Който плаща – той поръчва протестите, а той се казва…чичо Джордж

Телевизия, сайт и вестник ще бъдат създадени за „протестиращите“, обявиха от новосъздадената от хора на Сорос и „Отворено общество“ Протестна Мрежа

581658_199627880195398_1978828516_nНа централно място по време на пресконференцията, на която това беше обявено стоеше Асен Генов от „Отворено Общество“ – соросоид и гербаджия.

Медиите удобно забравят да споменат по време на платената реклама, която правят на хората на Сорос, яхнали протеста, че Генов е негов човек. Те просто го наричат „блогър“, но пропускат да споменат кой и какъв всъщност е той. А именно това е същественото. Изниква въпроса, чийто отговоре е вече повече от ясен: Кой плаща всичко това? 

„Какво лошо има?“, биха попитали някои. Или може би някои хора са прекалено наивни и мислят, че хората на Сорос ще пуснат телевизия, сайт и ще издават вестник, тъй като каузата им е много скъпа. Не, те просто подкрепят президента Росен Плевнелиев, олигархичните кръгове около него и ГЕРБ и искат да върнат вторите на власт. Къде бяха те през февруари? Нима борбата срещу монополите и високите сметки тогава не беше много по-важна? Кой тогава плащаше на протеста да има малки цицки, караше кафе машини за протестиращите или пусна вестник и телевизионен канал, който да ги представлява? Е, да. Тогава се самозапалваха хора, протестите бяха НАЦИОНАЛНИ, а не само пред Народното събание…въобще не беше толкова „красиво“.

577248_286253428181236_767695109_n

За жалост справедливия протест на обикновенните хора беше яхнат от Джордж Сорос и икономическите кръгове, които започнаха да го насочват накъдето им изнася. А медиите просто рекламират всичко това, навярно същите плащат и за рекламата.

А ние дори да свалим правителството просто ще направим услуга на другите олигарси, които искат да свалят сегашните, за да се върнат край големия казан, от който плюскат като гладни свине. Както винаги олигарсите печелят. Ние ще се приберем у дома, а мнозина дори няма да осъзнаят какво всъщност се е случило. И така до следващия протест, който пък сегашното правителство ще яхне, за да се върне пак. Тази демократична въртележка е безкрайна, качили са ни на нея и ни въртят. 

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s