Да се запознаем с гей-арийците в Русия

Едно интервю с член на „Гей Арийски националсоциалисти“ 

Логото на Гей Арийските Национал-Социалисти Gay Aryan National Socialists G.A.N.S. logoТе не са никак малко – само в Москва и околността са около 2хил. човека, горди-гейове, които считат, че само гей-мъжа е достоен, че секса е ритуал, в който трябва да има извращения в стил BDSM, макар и това да е доста различна интерпретация на нацистките идеи и писанията на Хитлер в „Моята Борба“.

За мнозина, както и за мен, това е по-скоро някакво недоразумение, но те всъщност са абсолютно сериозна организация с надъхани дейци, а движението им има клонове из Европа и дори се канят да създадат такъв и в САЩ. 

Това е Бели – руски хомосексуален неонацист, който бива интервюиран от човек на име Ник Честър от сайта vice.com

Бели нацисти хомосексуалисти фашисти русия скинари скинове скинхедс гей

VICE: Здрасти Бели. Можеш ли да разкажеш малко за идеологията зад Г.А.С.Х?
Бели: Идеологията ни се състои в прочистване на планетата от „мръсни“ националности. Борим се за чистота на кръвта, за белия цвят на кожата и за силни и красиви хора. Ние не приемаме бели момчета или момичета, които се забиват с черни мъже. Отвратително е да наблюдаваш такива междурасови съюзи. Защо да споделяш живота си с такива отрепки, когато има здрави бели мъже?
 
Защото има много здрави хора от много различни раси. Повечето хора не свързват нацизма с хомосексуалността. Защо мислиш, че е така?
Мисля, че се базира на стереотипи, а и първоначално хетеросексуални са се наложили в националистическите движения. Също така, публичното мнение нарича националистите жестоки варвари, убийци и т.н., така че наблюдаващите отвън вероятно мислят, че националиста трябва да бъде силен, безстрашен уличен боец, а гейовете представят нежност, доброта и безобидност. В публичното въображение няма логика мъжете, които предпочитат красивата и бляскава страна на живота, да се бият за правата и идеите си.
 
От колко време съществува Г.А.С.Х.?
Движението ни съществува от повече от 20 години в Русия. Относително младо е, но въпреки това е доста добре развито. Изоставаме малко в други места в Европа и Щатите, но разполагаме със силна воля и боен дух за благото на бялата кауза.
 
 
 
Г.А.С.Х ли е единствената гей расистка скинхед група в Русия, която сте срещали?
В момента сме най-разпространеното движение сред гей нацистите. Истината е, че болшинството от гей скинхедовете не се свързват с Г.А.С.Х, но имат същите цели и отстояват същите влияния. Просто не фокусират вниманието на хората върху тях. Ние също не харесваме прекаленото внимание към субкултурата ни. Въпреки това искаме всички да знаят кои сме и за какво се борим.
 
Свързани ли сте с други гей групи?
Сътрудничим малко с нормалното гей общество, да. Понякога ги ненавиждаме обаче, защото всяко наше действие носи резултати, а действията на нормалните гей общности в Русия само влошава ситуацията свързана обществото, хомофобите и хомосексуалистите.
 
Значи смяташ, че съществуването на Г.А.С.Х. е от полза за Русия? И правата на гейовете в страната?
Не се смятаме за герои или за особено положителни персонажи. Имаме тежки методи, но те наистина работят. Борим се за всички, не само за себе си. Опитваме се да изчистим този свят от ненужните хора, които не са достойни за тази земя.
 
Уоу, ок. Какво ти е мнението за нацистите хомофоби?
Не всички хетеросексуални националисти са хомофоби; те често всъщност са прикрити хомосексуалисти. Борим се с националистите хомофоби по същият начин, по който се борим с другите хомофоби. Те не са нищо специално за нас.
 
