Сорос, Плевнелиев, Ц.Бориславова и др. олигарси създават нова партия

Кръгът „Агнешките Главички“ и хора на Сорос ще опитат да запълнят голямото пространство, което остана след краха на псевдо-демократите като Костов и др. полит. трупове

5172013-101338-AMБанкерката Цветелина Бориславова, президента Росен Плевнелиев и др. олигарси от обкръжението „Агнешките главички“, както и хора на Сорос ще използват големите си финансови възможности и удобния момент, когато в България (реално) няма десница, за да създадат своя партия.

В дясната формация ще участват групировки на Джордж Сорос, кръговете „Типинг Пойнт“ и „Глобална България“, олигархичното „семейство“ „Агнешките главички“, в което участва и президента Р.Плевнелиев и Цветелина Бориславова.

Изглежда новата дясна партия на България ще е съставена от същите „муцуни“, които преди 23г. създадоха вече мъртвите партии като СДС. Или поне създателите й не се различават от онези олигарси, които дърпаха конците тогава. Каквато ни демокрацията – такива и партиите.

Момента, когато в България няма силно изявена и представена дясна партия, когато държавата се тресе от протести и масово недоволство е времето да се появят на бял кон новите демократи. 

Освен собствените средства, хората от групичката се радват и на щедрото обгрижване от групировки на печално известния милиардер Джордж Сорос, който е основателят на „Отворено общество“ и щедър спонсор на демократите в Източна Европа. Най-стабилната подкрепа идва именно от пачките на валутния спекулант и милиардер, който е и един от най-богатите хора на планетата. Любимо хоби на компаниите на Сорос е да лобират в политиката навсякъде по света. У нас – чрез „Отворено общество“, през което се превъртат милиони.

 Въпросните кандидат-десни обаче и без него са хора с огромно финансово влияние. Банкерката Цветелина Бориславова е една от най-богатите жени у нас, но това очевидно не й стига. Още през 2005 г. тя, заедно с политолога Иван Кръстев и финансиста Светослав Божилов, правят дружеството „Типинг пойнт“, като по-малък вариант на икономико-политическия съюз „Глобална България“. Кръгът постепенно се превръща в истинско политическо оръжие. Твърди се, че именно с неговата благословия в кабинета през 2009 година стават министри Росен Плевнелиев, Николай Младенов, Трайчо Трайков и Симеон Дянков. Сега часът за пореден „джакпот“ в политиката отново е настъпил.

 Тайната завера направо взриви старите десни, които алармираха, че това е чудо невиждано – баш олигарси да обединяват демократите у нас. Ако десните избиратели имат гражданска съвест, трябва да създадат ново дясно, което да не е обгрижвано от нито един олигархичен кръг, скочи като ужилен бившият председател на Комисията по досиетата и син ексдепутат Методи Андреев. Той предупреди, че наистина тези хора може да успеят да ударят в земята далеч по-неплатежоспособните малки десни партии, особено съвсем опосканото СДС, тъй като у нас най-често парите решават крайния резултат.

 И други бивши седесари се разгневиха, че олигарси, свързани с масонски ложи, предлагат свои хора за шефове на висши държавни служби и могат да си играят „на партии“, както пожелаят. Точно Цветелина и парите на Сорос ли трябва да омърсят десницата, скочиха те. Седесарите смятат за супернагло създаването на неопетнена дясна партия да е дело в ръцете на перачи на пари и хора от службите.

 Самата Цветелина Бориславова коментира, че няма намерение да прави партия или да участва в политическия живот на страната. Съвсем нормално е банкер да направи такова изявление, тя никога няма да се афишира, че стои зад политически проект, коментираха запознати с идеята за нова дясна партия.

 

Виж също

6 коментара to “Сорос, Плевнелиев, Ц.Бориславова и др. олигарси създават нова партия”

  1. Лакомията не води до нищо добро, един ден палачинката се обръща и …

  2. Жалко за България! “ Стани стани юнак балкански от сън дълбок се събуди“…и не гласувай за тези „вълци в овчи кожи“

  3. Аз само искам да отбележа, че написаното тук е тотална глупост, говореща много и за тези, които му вярват. Но няма значение, дали е вярно или не, призива който стои зад него звучи на „Пазете сегашната олигархия, за да не дойде нова“ 🙂 „Да спасим кръга Пеевски за да не доиде кръга Прокопиев“ 🙂

  4. Даа всичко върви по ноти:) Американско Английската ЕВРЕЙСКА система си прави марионетни правителства в България. Всяко едно правителство е обвързано със световната банка и по този начин е обречено да НЕ УСПЕЕ. Успяват само политиците. Новата партия ще „запълни“ вакума за да създаде в последствие нов още по голям вакум. Няма начин иначе. Евреина Сорос купува политиците и те правят това което той им каже. Онова което Сорос диктува е антибългарска политика, насочена изцяло към така наречената „глобализация“. В същност това не е глобализация, а нова форма на старата колониализация. Ставаме колония на Англо-Американо-ЕВРЕЙСКАТА система. Ботев и Левски ще ги изключат напълно от учебниците и вместо това ще дават на децата да гледат порнографски филби безплатно по интернет… Единственият изход е като Исландия ама…. няма кой… :Между другото, парите с които Сорос пълни джобовете на политиците сега, утре той ще си ги вземе обратно ама ТЪПКАНО. Както казва българската поговорка: На заем брашно, ТЪПКАНО се връща.

  5. Честит ви рожден ден!
    По темата- няма леви, няма десни! Добре сте го казали за крайния резултат кой е фактора. За жалост от политика в България се правят много пари и за това тези с парите, които по природа са алчни и ненаситни, ще си спретнат каквото искат! Викачите по площадите, освен тези които ще направят малко или повече парици, пак ще бъдат излъгани! Идеали и идеалисти по нашите ширини, от известно време насам, се срещат рядко и като чели са на изчезване.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s