още повече, че едно непълнолетно дете не може да се махне от дома на еднополовите си родители, нито имат равни права с тях поради възрастта си. В свят, в който има държави, където педофилите са политически представени, проституцията е легална, както и дрогата обаче тези работи не са от особено „значение“ за властите.

Ако трябва да сме още по-толерантни може би един ден и педофилите ще поискат правото да осиновяват деца. Междувпрочем нашумели са доста случаи, когато деца осиновени от гей-двойки са били малтретирани сексуално. Но това разбира се са частни случаи, въпреки че съществуването им не трябва да се омаловажава.

Сега е израства първото поколение деца, отгледани от еднополови семейства в държавите, където еднополовия брак е узаконен

Тепърва ще видим резултата при това поколение. И сега обаче психолози и учени стигат до нелицеприятни изводи за развитието на децата, отгледани от двама мъже, или две жени. Безспорно е едно обаче – детето се нуждае и от майка и от баща. Не случайно и природно сме така устроени. Равноправието между половете е природно узаконено именно по този начин – нито без мъж, нито без жената може да се създаде човешкия живот.

Тъй като отскоро започна легализирането на еднополовите бракове и всички подобни „семейства“ все още е рано да се правят генерални заключения. Тези констатации са направени на базата на проучване сред младежи, които в момента израстват в тези среди и все още не е отраснало първото поколение от тях напълно.

През 2010г. професора по социология Марк Регнерус от Тексаския университет в Остин, САЩ започва проучвания на тема:

„С какво се отличават пълнолетни младежи, израстнали в семейства, където родителите са от един пол“

В проучванията са допуснати всички заинтерсовани учени, както и учени от Мичиганския университет по политология и социология.

Изследванията са направени с 3,000 участника – деца растящи в еднополови семейства. Те приключват през 2012г.

За нещастие резултатите на базата на тези 3,000 участника са шокиращи.  Учените стигнали до заключението, че деца израстнали в такива семейства са по-мълчаливи и затворени. При някои се наблюдават и психологически травми и неосъщественост в живота.

Резултатите от проучванията на авторитетните университетски екипи са публикувани в не по-малко авторитетното издание «Social Science Research».

Дали обаче налагането на еднополовите бракове, добре рекламирания и разпространяван упадък и отричане на изконни човешки ценности като семейните не са част от изпълнението за редуциране на човешката популация, официално поддържана от ООН  и световните лидери?

 

30 коментара to “Научни факти за първото поколение деца израстнали в гей-семейства”

 1. Бог е създал мъж и жена, няма трети пол. Представете си, че в един контакт има две фази или две нули, резултатите ще са различни, но повярвайте няма да ви хареса резултатът. Вътре в човек също има плюс и минус, а не два плюса или два минуса. Защо се популяризира гейщината, обаче? Защото в момента, когато човек нарушава Божия закон, той умира вътрешно. Когато се корегира- възкръсва от тази вътрешна, душевна смърт. Мъртвите хора са идеални за зомбиране и това е следващата крачка, превръщат ги в зомбита- ядат, пият, чукат се и подкрепят безрезервно властта на богаташите. Второ и също много важно, тези двойки не могат да се възпроизвеждат, а осиновените от тях деца обезателно стават гейове и така се намаля броят на излишното население. Има и още…

 2. Брей,че много защитници на хомосексуалните има тук.Разбиване на семейния морал,с допускане на гейбраковете, цели елита на западнато общество.Защо ли?

 3. Педераси и Лезбийки(нека ги наречем с истинските им имена, Гей- не е българска дума) са болни хора- притежават неправилно балансиране на женски и мъжки хормони- нещо, което започва да се формира особено през пубертетската възраст. Това се толерира от лекарите, за да печелят пари(от лекарства, хормонални терапии и психически терапии, операции и т. н.)-ПРОСТО И ЯСНО! Защо такива болни хора процентно съществуват в изключително малък % там където не се толерират, защо процентут им е по-голям в Западна Европа и Щатите? Отговорете си сами!

 4. 9% – пък вдигат толкова врява…

 5. A na Tapaka, deto e napisal „smart ha geiovete“ shte mu kaja dve neshta:
  1. Pishe se gay, a ne gei.
  2.Hitler beshe pratil mnogo gay horav konzlagerite. Samo deto se parji v ada sega, it taka shet bade s vseki psihopat, koito mrayxi celia sviat i sebe si vkliu4itelno. tapaka s komentara ne pravi izliuchenie.

  • Значи „гей хората“ са „целия свят“, а?

