Рон Поул: Американската империя ще се срине неочаквано

Бившия американски конгресмен не вярва в светлото бъдеще на САЩ

Ron Paul

Рон Поул е известен с критиките си към агресивния и империалистически подход във външната политика на Щатите.

Бившия конгресмен бе два пъти кандидат за президент, по професия е лекар. 

В радио-интервю Рон Поул заяви, че не е убеден в светлото бъдеще на Америка. На въпроса на водещият, Алекс Джоунс, дали бившия конгресмен е съгласен с хората, които смятат, че САЩ са се отправили „директно към сметището на историята“, той отговори:

„В много отношения ние се намираме там, където Съветския съюз се намираше през 1987г., а две години по-късно той вече не съществуваше. Трудно е да се предскаже кога, но съм убеден, че края ще дойде. Виждаш сегашната ситуация като структура без основи, мисля че това е така, защото финансовата ни система е нестабилна, разчитаме на постоянно увеличение на дефицита и дълга и сляпо доверие във Федералният Резерв.“

Според Поул ключово събитие може да се случи и след седмица или пет години, например, но времето ще дойде, когато долара стане прекалено нестабилен. 

Не веднъж Рон Поул е напомнял на самите американци, че „който живее с меча, умира от меч“, често критикувайки САЩ за това, че имат бази в държавите на над 100 нации и запитвайки „Какво бихме направили ние, ако да речем, Китай причини на някой, това което ние сме причинявали на други държави?“

4 Коментари to “Рон Поул: Американската империя ще се срине неочаквано”

  1. Странно пък тоя от къде знае колко руснаци са подали молби за зелена карта….аз не знам колко са подали ама всяка страна си има квота и едва ли за Русия са 400 000.

  2. Само през 2015 г са подадени над 10 000 000 молби за зелена карта като 400 000 от тях от руски граждани.

  3. Не мога да се съглася с аналогията със СССР. Дори и като извинение за състояните на Америка не става. Съветският съюз беше предаден отвътре от малоумника Горбачов, американската империя е фалирала икономически. Когато Горбачов и Елцин съсипаха СССР целият свят, включително и САЩ, запна изненадан от глупостта им. За Америка цял свят отдавна знае, че е фалирала и е въпрос на време фалитът да бъде обявен официално.

  4. Дано това не се случва.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s