Ивашов: „НАТО съзнателно задушава иконoмиките на славянските страни“

Мнозина определят Ивашов като един от най-добрите руски военни експерти, който в пределите на бивша Югославия стана известен най-вече с това, че през 1999 г. начело с руски войски в СФОР влезе в Прищина и зае летището „Слатина“.

l„НАТО се нуждае от „мишена“, необходими са му войници, които да се борят за интересите на супербогатите, за интересите на САЩ, Великобритания и може би на още няколко други държави. Не виждам никаква полза от членството на Черна гора в НАТО“.

По неговите думи не е изключено един ден, ако страната се присъедини към НАТО, черногорските войници да се окажат в първите редици при нападение срещу Русия.

„Американците не искат лично да се борят с нас, те искат европейците да се бият, може би не в някаква голяма война, а в някои по-незначителни сблъсъци с Русия. Вярно е, че когато има групи от различни страни на терена, никой не те пита дали си сърбин, черногорец или англичанин. Но ако Черна гора се присъедини към НАТО, първи срещу Русия ще бъдат изпратени нашите славянски братя“, казва Ивашов.

СЪЗНАТЕЛНО ЗАДУШАВАНЕ ИКОНОМИКАТА НА СЛАВЯНСКИТЕ СТРАНИ

Той предупреди, че мощни западни компании съзнателно задушават националната икономика на славянските страни.
„На това сме свидетели и днес в Черна гора. Те казват: Ние ще ви дадем кредити, но Вие живейте само от кредити и основавайте икономиката си предимно на туризма. Това обаче са само приказки. Необходимо е да се разработи собствено производство, но доколкото мога да забележа, в Черна гора дори соковете не са собствено производство, а ги внасят от Италия, както внасят и минералната вода“, казва Ивашов.

НАТО Е ИНСТИТУЦИЯ ЗА УСВОЯВАНЕ (ЗАВЛАДЯВАНЕ) НА СВЕТА. РУСИЯ Е ЦЕЛ НА ЗАПАДА

Той смята, че НАТО е институция за усвояване на света, на създаване на глобални финансови диктатури и основно, на военна мощ.
„За какво служи днес НАТО? Кой ще нападне Европа или САЩ? За борба срещу терористични заплахи, незаконна емиграция или може би наркотици, НАТО не е настроен. Той е силен военен съюз, мощно средство за спечелване на света. НАТО е средство за финансова олигархия, която мечтае с правителствените пари да покори света“, отбелязва бившият генерал.

„По тези причини, казва той, Русия е цел на Запада“.

Говорейки за превземането на летището в Прищина през 1999 г. руския генерал твърди, че в тази ситуация те не са получавали заплахи от НАТО, защото членовете на този военен съюз се страхували от руските военни сили и от армията на дотогавашна Югославия.

 

3 Коментари to “Ивашов: „НАТО съзнателно задушава иконoмиките на славянските страни“”

  1. Защо България е в НАТО?

    Кой реши това?

  2. Има и по-тъпи от вярващите в това…учените доказаха,че това са вярващите в благородните намерения на Америка да оттърве света от конфликти и размирици,да „демократизира“ варварските държави,които имат общи интереси с световното „зло“ Русия,това са още вярващите във фалшивите американски ценности,където се борят за правата на гейовете в Уганда,но не протестират за потъпкването на човешките права в Саудитска Арабия например…нали им продават петрол с преференции,протестират за правата на кокошките да снасят само по едно яйце на ден и др. подобни глупости…за правото акционерите да са щастливи и с високи дивиденти независимо от унищожената природа…ТОЛКОВА СИ ПРОСТ МЪРШОО ДОЛНА,ЧЕ АКО СИ ТАТУИРАМ НА КУРА „АМЕРИКА“ ШЕ ПОЧНЕШ ДА ГО БЛИЖЕШ КАТО СЛАДОЛЕД ДЕЛТА,ПЕДАЛ ШИБАН

  3. Възможно е да има и по-тъпи от вярващите на това, но науката все още се боди да го докаже. Дерзайте! 😉

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s