МВР разпространи снимка на алжирецът, който опита да убие Виктория Христова

Травестит, с който имигранта е имал сексуални отношения е разкрил на МВР самоличността му

untitled

Салахедин бин Аладин, 20-годишен алжирец, незаконно пребиваващ у нас е човекът, който наръга и наряза десетки пъти 20-годишната Виктория Христова след като опита да обере денонощният магазин, в който тя работи.

МВР разполага с оперативна информация, получена от мъж, с който Салахедин бин Аладин е имал сексуални отношения преди месеци. Мъжът, разкрил неговата самоличност е столичен травестит. Вчера след масирани акции на МВР бяха задържани общо 63 имигранти, но нападателя не беше разпознат сред тях. 

Днес от МВР разпространиха снимка на хомосексуалния, арабски дивак, който нападна 20-годишната студентка Виктория в нощта на петък срещу събота. Той нанесе десетки прободни и порезни рани по младото момиче след като опита да обере магазина, в който тя работи от една година, намиращ се в централната част на столицата.

Същевременно, от бежанският център във Военна рампа бежанците са изпратили отворено писмо, в което осъждат варварския и престъпен акт на 20-годишния незаконен имигрант от Алжир и изявяват солидарността си със семейството на пострадалото момиче.

One Comment to “МВР разпространи снимка на алжирецът, който опита да убие Виктория Христова”

  1. Хм, нищо не казват, дали самата жертва потвърждава, че това и е нападателят. Този травестит, може да е наранен, изоставен и да злобее. Представете си, че момчето е скъсало с него и другия си отмъщава натапяйки го. Не го защитавам, ама на мен точно на това ми заприлича четейки статията. Факти? Доказателства? Разпознат ли е от Вики? – нищо не се пише….

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s