  • а ти къде си мислиш че ше ходят гейовете дане би във рая и те ще се паржьт заедно със Хитлер във ада. Защото Бог е създай мъж и жена да създадат семейство и да иамт деца а не направил гейове или лесбийки

 6. Po pravilo bulgarina mrayi vseki i vsi4ko, taka 4e homofobsko iystaplenie narecheno „statija na jurnalist“ BEZ KAKVITO I DA NAUCHNI DOKAZATELSTVA ne me u4udva NIKAK.
  BULGARINA E STANAL BEZMOZACHNO SASHTESTVO NA KOGOTO V
  SE MU PRECHI NESHTO: I DORI AKO NE MOJE DA NARPRAVI SHTASTLIVA JENA SI PONE ZA PET MINUTI; PAK SHTE SA MU VINOVNI HOMOSEXUALNITE HORA.

 7. Отдавна тази страна и хората в нея не са това, което бяха. Виждам само омраза, разсизъм, и нетолерантно отношение на „различните в тези коментари.
  Инересно ми е само дали някой от „писателите“ тук ще предпочетат лекар- гей, който е единствената им възможност да оцелеят или по-скоро ще се гръмнат в болничното легло само защото лекарят е с различна ориентация?
  Докато има само „писатели“ а не читатели,ще продължаваме да живеем в традициите на средновековието. и ще останем завинаги нецивилизованата държава на Европа. Аман!

 8. А защо никой не си признава, че сбърканите не са източноправославновярващи?

 9. В България всяка година се изоставят по около 900 деца. Работи се по проект за закриване на домовете за деца. Ако се разработи и една програма за подпомагане на семействата които заявяват, че ще се откажат от детето. Ако се спре раждането на конвейер (така раждат ромите). Ако се подобри положението в страната – Смятам, че бездомни деца ще са много малък процент.
  освен това се увеличава процента двойки които имат репродуктивни проблеми – т.е. част от тях ще искат да осиновят дете.
  Това ме кара да мисля, че децата за осиновяване могат да се окажат много по-малко и съществуващите ще се дават на нормални семейства с предимство

 10. Smart za geiovete

 11. Абсолютно престъпление е, обратните да отглеждат деца! Децата са продукт от нормална връзка, както и самите гейове. Но те като са решили, че не искат да водят нормален сексуален живот си е тяхна работа. Никой не им дава право, да възпитават дете, което няма право да избира в техните отклонения. Не може да се допускат никакви бракове и създаване на „семейства“! Това противоречи на природата! Ако има един вид, който оформя двойка между 2-ма мъжки или 2- женски екземпляра, бих се замислил.

 12. Тази статия е пълна манипулация и не е вярна,и се пробутват някакви религиозни доктрини…Бог е любов,всеки има право да както намери за добре,всички сме хора и сме равни пред Бога няма бял,черен ,жълт,християнин,мюсолманин,гей,хетеро,би…за децата е важно да бъдат обичани независимо в гей или хетеро семейство независимо в брак или не…някои мнения тук имам чувството ,че са писани от хора живеещи в 18 век не в 21 за съжаление!!!

  • В Библията конкретно пише за „гейовете“. Ти да не си говорител на Бог? Това, че сме в 21век не означава, че трябва да приемаме голия задник на лейди гага, педофилите да имат партия в парламента и дрогата да е легална? Много обичам да ми пробутвате деградацията с предлога, че който не я приема не е част от 21век. Как пък преценяваш тия работи? Аз, ако съм дете, няма да искам да ми осиновят гейове, честно. И защо Вие, педерастите, упоривто говорите от името на децата и твърдите, че „за тях няма значение“, айде на бас, че има? Сега, предполагам, ще искате и да забраните проучванията на учени, защото резултатите не Ви харесват и са „нетолерантни“, „дискриминиращи“ и тн., нали? Аре на бас, че тъпия ти коментар няма никаква стойност пред проучванията на тези учени?

