България – държавата на проститутките и евтината работна ръка

България се превърна в основен „износител“ на проститутки и евтина работна ръка за Запада и ЕС

Prostitute / Vice in Scotland Investigation

Днес много анализатори считат бързото „поглъщане“ в ЕС на голям брой бивши социалистически държави, най-вече от Източна европа, като „задоволяване“ нуждата  на развитите европейски държави от евтина работна ръка.

Друг отговор какво прави държава като България в ЕС, която според американски учени ще може да настигне останалите държави-членки на съюза чак след 100г. просто няма. Освен, ако не прибавим вкарването ни във американската сфера на влияние.

През последните две десетилетия, след демократичните промени от 1989г. българските политици, много от които излезли от същото „червено котило“ си позволиха да разпродадат държавата ни, да унищожат земеделието и промишлеността, докато постоянно говореха за „комунистите“, а всеки несъгласен с пладнешкия грабеж също определяха като „зъл комунист“. Но за масовата приватизация и разпродаването на България и търгуването на интересите ни срещу солидни комисионни и облаги от българските политици сме говорили много. 

Слабата ни икономика и ниския стандарт на живот превърнаха близо 2млн. българи в „икономически емигранти“, по-голямата част от тях работят срещу ниско заплащане във сферата на обслужването като бармани, сервитьорки, готвачи. „Берачите“ пък се превърна в синоним на българи и румънци на Острова, та дори и в съседна Гърция.

България беше докарана до просешка тояга. 53% от българите живят в трайни лишения или са застрашени от крайна бедност, според европейската статистическа агенция „Евростат“. 

Липсата на държавна политика, липсата на дългосрочна визия и планиране превърнаха България в износител на евтина работна ръка, проститутки и наркотрафиканти.

“Изплащам два кредита и имам петгодишен син в България”, започва разказа си българска проститутка в Испания. С това обяснение защо се е принудила да проституира в Испания тя описва невъзможния живот на българите в собствената им държава. Държава, в която ние всички сме като „проститутки“ на банките. Държава, която едни творци определиха като „държавата на проститутките“.

Но, далеч по-страшно е разграбването на нашите таланти, учени, обещаващи младежи. Разграбването на интелектуалния капацитет на България е нещо много страшно. При все, че през 2020г. всеки четвърти у нас ще е циганин, а циганския етнос е един от най-слабо образованите не само у нас, а във света!

Да се върнем на проститутките. За мащаба на износа на български проститутки свидетелстват регулярно полицейски доклади в страните от ЕС, разпространявани в медиите. 30% от проститутките в Холандия, Белгия, Австрия, Испания и Германия са българки и румънки – такива данни дават властите и медиите в тези държави и ние от време на време се запознаваме с тях, също чрез медиите. Българските власти се опитват да прикрият мащаба на трафика на хора с цел проституция с начална точка България, давайки смешно-занижени данни. Според ГДБОП само 20,000 българки проституирали в Европа, което е просто невъзможно. Няма как властите на близо 10 държави-членки на ЕС да дават цифри около 20 и отгоре процента за броя на проституиращите българки и румънки от общия брой проституиращи, а те да са само 20,000 българки общо в цяла Европа. При все, че официалните данни на властите винаги са значително по-ниски, тъй като точния им брой не може да се уточни.

Дори голяма част от висшистите у нас работят на Запад срещу заплащане високо за нашия стандарт, но крайно-ниско за съответната държава, характерно за имигрантите от третия свят. Там те работят на позиции много по-ниски от придобитата в университета квалификация. Така на Запад се появи термина „college dishwashers“ („колежани-миячи“)

Друг „ресор“, който преди 1989г. беше „държавен бизнес“, а сега „бизнес покровителствен от държавата“ е мащабния наркотрафик. Наши трафиканти успяха да изместят местната мафия в Италия в региони като Неапол. Последния шумен процес наречен „Кокаинови крале“ в Италия е срещу българина Евелин Банев – Брендо, който според властите в Италия е внасял десетки тонове кокаин годишно в страната. Бившия ни премиер пък Бойко Борисов фигурира в американсктие доклади като замесен в „мащабен трафик на метамфетамини и съмнителни сделки в комбинация с Лукойл“. 

Не такава България си представяхме след падането на комунизма. И не държава на 1300г. с древна столица (макар и тънеща в боклуци и дупки), пълна с културни и исторически паметници, а износител на икономически „бежанци“ и проститутки виждат европейците у нас. 

Автор: Уго Чан

Alter Information

2 коментара to “България – държавата на проститутките и евтината работна ръка”

  1. Коментарът е изтрит от модератор поради нарушение на правилата за коментиране

  2. na zapadnqcite vse bulgarite sa im vinovni haide stiga deeeeeee

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s