Кой ще обясни на Вики, че арабина, който я прободе десетки пъти с нож е „бежанец, нуждаещ се от помощ“?

Оказа се, че лицето от арабски произход е нелегален имигрант, който дори не чака бежански статут

Image_2411283_126

Виктория, която бе нападната от арабин, опитал да обере магазина, в който тя работи

В петък срещу събота едно 20-годишно момиче, работещо като продавачка в денонощен магазин за алкохол и цигари беше прободено с нож десетки пъти от арабин, който се опитал да обере магазина. Момичето се оказа 20-годишната Виктория, симпатизант на ВМРО, танцьорка във фолклорен ансамбъл и студентка по политология.

Появиха се данни, че дивака, който пробол Виктория е от алжирски произход. Тоест, ако е алжирец и не чака бежански статут, той не е нищо повече от незаконен имигрант, който няма място в центъра на София! Виктория е оперирана три пъти, по думите на брат й, Христо Христов, нападателят я е пробол и порязъл над десетина пъти в областта на ръцете и врата. Момичето е оцеляло по чудо. Майка й разказва, че тя работи в магазина от една година и редовно в малките часове тумби от имигранти правели проблеми, пиели, биели се помежду си и се опитвали да крадат от магазина. 

“Вики ми каза, че един от арабски произход се е опитал да я убие. Дъщеря ми работи в този магазин от 1 г. Разказва, че всеки ден там стават някакви инциденти с чужденци, които се държат агресивно”, коментира майка й Христина. Тя работи като медицинска сестра. “Това положение не може повече да продължава, трябва да се вземат мерки, защото арабите “са много повече от коренното българско население в центъра на града през нощта. Живеят в хостели без документи, вадят се ножове и това става всеки ден, опасно е по улиците”, твърди майката.

Докога властите ще оправдават наличието на толкова много нелегални имигранти с „бежанската вълна“. Бежанците от Сирия, минали през турската граница (тоест те идват от държава, в която са в безопасност и пак не сме длъжни да ги приемаме) и нелегалните имигранти от Алжир, Ирак, Мали и други държави са две съвсем различни неща. Да се вземе под внимание и фактът, че престъпността, по данни на МВР, в районите на бежанските центрове се е увеличила 100%.

И къде МВР издирва въпросния дивак? В хостел в централната част на София, където по данни на полицията живеели над 40 имигранти! Държави като Франция и Германия заявиха, че ще приемат максимум 4-5хил. сирийски бежанци и нито човек повече. Защо България трябва да приема безконечния приток от бежанци и нелегални имигранти при положение, че

  1. Те идват от трета държава,  в която са в безопасност, с което международното право не ни задължава да ги приемаме;
  2. Държавата няма възможност да приема повече бежанци;

Броя на нелегалните имигранти тепърва ще се увеличи драстично, заедно с броя на бежанците. Освен безчинствата на циганите, които извършват подобни диващини редовно, явно ще трябва да търпим и безчинствата на нелегалните имигранти? Да, ще ги „търпим“, сигурен съм, че никой няма да реагира така, както биха реагирали гърците – масови протести и гражданско неподчинение (сега сме заети с едни „по-важни“ протести и окупации). Да не говорим за бунтовете в цяла Москва, случили се след като имигрант уби младеж.

One Comment to “Кой ще обясни на Вики, че арабина, който я прободе десетки пъти с нож е „бежанец, нуждаещ се от помощ“?”

  1. Ами продължават да приемат още нелегални емигранти защото ЕС им отпуска пари. Схващате ли далаверата? Вместо да дават на един емигрант определената сума, те му дават по-малко, а останалото си го гушкат. А на бежанците като не им стигат парите, почват да правят бели. Но те и виждат, че закони, ред и контрол няма- та това е добре дошло. Сами решавайте от къде трябва да се почне почсистването.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s