  • Тогава, кажи ми, като обичаш толкова много Бог, защо казваш, че е нормално и не е важно дали си хетеро- или хомосексуален? Та нали БОГ е създал МЪЖА И ЖЕНАТА, за да не бъде сам мъжът? Че просто да беше създал още един мъж, хем по-лесно, няма тепърва да мисли как да изглежда… Пък те двамата мъже голям род щяха да направят. Ако еднополово семейство иска да има дете, предлагам само да си го създаде… И когато не успее, да помисли кое колко е нормално и естествено. Бог не е любов, Бог обича всички, Той е СЪЗДАЛ любовта и всяко друго чувство, създал е нормалните взаимоотношения между двата различни пола и всичко останало. Интересно ми е, статията или ти пробутваш религиозни доктрини със своята Бог е любов пропаганда. Идолизирането на любовта също е идолизация. А ти казваш Бог и се кланяш на любовта. Бракът е църковна институция, а в доктрините на църквата, които ти отричаш явно?, ясно не се позволява еднополовите сексуални и прочее отношения. Значи ти казваш, че се пробутват религиозни доктрини, а в същото време смяташ за нормално ти да пробуташ в религиозната доктрина на някого, своето мнение, за да се узаконят подобни бракосъчетания. Ако не ти харесва или не си съгласен с нея, не я спазвай, но да искаш да промениш устоите на една религия е абсурдно. С едно нещо ще се съглася обаче. Това е, че всеки има право да прави както намери за добре. Знаеш ли защо? Защото в БИТИЕ Бог казва на Каин: ти МОЖЕШ. Бог дава избор. Дали ще правиш това, което е Казал като добро или каквото си наумиш, че уж е добро. Той ти дава свободата да избереш. В заключение ще кажа, че тези спорове и дебати се водят от притеснение и обич. Притеснение и обич за децата, които биха попаднали в такова семейство, за хората, които са създали подобно семейство. Ако някой мрази хомосексуалист, той е ограничен. Презирай греха, не грешника. Малко от борещите се против тези лишаващи обикновените хора от права закони презират хомосексуалистите. Повечето се борят срещу ХОМОСЕКСУАЛИЗМА, срещу негово стимулиране и подстрекаване. А относно века, от който иде моят коментар, бих казал, че може и от 1 век,а може и преди Христа да е, но самият факт показва, че хората и животните са просъществували достатъчно дълго време. А пък ако всички решим в този тъй „свободен“ 21 век да станем хомосексуални, я кажи, няма ли вечно да си останем в него… ще има ли какви деца да се осиновят? Ако няма кой да ги създава? Или тогава ще започне нова пропаганда…

 13. Това не са научни факти от учени, а интерпретациите на един учен с религиозни симпатии, работещ в крайно нереномирания откъм социология и психология Тексаски унивреситет. И това изследване противоречи на целия обемен корпус научна литература по въпроса от последните 20-30 години. Хайде като пишете статии пишете информирано и не лъжете хората. Това е изследването на Регнъръс и с обикновено Google търсене за него (Regnerus) ще откриете изобилие от статии за това, как са разобличили манипулациите му в интерпретацията на суровите данни. Да не говорим че изследването е платено от една богата евангелистка организация… случайно… Аман от научно невежи „новинари“. Четете: http://j.mp/17Sb7gH

  • Не правиш услуга на педерастите първо. И второ – не си мисли, че четящите тук са малоумни. Това са си научни проучвания с деца израстнали в такива семейства. „И това изследване противоречи на целия обемен корпус научна литература по въпроса от последните 20-30 години“ кога бе приятел? През 1960-те нямаше такива работи, еднополовия брак не съществуваше, а деца не растяха в еднополови семейства. Та, кога викаш в последните 20-30г., така ли? СЕГА расте първото поколение такива деца и ако ти вече имаш готови заключения не знам. И е хубаво, за да сме обективни, да отблежиш, че явно си педераст.

   • Има една християнска притча за Христос, който след смъртта си освободил всички грешни души от ада. Тогава дяволът се ядосал, че не му останали никакви грешници. Бог му казал тогава: „Не се тревожи, ще ти изпратя всички онези, които самодоволно заклеймяваха грешниците.“

 14. Казвам: аз съм ПРОТИВ хомосексуализма и разврата. Това е мое лично мнение, знам че съм прав, както и знам че много хора мислят точно като мен. Нека гейовете и лесбийките да се отдават на своите си занимания, това си е тяхна работа – кой какво прави в своя живот е негово лично право на избор, бил той сбъркан или не. Както казах, всеки сам решава дали ще си ляга с който трябва или с някой от неговия пол, но съм откровено против публичното пропагандиране на педерастията под всяка една форма (митинги, реклами, шествия, медии, „толерантности“ и т.н.). Според мен е абсолютно недопустимо на такива хора, вървящи против всичко изконно в природата, да се разрешава да се женят и да създават „семейство“. Като искат семейство, нека се оженят за представител на противоположния пол. Ако държат на хомо-ориентацията си, то тогава – никакво семейство пред закона и бога за вас! А какво остава пък да осиновяват и отглеждат невинно дете, било то и най-окаяното сираче?! Никога, при никакви обстоятелства това не трябва да се позволява!!! Сбърканите гени, хормони или нрави трябва да се заклеймяват от обществото, вместо да се толерират. От чисто еволюционна гледна точка ще ви кажа, че шансът едно дете да стане нормално (хетеросексуално), когато е огледано от двама обратни (хомосексуални) родители, клони към 0%. Това само по себе си е достатъчно условие педерастията да се изкоренява из основи – вместо нови „права“, тези хора трябва да се преследват и наказват от закона при всяка публична проява на своята „ориентация“.
  Господа/госпожи хомосексуалисти, извинете ме, ако съм ви обидил с острия си тон. Нещата трябва да бъдат наричани с истинските им имена, вместо да ги завоалираме в разни клишета. Така че (нищо лично), вие нямате място в бъдещето на човешката раса нито по природни, нито по етични, нито по никакви други съображения!

