Подкрепят ли САЩ турски план за възраждане на Османската империя на Балканите?

Дали новата „по-нежна версия на Османската империя“, която Washington Post  предрече, че Турция готви на Балканите ще се осъществи наистина?

Колаж: Alter Information ©

 “Турция завладя Балканите със сила преди 5в., сега обаче се готви да влезе през парадния вход”, писа Washington Post неотдавна. Сега остава въпроса какво „възнаграждение“ ще получи „Американския стълб на Балканите“, както наричат турците за ролята им в политиката на региона, за това че дейно подпомага инициираната от САЩ Арабска пролет и понастоящем се включва дейно в събитията в Сирия. Дали аспирациите на Ердоган за възраждане на Османската империя ще бъдат наградата, която Турция ще получи от Запада? Много анализатори въобще не определят това като нещо невъзможно.

Според много експерти и анализатори стратегията включвала все по-бързото интегриране на цялото българско население към бъдещия балкански център Анкара. Това са и част от глобалните планове на САЩ за следващите две десетилетия. В много от най-новите разработки на Белия дом Турция е сочена като бъдещ стълб в Европа и близък съюзник на Щатите.

На България й е отредено да се присъедини към шариатско-ционистката коалиция, оглавена от Запада начело със САЩ, Турция, Катар и Саудитска Арабия, като това става особено очевидно по времето на миналото правителство на Бойко Борисов и неговият външен министър Николай Младенов. Това включване в оста на Ислямския радикализъм + Ционизма означава чисто и просто елиминиране на бългapския православен етнос и неговата Православна Църква. Промъква се информация, че България е в основата на договор още отпреди 20 години (впрочем, в пълно съзвучие с прословутия план Ран – Ът) между Турция и Запада (САЩ), който бeшe фopcиpaн прeз поcлeдните 3 години и в koйто ca зaлoжeни следните договорки: – Ако Турция помогне на американският план за превземане на нефтените полета в Близкия Изток и Северна Африка, прикрит зад името Арабска пролет, то за награда на Турция ще й бъде позволено да си върне старите, от времето на Османската империя вилаети на Балканския полуостров, в което число сме и ние, плюс малка част от нефтените богатства на „освободените“ страни от Арабската пролет (Сирия и Ирак). Бонусът-България Турция ще получи като компенсация за териториите й, които ще се влеят в Нов Кюрдистан, подчинен на западните кукловоди. Според горепосочения договор на българския етнически гражданин е отредено да е обслужващ персонал за евреите, които вече са изкупили почти една трета от Северна България, а и не само, водени от вероятността, заложена в плана на световните кукловоди, Израел да не оцелее като държава в морето от мюсюлмани и израелският народ да бъде принесен като изкупителна жертва от ционистките си управители за пореден път. Това ще бъде направено с цел да се мобилизира и мотивира целия Близкоизточен арабски свят във войната на световните кукловоди срещу Русия и Китай.

 Съгласно този пъклен политически план Южна България ще се отдели по косовски сценарий и ще се влее в територията на Турция, а на циганския етнос е отредена ролята на охранители на евреиските господари срещу българите чрез разпалване на постоянна междуетническа  и междурелигиозна вражда  между българите християни, циганите и българите мюсюлмани.

Сведенията за този пъклен българоубиващ задкулисен план съвпадат напълно с предсказаното от Слава Севрюкова за Югоизточна България, която щяла да премине според пророчицата в турска административна единица в рамките на ЕС:  

 „Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната (част). Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити. Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция…. Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си.“ 

 Още преди години съм чула да се говори за апетитите на Израел към обезлюдена Странджа. Ако добавим към това и засиленото присъствие на Израелски инвеститори у нас, както и гласуваното под давление от президента улесняване на получаване на български паспорт от инвеститори с минимални вложения у нас, както и даването на българска земя на Израелското правителство срещу „високи технологии“, предложено пак от президента; то пъзелът се нарежда точно според предписанията на договора.

