Депутат от ДПС пребил лекарка

Лекарката е със сътресение на мозъка вследствие на нанесените удари от народния представител от ДПС Хасан Хаджихасан

0000202023-article2

Скандала избухнал, защото д-р Милена Узунова направила забележка на Хаджиасан, депутат от ДПС, че е влязъл през правилната врата.

На 6 октомври Хасан Хаджихасан закарал жена си в Спешното отделение в областната болница във Велико Търново. Изнервен, защото жена му имала кръвоизлив в мозъка, Хаджихасан приел невинната забележка на д-р Узунова твърде крайно. Въпреки, че твърди, че не е удрял лекарката, а само е викал и я е бутнал в медицинското й свидетелство пише, че тя е със сътресение на мозъка.

Лекарката твърди, че депутата от ДПС я е удрял и това е причината за комоциото, което е получила и сега е в десет дневен болничен отпуск. За това потвърждават и нейните колеги.

След като преди три месеца депутатите приеха закон, криминализиращ нападенията над лекари като предвидиха наказания от 3г. за лека телесна повреда и до 10г. за по-тежки, сега депутат докарва комоцио на лекарка и най-вероятно имунитетъ му ще го спаси от закона, който сам е гласувал…

2 коментара to “Депутат от ДПС пребил лекарка”

  1. Да му еба майката и тъп циганин, да вземем да се надигнем и да ги преведем в комоциум всички мангали. И е крайно време да им се отнеме депутатския имунитет, какъв имунитет на тия мангали.

  2. И след като е депутат този изрод той трябва да получи двойна присъда и то по бързата прицудура без правото за помилване тогава в България ще започне да настъпва ред

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s