Тайните полети на ЦРУ в България

Скорошно разследване на британски експерти разкри, че България съдейства на САЩ по скандалната им програма за транспортиране на терористи в държави от Близкия Изток

vilnius

Самолет с борден номер на ЦРУ, който се използва за транспорт на терористи до държави от Близкия изток.

След като се оказа, че България съдейства на САЩ по тази програма каква е гаранцията, че през България не се прокарват терористи, оръжия и пари, които да подкрепят бунтовниците в гражданската война във Сирия? 

Вече никой не крие, че през Турция влизат оръжия, пари и хора в Сирия, тъй като страната е съседна на Сирия, а правителството на Турция оказва сериозна подкрепа за бунтовниците и защитава интересите на САЩ и НАТО като техен партньор и страна, желаеща да се присъедини в Европейския Съюз.

Всъщност, със всеки изминал ден обвиненията на посланика на Сирия у нас към бившия външен министър на България Николай Младенов, който е известен с ционистките си позиции изглеждат все по-реални и възможни. Посланика на Сирия заяви, че през България минава нелегален турски канал за оръжия и финансови средства за бунтовниците в Сирия, но правителството не е покровителствало канала и няма нищо общо с него. И това няма да бъде изненада тъй като България е част от НАТО, които също оказват подкрепа на наемниците, както го правят и Турция и САЩ. 

Доста от тези терористи, прекарвани от САЩ и през България, биват водени до тренировъчни лагери на ЦРУ, като тези в Йордания. Сега ЦРУ реши да увеличи мащаба на тренировъчната програма за бойци, които да се влеят в силите на въоръжената опозиция в Сирия. Именно до Йордания е летял самолетът на ЦРУ, който е излетял от България.

Какво беше разкрито за връзката на България със скандалните полети на ЦРУ?

Тази програма действа от 2001 година.
Тригодишното проучване на Съвета за икономически и социални изследвания, финансирано от британското правителство, е анализирало хиляди архивни записи от самолетни полети, информация от съдебни дела, финансови отчети и други документи за повече от 11 000 излитания и кацания на разузнавателни самолети.

313e8c7e0ba089d4cd675f0627b2db6f

Британските експерти описват различните полети на самолетите на ЦРУ, които са анализирали – за някои е посочено, че почти сигурно са превозвали задържани от американското разузнаване, като дори в някои случаи тези лица са идентифицирани поименно. Други полети са описани като “фалшиви полетни планове”, с които ЦРУ е заблуждавало авиационните власти и така е прикривало следите. Трети пък са обозначени просто като “подозрителни”.

България фигурира в един полет, който е бил извършен преди осем години – на 23 май 2005 година. Самолетът на ЦРУ е кацнал на софийското летище от Исландия и часове по-късно е излетял за Дубай.

Полетът от 23 май 2005 година, за който София е междинна спирка, е част от маршрут на самолет на ЦРУ, започнал от гражданско летище във Вирджиния, преминал през Исландия и кацнал у нас. Именно в българската столица полетът се окачествява от експертите като “подозрителен”, което означава, че има голяма вероятност тук да е качен “пътник” на ЦРУ. От София самолетът излита за Дубай, продължава за Афганистан, после за Йордания
Американската “Програма за извънредно транспортиране” е започната от ЦРУ само месец след атентатите в Ню Йорк и Вашингтон на 11 септември 2001 година. Задържаните се прехвърлят в държави от Арабския свят, където им се прилагат т.нар. “засилени методи за разпит”. Те са незаконни в Америка, защото, според местни политици и магистрати, се равняват на изтезание.

През декември 2011-ва разследване на Асошиейтед прес и ARD разкри таен затвор на ЦРУ в подземия в центъра на румънската столица Букурещ. Според проучването най-малко още един полет, ръководен от ЦРУ, е минавал през София, въпреки че няма данни той да е превозвал “неволно присъстващи” пътници. Той се е осъществил ден по-късно от друг самолет и е бил етап от друга обстойна обиколка на Европа, Северна Америка и Близкия Изток

Интересно е, че разкритите до момента тайни полети на ЦРУ, в които България присъства като междинна и отправна точка НЕ са свързани с транспортиране на затворници. Но каква е била целта им тогава?

5 коментара to “Тайните полети на ЦРУ в България”

  1. Интересно защо за тези теми само една телевизия говори,,арте,,и то след 2 часа в полунощ

  2. Вече все повече хора се усещат, кой създава тероризма. И чие царство се обновява чрез войните. И че стар метод е лукавия е да хвърля своите врагове в братоубийствени войни. Затова Учителят завеща на българите, да издълбаят на камък: “ пълен неутралитет за България в тези усилни времена“. Нещо за натовските пръскания над градовете, включително и малките: Чрез фините частици от тежки метали се отравя и модулира енергията от видимите и невидими за нашите сетива източници (слънца) на лъчиста енергия. За да се извърши модулация е необходима нелинейна среда. Най ефективна нелинейна среда се създава, чрез облаци от тежки метали. Слънчевата енергия се използва за носеща честота на по ниската модулираща от HAARP и съобщителните мрежи, която поразява избрани клетки на живите организми и дори избрани човешки раси. Около нова година беше изпробвано въздействие върху сърдечната дейност и имаше пик на инфарктите и на новородените с порок на сърцето. Друга бира са гъбичките , вирусите.Това змийско царство трябва да си отиде и то знае, че трябва да си стяга куфарите, но те са лоши губещи, унищожават това , което губят от контрол (стратегия изгорена земя). От 8000 години насам те избиха или осакатиха, чрез нас огромно множество Будители. Затова трябва да им помогнем за куфарите.

  3. С тези тайни полети, тайни подслушвания и какво ли още не май всяка една страна може да се гордее, че ги е правила и спорд мен все още продължават да се правят.Гледайки различни филми,които са свръзани с Америка, ми се струва че във всеки един момент някой ако поиска може да ни види и да разберат какво правим,което малко ме притеснява, все пак къде е нашата свобода.Като че ли малко е лъжовна.От тук начучих много интересни неща и се радвам че ни пишете все такива любопитни статии.

  4. Статията наистина е интересна! Но защо не пишете за НАТОвските самолети, които не спират да пръскат отрови над главите ни? А.К.А Chemtrails.

  5. Статията е много интересна и любопитна особено за тази,които се интересуват .Има много филми които са създадени по подобни сценарии.Това, че тригодишното проучване на Съвета за икономически и социални изследвания, финансирано от британското правителство не бива да ни учудва в никакъв случай, но все пак всеки един съюз знаем че е създаден с някаква цел.За това ЦРУ сме чували какво ли не и знаем само това,което сме виждали по филмите, но и по добре да не го познаваме от близо нали хахах

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s