Норбеков: Европейците убиват вашето селско стопанство, а вие с радост им помагате!

Норбеков заяви, че при идването си в България е „дошъл на погребение“

1327585872_medium_norbekov_foto

„Докато идвах в България, мислех, че ще изучавам великото българско селско стопанство, защото едно от нещата, които съм завършил, е селскостопански институт.

Оказа се, че съм дошъл на погребение.

В СССР голямо количество от селскостопанската продукция беше с етикет „Произведено в България“.

Сега тези продукти ги няма. Европейците решиха да убият вашето селско стопанство. И вие им помагате с огромна радост.

Наричам всеки, който получава дотация, за да забрави националната си гордост, килър.

Сега в България има една професия – на професионален убиец, получил заповед да унищожи икономиката на страната си.“

Академик Мирзакарим Санакулович Норбеков е доктор по психология, педагогика, философия в медицината, професор, член и член-кореспондент на редица руски и чуждестранни академии, писател, основател и президент на “Институтът на Норбеков”

Източник: epochtimes-bg.com

Как глобализаторите колонизираха България?

България  е аграрна страна, някога изхранвала почти цяла Европа, а днес внасяме 70% от храните, които консумираме

 

 

71 коментара to “Норбеков: Европейците убиват вашето селско стопанство, а вие с радост им помагате!”

 1. Харесвам Норбеков, чета някои от книгите му, следвам съветите му. Съгласна съм, че земеделието ни (и не само то!) е унищожено, видно е. Не приемам становището, че това се дължи само на европейците. България се присъедини към ЕС на 01.01.2007г, а селското ни стопанство започна да се разпада преди това. Мисля, че реституцията, съпроводена от други социално-икономически процеси, както и политическата (не?)воля носят основната отговорност за ситуацията. Не отричам, че ЕС може да е допринесъл за влошаването на положението днес, но само за последните близо 13 години. Mисля, че за многото негативни промени, можем и би трябвало да държим отговорни „десните комунисти“, които разграбиха държавата и икономиката ни и подложиха българите на целенасочен геноцид от 1989 г досега. А и всички ние, които избираме политиците си (или чакаме някой да ги избере с купени гласове) и приемаме хрисимо статукво, се превръщаме в съучастници.

 2. Ами може, българите са работливи и производството беше огромно,не само в ТКЗС ,но и в частния сектор и се задоволяваше и вътрешен пазар и се правеше огромен износ със качествена селскостопанска продукция. Сега вноса унищожи българското село и прокуди младите хора от България,жалко,защото умрът ли селата,умира държавата.

 3. Имаше селско стопанство, имаше държава. Изнасяхме толко много , внасяхме касетофони.И всичката продукция заминаваше и русия беше най големия пазар. И сега е пазар, но ние няма какво да изнасяме . Изнасяме хора.

 4. Завършил съм наи престижен ССТ-Хасково 60 години,съвременникх съм на ССТехникум-зоотехтика,работил съм в СТРАНДЖА,В ЯМОЛСКИЯ РЕГИОН ,СИМЕОНОВО ,кАЛЧЕВО ,ЧЕЛНИК ,КОГАТО СЕ СЪЗДАДОХА АПКА ТА ТОВА БЕШЕ ВРЕМЕ НА НАЙ ГОЛЯМ ВЪЗХОД НА СС-ТО СТОПАНСТВО;ГОЛЕМИ СС-МАСИВИ,ГОЛЕМИ ДОХОДИ,ЖИВОТНОВЪДНИ КОМПЛЕКСИ ,ПОСТИЖЕНИЯ НЕ ЧУВАНИ И НЕ ВИЖДАНИ В СЕЛСКОТО СОПАНСТВО В ЦЯЛАТА ВИ ИСТОРИЯ НА бЪЛГАРИЯ-КАЗВАМ СЕ гОЧО кЕЕРАНОВ СВИДЕТЕЛ СЪМ,ЖИВ СЪМ ЗДРАВ СЪМ ГОТОВ СЪМ ДА СПОРЕ СЪС ВСЕКИ ПРЕД ВСЯКА МЕДИЯ ДНЕС И ДА ВИ КАЖА КАК СЕ УЧЕШЕ,РАБОТЕШЕ ,ЖИВЕЕШЕ…..КАК СЕ СЛУЖЕШЕ НА РЭОДИНАТА бЪЛГАРИЯ….БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ….ДНЕС ИМАМЕ МНОГО УМНИ ИИ СПОСОБНИ ДЕЦА…..ЗАПАЗЕТЕ ГИ РАЗМНОЖЕТЕ ГИ ….ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ……ГОРДЕЙТЕ СЕ С ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ …..НИЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ОТДАДЕМ ВСИЧКО ОТ СЕБИ СИ ЗА БЪЛГАРИЯ .І

 5. Не знае ли Норбеков (верна дружка на Путя), че селото започна да се убива след 1944, с колективизацията по съветски модел. Но упдъка се засили с очи по-голямото окрупняване – създаване на АПК, тоже по съветски модел.
  Всичко се довърши, когато СССР рухна и спря да изкупува продукцията от СИВ, което се отрази и на нас и на останалите държави от соц.лагера.
  Та да говори на Кремълския диктатор за вредата от диктатурата.

