В Германия внасят проектозакон за маркиране на еврейските продукти

Законът е подкрепен както от крайно-десни, така и от лявата партия „Зелените“

boycott_israeli_goods„Зелените“ ще внесат проектозакон, който да бъде разгедан в Бундестага. Той цели еврейските продукти, произведени в окупираните територии, да бъдат със специална маркировка.

Законът най-вероятно няма да мине, но внасянето му показва широкото и разрастващо недоволство и несъгласие спрямо еврейската агресорска политика. Важното в случая е, че паралела с нацистките закони от 1933г. не е дотолкова удачен, тъй като внесителите ясно подчертават: „продукти, произведени в окупирани от Израел територии“. 

Законът цели бойкот на Израел и възглас на подкрепа спрямо хилядите избити и подложени на окупация от Израел хора.

Въпреки това нео-либералните толерасти и лицемерни печелбари, наричащи се „анализатори“ и политици-марионетки на световното еврейство побързаха да говорят за „анти-семитизъм“. Защо несъгласието с избиването на хиляди палестинци от Израел трябва да бъде наричано „анти-семитизъм“ обаче? 

В случая ултра-десни и леви са с обединена позиция. А дали и евреите несъгласни с ционисткия терор на Израел също са „анти-семити“ ?!

One Comment to “В Германия внасят проектозакон за маркиране на еврейските продукти”

  1. Продуктите произведени в Израел са ОТРОВНИ!! Те са предназначени само за гоите в чужбина. Араби които работят за израел са слагали живак и други опасни химикали в почвата. Те също пръскат с отрови и със зарази произведените продукти! Но всичко се изнася и не се консумира от евреите, защото не е коша храна. Така гоите биват отравяни съвсем съзнателно. Не консумирайте никаква храна произведена от Израел!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s