Историческата памет на българина обаче не е къса – и в никакъв случай не бива да бъде, особено сега, когато страната ни е бедна и уязвима, начоколена от чуждоземски гарвани с империалистки апетити за хегемония в нашия стратегически значим регион. Странно се повтарят събития от близкото ни минало, когато неотдавна политиците ни родни изведнъж решиха, че мюсюлманите българи ни пречат и трябва да ги изнесем навън, като стока за продан!

 А днес чужди и родни тайни служби работят подмолно за ислямизирането на България чрез разпространяване на вносния ислямистки радикализъм и религиозния фанатизъм, насаждани у нас с пари от чужди фондации, регистрирани официално в Холандия. Като едновременно с това се разпалва местният фашистки национализъм чрез псевдонационалистически партии: едновременно с медийното насаждане навъображаема ислямистка принадлежност на българите мюсюлмани, изведнъж страната ни бе залята от фалшиви патриотични организации на политически „националисти“, за които и мюсюлманите българи, и ромите, и македонците се оказаха политически врагове.

 А на някои професори соросиади от Нов български университет бе поставен задачата да обособят българите – мохамедани в отделен помашки етнос, от тях изфабрикуван в псевдонаучните им доклади, заплатени с пари от западноевропейски фондации. Защо няма „Българо-будисти“, например?

 Българският народ винаги е бил миролюбив и толерантен народ, който е уважавал себе си и своето народно единство – независимо от религия или цвят на кожата. Религиозната толерантност на българина е пословична и исторически доказана – и нито една политическа заигравка на властимеющите, нито дори 500 години турско иго, можаха да я задушат и да предизвикат братоубийствени междуособици между българите. А един народ, който отказва да се разедини и да играе по свирката на световните задкулисни интереси и техния любим похват „Разделяй и владей“, е заплаха за която и да е световна хегемонистична сила. Особено, когато този народ обитава изключително важен от стратегическа гледна точка район в близост до световните петролни залежи на североизток и югоизток. И особено когато тези залежи са нарочени за завладяване чрез военни и революционни кървави действия, добре планирани и умело режисирани зад Океана. Една силна и обединена България пречи на хората с апетити за световно господство над хора и природни залежи. Те имат нужда от една бедна, докарана до просешка тояга България, с разпокъсано и взаимно мразещо се население, с разединени територии на малцинственото разделение, които всеки чужд военен ботуш да може лесно да прегази и анексира, в случай на военни действия срещу Сирия и Иран, за да превърне България в свой военен плацдарм за водене на войни срещу Русия, Европа, Близкия изток. Играта на завладяване на България вече е във финална фаза – най-напред монополите, а после още „инвеститори“ от планината Цион, най-вече „инвестиращи“ подземните ни богатства и водата, че и земята ни с апетити да превземат „срещу високо технологии“, накрая може и да ни анексират (исторически примерът е налице – Палестина); а за да не се опъваме много, междувременно помашки етнос ще ни измислят, и радикален ислям ще ни засадят, и антициганска и антимакедонска истерия ще ни раздухат, та накрая да си останем сами и мразени от всички малцинства. За всеки случай и децата ни ще национализират и глобализират чрез институционализиране още от люлката. Пенсионерите ни ще изтребят от глад.  В България мирише – на политическа нечистоплътност! 

Автор: Aliya Osho

 

Виж също

 

 

14 коментара to “Подкрепят ли САЩ турски план за възраждане на Османската империя на Балканите?”

 1. Наистина , добро фентъзи.

