Израел – „рекордьор“ по нарушаване на международното право

От създаването си през 1948г. до 2010г. ООН е приела рекордните 79 резолюции осъждащи Израел

zionismИзраел често нарушава международното право и резолюциите на ООН, но същевременно ционистите са наложили законово преследване за тези, които ги критикуват.

След мащабна терористична кампания, която ционистите предприемат след Втората световна през 1948г. с резолюция на ООН е създадена израелската държава в Палестина, в предложените от САЩ граници. Така пред портрета на основоположника на ционизма Теодор Херцел първия еврейски министър – Давид Бен-Гурион обявява създаването на израелската държава.

Това е единствената резолюция на ООН, която Израел зачита. 

През 1975г. България гласува „за“ приемането на резолюция № 3379 на ООН, която обявява ционизма за „форма на расизъм и расова дискриминация“. Разбира се с разпадането на социалистическия блок – единствената сила, която се противопотавя на САЩ и  Израел през 1991г. същите тези държави, в това число и вече „преориентирана“ към НАТО и САЩ България гласуват отмяната на резолюцията.

Излиза, че веднъж ООН признава ционизма за расизъм, а след това в новата глобална обстановка той изведнъж спира да бъде расизъм. Пази, Боже! Все едно след 30г. ООН да приеме резолюция, че нацистката идеология всъщност не е расистка…

Анти-ционизъм ≠ Анти-семитизъм

Final Phase Digital

Из целия свят, в цяла Европа, включително и България са въведени закони, които забраняват критикуването на ционизма. Тоест аз съм „престъпник“, а Вие, драги читатели сте мои „съучастници“. Но най-големия престъпник трябва да е ООН:

 

От създаването на Израел през 1948г. до 2010г. ООН е приела цели 79 резолюции [1] осъждащи Израел за:

  • Нарушаване на международното право

  • Женевските конвенции

  • Конвенциите от съвета за сигурност на ООН

  • Редица харти на ООН

  • Интернационален тероризъм 

 

Вечната жертва

„Натиснете един евреин и от сто страни ще чуете писъци“

– Бисмарк

Ционистката агресия се осъществява на фона на официалната еврейска политика за „вечната жертва“. Докато евреите твърдят, че се „защитават“, или „че са жертва“ осъществяват всякакви безпардонни нарушения на международното право и сеят смърт. 

Така принизявайки обикновенните евреи с ционистите Израел обявява за „анти-семит“, „расист“ или „нацист“ всеки който критикува дирибействата им. Интересно обаче – какви са обикновенните евреи, които не са съгласни с ционисткия терор? Дали и те са „анти-семити“ ? 

В едно интервю бивш израелски министър казва:

„Антисемитизъм – това е трик, който винаги използваме“


 

___________________________________________________

[1] Списък с абсолютно всички резолюции осъждащи Израел в периода 1948-2011

4 коментара to “Израел – „рекордьор“ по нарушаване на международното право”

  1. УЖАС ! ИСТИНА ли е че интернационалните ewrei са вкарали закон според който ако съм Антиционист съм Антисемит ! ШИБАНИ интернационални JEW/МОШЕННИЧЕСКИ закони ! Колко прав е бил ХЕНРИ ФОРД преди 100 години за най-голямата заплаха за света !

  2. Да общуваш с юдей-ционисти означава да си в общение с хора живеещи в стария завет и неприемати Новия Завет и Новата ера. Жалко за тях. На Божията трапеза мнозина са звани, ала малцина са ПРИЗВАНИ. Не приеха Спасителя на света, не приеха Христос, разпънаха го на кръстна смътр, а техните деди викаха към Пилата: „Разпни го, разпни го и нека неговата кръв да тегне върху нас и нашите деца“. Да Ви е честита тегобата на кръвта Господня…..Господа дойде в името на Отца и Вие го не приехте, ала ще дойде друг в неговото си име и Вие ще го приемете….Да Ви е честит антихриста….Той да Ви помилва с капка жалост, ако я намерите в него….

  3. Израел е най мразената държава в света , ако тази статия е изблик на омраза , то тази капка няма да прелее чашата, Ционизъм е политиката на връщане на евреите от цял свят в Израел , Към хълма Цион, Шуламит Алони е една от „Железните лейди “ на планетата Земя. Като ярък представител на левицата от преди 10-20 години се е случвало на изговаря неприятни истини , Има истини които се споделят и от крайната десница “ Най добрия начин за борба с ционизма е борбата срещу антисемитизма ,

  4. ето това е журналистика !!! моите адмирации – когато фактите говорят и боговете мълчат!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s