Истината за „екскурзията“ на Атака в Брюксел

Първоначалните мотиви на “Атака” за пътуването до Брюксел бяха официални срещи с евродепутати, но в последствие стана ясно, че атакистите така и не са били приети никъде

61152313

Радвате ли се, българи? Радвате ли се на цирка, който в последните дни Ви спретнаха родните политици? А знаете ли, че този цирк ни струва скъпо. Само един час работа на Народното събрание Ви струва 100хил.лв.? Тоест за последните дни, покрай цирковете с вотовете на недоверие са похарчени около 3 млн.лв. С Вашите пари, г-н Сидеров заведе на екскурзия в Брюксел двайсетина свои съпартийци. Е, никой не ги прие, но пък те пуснаха едно гневно писъмце в пощата на ЕНП и се отправиха към хубавите заведения на Брюксел, където собствениците им се видяха в чудо с клиентите си от Балканите. Клиенти с имунитет и пари, дадени им от българския народ.

„Екскурзията“ на атакистите не изпълни предварително поствените цели. Никой не пожела да се срещне с тях и се оказа, че над двайсетина депутати са летяли до Брюксел с държавни пари, за да пуснат едно писмо в пощата на централата на ЕНП в Брюксел. Но това разбира се, не е развалило хубавата им екскурзия. Вие къде вечеряхте на 25 септември? Пихте ли шампанско, похарчихте ли 2,000 евро с компанията си? Така направиха с Вашите пари господата от „Атака“. Отидоха в „Къщата на лебеда“, където най-евтиното ястие струва около 30 евро. (60 лв.). Ето тук са се поглезили Волен и компанията му:

46fabee791893be239bc7f0f667f16c8_big

В тази сграда е известният ресторант La Maison du Cygne (Къщата на Лебеда)

Истината за “Атака” в Брюксел

автор: Веселин Желев, кореспондент на „Труд“ в Брюксел

 

 Из “Фейсбук”:

Tsvetelin Tsvetkov:” Защо журналистите продължавате да го храните тоя смешко, като пишете и говорите за него?”

 Plamen Dotchevsky :”Сидеров говори само истини, затова дразни всички!”

Един призрак броди из Европа. Призракът на Волен Сидеров.

Кръжи край Европарламента. Преследва “европейски бабички”. Пуска им гневни писма. Иска да му се извинят.

Говори се, че последно са го забелязали да разпива и да буйства в онази къща, от която през 1848 година е излязъл призракът на комунизма.

Призраците май се надушват и през столетията. Но както е казал по-старият от нашите призраци, историята се повтаря първо като трагедия, после като фарс.

Българското общество и неговите медии са изцяло в плен на фарса.

С една четиридневна екскурзия до Брюксел за сметка на данъкоплатците, на която заведе цялата си парламентарна група, Сидеров постигна най-малко три цели:

 1. показа на правителството колко е зависимо от него;
 2. помогна да се отложи вот на недоверие в парламента;
 3. привлече лъвския пай от медийното внимание към себе си и го отвлече от външния министър.

Когато в понеделник Кристиан Вигенин дойде в Брюксел да търси европейска помощ за посрещане на сирийските бежанци, всчики медии “разследваха” в кой от тукашните шантани са яли, пили и са се веселили патриотите, които душа дават за родина, за свобода.

 Четвъртата власт беше пред дилема:

(а) да тича като хрътка по следите на призрака;

(б) да го презре и да се съсредоточи върху министъра.

“А”-групата се аргументира: “Атака” се разхожда в Брюксел за сметка на държавата. На всичко отгоре я излага. Бойкотират парламента, където са избрани да работят. Бягат от отговорност, когато са длъжни да заявят отношението си към правителството. Проявават недопустимо незачитане към институциите.

“Б”-групата пък смяташе: С всичко това Сидеров очарова последователите си. Той ги печели като лошото момче на българската политика. Отразявайки го, медиите му правят реклама, която той получава като безплатна екстра към законната си бюджетна издръжка.

Вие за кои сте? За “а” или за “б”?

Признавам си, че аз първо бях от “б”-отбора. Но ме обвиниха, че така “прикривам” истината и саботирам прозрачността. И минах към “а”- отбора.