Биете се с хомофобски нацистки групи?
Да, бием се с хомофоби независимо от цвета на кожата им и националността. Не разбираме защо братята ни ни се противопоставят. Все пак нямаме нищо против хетеросексуалните и нямаме планове да направим цялата планета гей.
 
Колко членове има Г.А.С.Х?
Много е трудно да се каже точната бройка. Един на 50 гейове е националист или има симпатии към това движение. В групата, в която съм аз, има около 1,500 до 1,700 други постоянни членове в Москва и близките области. Също така има други гей нацистки общности разпръснати около Москва – Г.А.С.Х. група има във всеки отделен район.
 
Има ли Г.А.С.Х членове лесбийки?
Понякога с нас се свързват лесбийки, но им обясняваме, че нямат място в нашите редици.
 
А транссексуални скинхедове? Съществуват ли?
Между нас няма транссексуални и не виждам възможност да има.
 
А това защо?
Вярваме, че сме във война и няма място за жени и мъже, които смятат себе си за жени. Истината е, че нашата идеология е свързана с борбата като акт на мъжа.
 
Изглежда слагате много силно ударение на мъжествеността. Какви са възгледите ви относно не толкова мускулестите гей хора? Приемат ли се все пак от вашата група?
Това е спорен въпрос. Не мога да дам точен отговор, тъй като всички членове се оценяват като индивиди. Човекът трябва да има определни качества и да вярва в нашата идея. Той трябва да разбира, че може да се наложи да даде живота си за идеята и обществото като цяло.
 
Добре, а какви са необходимите качества на сексуално ниво?
Сексуалният ни живот се състои от BDSM, особено садомазохизъм. Братята ни не си падат по нежност и копринени чаршафи – ние правим наистина мъжествени неща.
 
Да, ти го каза. BDSM-ът тясно свързан ли е с идеологията на Г.А.С.Х. ?
О да, тясно свързани са, като огъня и пушека. Почти всички националисти имат пиърсинг, традиционни кожени кубинки и сини дънки, което се превърна в сексуален фетиш за нас много отдавна, както и бръснатите глави. В нашата природа е сексуалното сношение да бъде грубо. Като примитивната страст. Някои от нас имат роби, но последните често не са националисти. Третираме секса като нещо свещено. Подобно на това как вярващите третират Бог. Сексът е предаване на страст, емоции, удоволствие и не на последно място – сперма в тялото на брат. Даваме част от себе си. Това е много важна част от нашия сексуален живот. Отвън може да изглежда все едно третираме сексът твърде необмислено, но това не е така; всеки сексуален акт между братя носи по-дълбоко значение. Това е свещена церемония между отдадените.
 
Как третирате хора, които казват, че хомосексуалността и нацизмът не вървят ръка за ръка?
Сексуалната ориентация не е пречка да бъдеш националист. Духът на национализма може да съществува независимо от това. В Русия, правата на гейовете са строго ограничени и ние не можем да мълчим, когато човек е убит, защото е гей. Много хора от Кавказ ожесточено се противопоставят на гейовете. Някой трябва да се бори с напрежението, което те упражняват, с истинска груба сила.
 
Добре. Последно, как отвръщаш на хората, които казват, че Хитлер не обичал особено гейовете?
По това време е имало много строги мерки, но те са били щедри и са работели. Не  мисля, че Хитлер лично е искал да обгазява гейове, но идеологията го е изисквала.

 

One Comment to “Да се запознаем с гей-арийците в Русия”

  1. За да не се унищожат преждевременно гоевските учреждения, ние с умела ръка се докоснахме до тях и взехме в свои ръце краищата на пружините на техния безпорядъчен произвол. Ние засегнахме правовия ред, но ние заменихме този ред с либералния безпорядъчен произвол. Ние засегнахме правосъдието, изборните учреждения, печата, свободата на личността, а най-главно — образованието и възпитанието като крайъгълни камъни на свободния живот.

    Ние зашеметихме, опиянихме и развратихме гоевската младеж посредством възпитанието, като й внушихме известни на нас лъжливи принципи и теории.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s