Паси сравни хан Аспарух с бежанците от Сирия и го нарече „бежанец от Монголия“

Соломон Паси припомни с гордост и важната роля, която е изиграл за изграждането на американски бази у нас

Соломон-Паси

Виновниците за превръщането на България в американска губерния продължават да рекламират действията си като „значителен принос към българския народ“. Същите тези, инсталирани от САЩ и работещи за техните интереси у нас, люде се изреждаха в медиите да обясняват как САЩ трябва незабавно да нанесе военен удар над Сирия, преди Русия да предложи своето мирно решение на въпроса.

Същия този господин, Соломон Паси, тогава твърдеше, че „военен удар е единствената опция за Сирия“, навярно опитвайки да рекламира и оправдае политиката на своите началници. Той е типичния представител на американското лоби – шеф на Български Атлантически Клуб, масон с еврейски корени. Отговора на въпроса как за броени месеци след падането на режимът у нас, Соломон Паси създаде атлантическия клуб и го оглави оставяме на вас. Или по-скоро въпросът е: „Кой го създаде и с какви цели?“.

В предаването на Люба Кулезич Соломон Паси коментира, проблема с бежанската вълна от Сирия, заявявайки, че с оглед на това, че България не е многолюдна държава трябва да ги приобщим към нас. Също така той ги сравни с хан Аспарух, който според Паси бил „бежанец дошъл от Монголия“ (нито е бежанец, нито е дошъл от Монголия – бел.авт.):

„Какво са бежанци? Всички ние сме бежанци. Хан Аспарух е бежанец, дошъл от далечна Азия, от Монголия. Оттам нататък България е държава, композирана от бежанци“

Паси с гордост припомни, че по времето, когато беше външен министър е изиграл важна роля в договарянето за американските бази у нас, подчертавайки колко независим е бил от правителството на НДСВ и отбелязвайки ролята на „патерица“, която Атака последователно изпълняваше първо за кабинета на Борисов, а сега за кабинета на Орешарски. Какво обаче договориха българските власти с американите? 

Относно приемането ни в Шенген, Соломон Паси заяви, че това е ангажимент на ЕС към нас още с влизането ни в съюза, но вместо да акцентира над лицемерното вето за приемането ни от страна на държави като Холандия и Великобритания, той акцентира над всеизвестната некадърност на Борисов: „изцяло правителството на Бойко Борисов виновно за невлизането ни в Шенген. Той ни отдалечи на светлинни години“

36 коментара to “Паси сравни хан Аспарух с бежанците от Сирия и го нарече „бежанец от Монголия“”

 1. Нагло еврейско копеле

 2. Този еврейски агент ни натика в НАТО без да пита никого!Другите държави проведоха референдуми за влизане в ЕС и НАТО,а нас никой не ни пита за нищо.Този с тези изказванзастрашава националната сигурност и с него трябва да се заеме прокуратурата,а не да му се дава трибуна за изява

 3. Бухенвалд или Белене.Екстрадиране от България😢

 4. KHAN ASPARUH E PRACIGANIN OT INDIISKITE PROVINCII PENDZAB I PAMIR I TAM DNES IMA MILIONI CIGANI KOITO VIARVAT V TANGRA I TITLATA KHAN NE E TITLA AMI POPULIARNO CIGANSKO IME IMA MILIONI CIGANI S TOVA IME V INDIA

 5. А дали заради мислещите като Паси през41-42г не са правени пионерските лагери Дахау,Освиенцим и др.??? Колкото Аспарух е бежанец,толкова имаш право да се наричаш Българин цървул Юдейски

 6. Г-н Соломон Паси, като ПРЕДСЕДАТЕЛ на Съвета за сигурност на ООН и Министър на външните работи, на 26 март 2003 г., без да е получил българският ВОТ, еднолично депозира МОЛБА за приемането на България в НАТО, обвързвайки БЪЛГАРСКИЯ НАРОД с дългогодишни ангажименти !
  Техническа възможност за доброволно напускане на НАТО, може да се инициира едва 20 години след встъпването, и то едва след плащането на непосилни задължения по вноските към НАТО и за военните бази, иначе отдадени за ползване БЕЗПЛАТНО !

  На 28.09.2017 – г-н Паси, обяви, че иска ВОЕННОМОРСКА БАЗА на НАТО в България !!!

 7. И Израел е съставен от бежанци -натрапници,и не са многолюдни, защо не ги приюти той!

 8. Всички знаят,че ПАси им много научни степени .но какво се чудите ? Не е християнин .за това говори тъпотии

 9. Мигрантите избягали от одринска Тракия след поредица тежки престъпления срещу човечеството там, да реват срещу прокудените от войната в Сирия, това си е много тежка форма на агресивна политическа и личностна шизофрения, да забравиш ти самият от къде си се довлякъл като навлек, че да си позволяваш гониш други хора по искали само да минат през територията ти за там от където са ги ограбили, и прокудили. На такива не им се помага. Такива биват оставяни на произвола на съдбата, като помагаш на съдбата да престанат да вредят повече на околният свят.

 10. Американците са още по нови исторически бежанци от англия

 11. abe toq skapanqk o kyde e бежанец , чии го дири тука ,!От къде на къде той ще се гаври с нашата история, я марш там от където си дошел !!!!

 12. Тъпанар !

 13. Изключително тъпа еврейска свиня! Аспарух идва от Западен Кавказ, от земите на съвр. Балкария и Осетия и идва не като бежанец, а като завоевател! Паси – генетично непълноценен унтерменш – юдиш швайн!

 14. Този човек не наред с главата. Медиите да престанат да му дават думата и да се лекува.

 15. Този е като паметника пред НДК седмокрилпетохуй.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s