Звъннах в къщата и ето какво ми разказа Оливие Жилис, говорител на групата луксозни заведения La maison du cygne (“Къщата на лебеда”):

“В сряда вечер (25 септември -б.а.) ни гостува група от 22 политици от български произход”.

Той отказа да назове по име клиентите, но на тази дата с такава численост от бълтарската политическа класа в белгийската столица присъстваше само “Атака”.

“След като бяха пийнали повече от нормалното, те започнаха да замерят с тапи персонала”, каза Жилис.

По думите му патриотите също разливали олио и бутали една от сервитьорките.

Сцената се е разиграла между 10,30 и 11 часа вечерта в бирарията Ommegang, собственост на същата верига заведения.

Поведението им е било напълно неприемливо, персоналът ги е помолил или да продължат да пият само вода и кафе, или да напуснат”, каза Жилис. “Те са блъскали една дама от персонала, но директорката веднага се е намесила, като им е казала да престанат. Една част са си тръгнали, а други останали да преговарят за плащането на сметката.”

Уверявам Ви, че дори да е имало и най-малък инцидент, и най-малък опит за сплашване, и най-малката агресия, щяхме да извикаме полиция и дадем пълна прозрачност”, каза Жилис.

Другите клиенти бяха шокирани да видят държането на тези хора. Бих казал, че това е поведение необичайно за политици”.

 

П.П.: Защо сложих това заглавие ли? Защото иначе нямаше да прочетете текста. Хората най-много от всичко искат да знаят истината. Особено своята.

4 коментара to “Истината за „екскурзията“ на Атака в Брюксел”

 1. Почнахте и вие да пишете глупости.Все едно гледам БТВ …

 2. Кой е Сидеров и какво е Атака?
  За това ще пиша по подробно по нататък но сега не можах да се сдържа да не кажа поне две думи за тях.

  Във всяка „демократична” страна на запад, която е по модела на Международното Еврейство и Кралско Масонска структура има изкуствено създадена по една „черна партия” която е „черната овца” така да се каже. Има ги във Франция, в Англия, в Белгия, Италия и т.н. Такава партия има и в България, това е Атака. Тези партии са изцяло марионетки (кукла на конци) на системата. Те са уж „пронацистки” но в същност нямат абсолютно нищо общо с Нацизма, или с идеологията на Национал либерализма. В същност ако Хитлер беше жив, първото нещо което той би направил е да премахне подобна партия 🙂

  Тези партии изпълняват няколко основни задачи. Те показват, че уж виждате ли, има демокрация на Запад, има свобода на словото и т.н. В същото време тези партии задължително се държат като побойници, като грубияни, хулигани и т.н. Много често лидерите на тези партии казват истината, тази която е неудобна, която е опасна да се споменава. Например фактите около конспирацията на 11 септември. Друг пример е убийството на Кенеди от Международното Еврейство защото той искаше да премахне банкерската пиявица на Ротшилд и компания от финансовият свят на САЩ, да вземе от ръцете им Федералният Резерв и да го даде отново в ръцете на американският народ. Тези истини се представят от въпросните партии, но изкривено, фалшиво. Например те разпространяват „конспирационата теория” че Близнаците били съборени от Евреите с миниатюрни атомни бомби. Подобно представяне на истината я компрометира в очите на обикновеният човек, и той вместо да види истината, приема лъжите на жълтата преса.

  Тези партии успяват да превличат на своя страна някой от най елементарните хора в страната, такива които разбират че има нещо недобро в системата, но не знаят какво е то. Те привличат също така и хулигани, престъпници, дребни мафиози които не са ангажирани в големите игри.

  Тези партии също така успяват да следят „кой кой е”. Те следят кои са истинските противници, истинската опозиция. Отбиват гласовете на доста хора, които се лъжат и мислят, че като гласуват за тях, те ще променят нещо.

 3. ЛЪЖИТЕ ВИ НЯМАТ КРАЙ ! НИЩО ОТ ТОВА В БРЮКСЕЛ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ! ОПРОВЕРГАХА ГО ! ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ САЙТЧЕТО НООрешарски… който пусна и партенката за падане на Орешарски! И другите подеха плюенето!

 4. VOLEN4O PARVO SE PRODADE NA GERB, AMA VECHE NA DPS I BSP NEMA NAKADE PO NADOLO! oSTAVKA!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s