 6. Г-н Анонимен, защо се криеш зад анонимността?

 7. Злобата..ни храни?
  Начин ,това е когато нещо започва.

 8. Само да знете, че АБСОЛЮТЕН се пише с Б а не с П

 9. Така са учените съветски азиатци. Бутат се в Европа, да много е лошо. Яде български хляб и за погребения говори.

 10. Абсолютно прав е академик Норбеков.Макар и да имаше много добре развита промишленост силата на България беше селското стопанство.Европа,СССР най вече изкупуваше продукцията ни.Да, ама това не се харесваше на Соросоидите.Първо с помоща на нашите властимащи разбиха кооперативните стопанства,фабрики и заводи.Остава да изтрият и държавата от картата на Европа.Ако продължаваме да спим и това ще се случи.

 11. Човекът е апсолютно прав,западните държави унищожиха не само селското ни стопанство,но и промишлеността ни с цел да пробутват собствените си стоки.Това стана благодарение на услужливи предатели в лицето на нашите политици.

 12. Няма такова изказване! Това е FAKE NEW !

 13. За тези, които не знаят или за тези, които не помнят: През 1939 г,, шест милионна България е произвеждала селскостопанска продукция за 36 милиона души, която е продавала в цяла Европа, включително и в бившия Съветски съюз. През 1986 г, тогава вече девет милионна България, надминава значително този предвоенен рекорд и освен, че изхранва своето население, изнася селскостопанската си продукция не само за Съветския съюз, но и за Турция, Гърция, Египет, Китай, Монголия и други страни, от които днешна България внася над 70 процента от всички храни, който консумират и тези, които не знаят или които не вярват..“Вервайте!“

 14. Aпсолутно е прав. Имахме наи добре развитото селскп стпчанство. Покраи едно село беше раи. Изобилиие от жито, ябълки, череши грозде. Крави коне кози овцв, млеко и мл продукти. Сега е пустош. Но в щвроцария и гермсния е пълно с ябълки и в селата си развоват селско стппанство.

 15. ИНТЕРЕСНО КАКВИ СМЕШКИ СЕ ПИШАТ.БЯХМЕ 8 000 000
  ОТ ТЯХ КОЛКО ДА СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ (КАКТО МАХНЕМ ДЕЦА ,ПЕНСИОНЕРИТЕ,УЧАЩИ)
  КОЛКО ЩЕ СА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ?
  САМО МОСКВА Е 20 000 000.
  КАК 2 000 000 БЪЛГАРИ ЩЕ ХРАНЯТ 200 000 000?
  АБСУРДНО!

  • ТАКА БЕШЕ, НИЩО АБСУРДНО! ПРОСТО СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО БЕШЕ ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНО И ЕФЕКТИВНО!!!

  • От града ходехме на бригади.Ученици и войници.Помагаше целият народ. Да припомня и Ленинските дни.И в кварталите беше чисто и зелено.С общи усилия а сега чакаме някой да ни свърши работата.

 16. Тоя азиатоноид ли е критерий.

 17. до АНОНИМЕН: какъв Чернобил сънувате?! около него достатъчно се произвежда селскостопанска продукция и в България имаше достатъчно, но рязко спря с настъпването на “ демокрацията“ ! и това, че имаше български консерви в СССР не значи, че България хранела Русия ( математика от 1 клас) , стига такива като вас повтаряли смешни глупости!

 18. Погледнете реколтата това лято, просто нищо не става, всичко е болно по полето на открито. Къде е причината…..Може би Норбеков е прав.

 19. С цялото ми уважение към специалиста по психично здраве и мисловни техники за лечение Норбеков, нарочно не цитирам титлите му, не му прави чест горната констатация, защото определяща не е материята, а мисълта, с която подхождаме към храната, към здравето и към заобикалящата ни действителност. Според него, каквото си мислим, това ядем! Но като човек, завършил Селскостопанския Институт, малко е закъснял във времето да идва чак сега на погребението на нашето селско стопанство, защото Чернобил, а не Европа жестоко замърси нашата земя и предизвика толкова много ракови заболявания!!! Кой е КИЛЪР сега? А колко милее за нашия болен народ се вижда от високите цени на неговите курсове за лечение!!! Защо не лекува безплатно, щом толкова години ние изхранвахме неговия велик народ, и продължаваме да го изхранваме!!! А кой е килърът на руското селско стопанство, че е дошъл да плаче на чужд гроб!!! Айде холън!!!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s