  • Как ще се изкорени нещо, което ще продължи да се формира отново и отново, без да пита дали искаш или не.
   Ти да не мислиш, че на хората с алтернативна сексуална ориентация им е било приятно като са осъзнали, че не могат да се променят, като са осъзнали какви сам ? Вярно има и разврат, но този разврат го има и при хетеросексуалните, така че не ми говори за изкореняване, заклеймяване и прочие. То заклеймяването си го има и ще го има. Гей съм, не се гордея с това, не парадирам, имам си приятел, никой не знае и не трябва да знае, защото не е негова работа! Ако на някой не му харесва нека просто ме забрави и повече не ме поглежда като иска, не мога да променя светогледа. Не съм и за парадирането, не ми харесва. Това за мен е нещо супер излишно показващо,че ни има, при положение, че се знае, че съществуваме. Но това е заради останалата част от света, която не ни приема и е склонна да ни съкрати живота, вместо да ни приеме.

 15. В природата има много примери за еднополово съжителство при някои видове от животинския свят, но нали Бог ни дари с ум, за да се отличаваме от тях. Така че, аз не приемам този вид партнъорство, още повече, че на днешна дата повечето индивиди от този тип са се определили по този начин,не ръководени от особенности в природата си, а от лични мотиви за облагодетелствуване.Въпреки това смятам, че всеки има право на личен избор и сам носи орговорност за него. В този смисъл поддържам този вид бракове, но не смятам, че е нормално от морална и хигиенна гледна точка да се дава възможност на тези хора да възпитават деца.Не съм на мнение, че им дават бъдеще, защото такова бъдеще няма да доведе до никакъв прогрес. Този тип хора имат свои утвърдени методи за печелене на пари и не смятам, че биха се развивали в друг вид професии.Това е мое лично мнение, на което мисля, че имам право.Предварително се извинявам на засегнатите.

  • Бихте ли уточнила кои са тези утвърдени методи за печелене на пари? Като представител на „този тип хора“, явно съм пропуснал нещо съществено покрай ориентацията си и има някакъв лесен начин за печелене на пари за нас, докато аз се мъча, работейки на административна длъжност, като много други хетеросексуални и справяйки се не по-зле от тях. Трябва да просветля и партньора ми, който пък е монтьор, явно съвсем е излязъл от клишето и трябва да му се напомни, че не в тази професия му е мястото, нищо че с нея печели повече, отколкото някои хетеросексуални, които я практикуват. Бихте ли ми разяснили също как по-точно от хигиенна гледна точка не е нормално да се дава на еднополови двойки да отглеждат деца? Като един, смея да твърдя, чистоплътен човек, нямам дори бегла идея какво имате предвди.

   • Може да скърцаш от чистота, даже стерилен. Но душата ти драги е покрита с черната гняз на греха. Сам четеш статията, и виждаш избирателно! И за да не пропуснеш пак: За нещастие резултатите на базата на тези 3,000 участника са шокиращи. Учените стигнали до заключението, че деца израстнали в такива семейства са по-мълчаливи и затворени. При някои се наблюдават и психологически травми и неосъщественост в живота.

    Резултатите от проучванията на авторитетните университетски екипи са публикувани в не по-малко авторитетното издание «Social Science Research».
    СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ПОНЕ МАЛКО ПО ЯСНО?

   • Напълно си прав,но някои хора са с мисленето на баба си 🙂

   • Вие като големи и зрели хора сте направили своя избор да не можете да имате деца. А децата ще бъдат ощетени с такъв закон, ще им бъде отнето правото да имат НОРМАЛНО семейство с баща и майка. Защото семейство от двама еднополови родители НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО, иначе този въпрос в момента нямаше да съществува. А в момента който има пари да си плати получава дете, превърнаха децата в луксозна стока, в скъпи играчки. Сурогатното майчинство е също толкова омерзително, колкото и еднополови двойки да осиновяват деца.

  • Откога избиването на животни за маркови парцалки, храна и просто удоволствие, насилието върху животни и хора, дори убийствата, унищожаване на околната среда и редица други човешки дейности (не само хората убиват животни,например, но човешкото население извършва това най-интензивно и то за какво ли…) са плод на „умове“? Не те хейтя, просто ми е любопитно.

 16. Планът за депопулация и деморализация на обществото,краен съм – искам да ги изтрепя тия гадове , които работят за тоя план !

 17. zna4i okolo 9 prozenta sa pederugite

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s