 2. В действителност това е много вярно. САЩ се опитват да ни включат в състава на Турция главно заради техния враг №1- Русия. Създавайки силна Турция, те ще имат сигурен съюзник срещу Русия. Забележете, че САЩ използват мюсулманите сунити като съюзници (например подкрепят сунитите в Сирия, представяйки ги като ,,демократи“), а Турция е сунитска държава. Вероятно целият план на САЩ е да създадат един огромен съюз на мюсюлманите сунити, насочен срещу Русия. Освен това голяма част от българите са с русофилски настроения (т.е българският народ винаги би искал да клони към Русия), а и самата Русия винаги е имала и продължава да има интерес в България като стратегически ключ на Балканите и разпространение на своето влияние в Европа. Това разбира се не влиза в интересите на САЩ-тяхната цел е да убият изцяло надеждите на руснаците, че ще установят влияние върху един близък на руснаците в религиозно и духовно отношение народ, като просто унищожат този народ. Само погледнете-всичко, което руснаците се опитват да направят в България (например АЕЦ „Белене“) бива спирано от американците за да не се разпространява влиянието на Русия в България. Дори се опитват да настроят и самия български народ срещу Русия-антируската пропаганда в България в момента е жестока. Личи си навсякъде-интернет, медии, книги, предавания и т.н. В никоя друга европейска държава не се води такава мащабна антируска пропаганда, каквато се води в България. Ако искаме да се спасим, в наш интерес е да се отцепим от сферата на влияние на САЩ и отново да влезем в съюз с Русия, защото в края на краищата самите руснаци имат интерес да съществува български народ, който да е русофилски настроен. Но за целта трябва първо самата Русия да се засили достатъчно, САЩ да западнат достатъчно, а това няма да се случи скоро. Бог да ни е на помощ, защото тук вече не става дума за някакви политически, икономически и т.н интереси, а за оцеляването на самите българи като нация.

 3. Изненадва ме несериозното отношения на някои от коментаторите към темата. Всичко описано в горната статия предстои да се случи. Първо- сами нямаме никакъв шанс да се справим с тази ситуация. Второ-трябва ни здрав гръб.Кой да е той-винаги и естествено е била Русия- православието и историческите традиции ни свързват. Как да заинтригуваме руснаците да ни помогнат за пореден път- като ги накараме да видят в нас икономически, териториален и с това и стратегически интерес на тяхната глобална стратегия за ново силно присъствие на Балканите. НЕ РАЗБИРАТЕ КОЛКО Е СЕРИОЗНО ВСИЧКО. !!!!

 4. Абе кви са тия простотии, земи се скрий

 5. Нищо не знам за ционистко участие, но за Турция съм сигурен. Към момента работи планът „Даутоглу“, актуализация на турската стратегия на Балканите. България трябва да бъде постепенно включена в турската орбита. Затова и у нас под различни предлози върви и ревизия на историята – неглижиране на турското робство от една страна и на значението на Русия за нас от друга…Освен всичко трябва да бъдем и максимално отдалечени от Русия, от която единствено бихме могли да очакваме помощ, в ситуация в която „партньорите“ вече са ни продали..

 6. В това има много истина. А вие дето искате факти и други глупости, когато капанът щракне, няма да имате време дори да мислите какво е станало. Не знам за евреите дали ще дойдат, но турците със сигурност. След 01.01.2014 всеки свободно ще може да купува земя в България. Нали се сещате, че докарани до това низостно положение хората ще я продават за да изкарат някакви пари и тогава какво ще стане. Един ден ще осъмнем купени от турците. Забравяте какво ни причиниха за 500г и сега пак ще настъпим мотиката, този път обаче ще е за винаги. Българският етнос ще изчезне. Бог да ни прости. Въпрос на време е.

 7. Що ги пишете тези простотии, бе хора? Къде са тези евреи, които са изкупили една трета от Северна България?

 8. ахахах, „въображение“ казвате… слепи са хората,за което става пред очите им

 9. Фактите са в настоящата действителност, какви ли не auslander-и си развяват пръднята тук и правят каквото си искат със свещенната българска земя…

 10. Пак катаклизми. Звучи като площандни въвания от преди 20 г. или като от времето на болшевизма. Къде са фактите? Виденията на пророчици. Като не искаме чужди инвестори, защо гоним нашите? Имам пресни примери и те са причинение не от пъклени планове, а от вътрешно партйни клики и боричкания. Не ни трябва световен заговор – сами си пречим, а такива писания само доналиват масло в огъня. Като се сочи проблем, поне в края дайте решение, било и с 1 изречение. Лозунги лесно се вдигат, решения мъчно се намират и оше по-мъчно се налагат.

 11. Поздравления за страхотното въображение на автора!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s