Българските МиГ-29 вдигнати под тревога, заради руски самолети

В последната седмица руски разузнавателни самолети са били прихванати по Черноморския фланг на НАТО 2-3 пъти, а през месец октомври и началото на ноември случаите са били цели десет

Ilyushin_Il-20M_(2)

Ил-20М (НАТО: Coot)

Русия е активизирала разузнавателни полети по Черноморския фланг на НАТО. В последните дни руската авиация отново е осъществила разузнавателни полети със самолет Ил-20 в акваторията на Черноморският фланг на НАТО.

Според експерти, полетите целят да проверят реакциите на нашата и на съседите ни въздушна отбрана и да засекат нашите радари. Руснаците осъществяват полетите със самолет за радиолационно разузнаване Ил-20 с обсег на действие 4,000км. Маршрута им стига до границата с Турция и след това се насочват към нас. Обхождат цялата ни морска ивица до Румъния, после се отправят към Украйна и се прибират. 

За това през октомври и началото на ноември многократно изтребителите МиГ-29 от авиобаза „Граф Игнатиево“ са били вдигани под тревога, за да засекат и проследят разузнавателните самолети на руската авиация. 

Няма нищо изненадващо, че Русия и НАТО се „проверяват“ по този начин редовно. Наскоро НАТО проведе най-мащабното си учение от десет години насам, в което отигра реакция при евентуална атака на Русия над прибалтийските държави. 

2 коментара to “Българските МиГ-29 вдигнати под тревога, заради руски самолети”

  1. Би ли цитилал руските сайтове,колега

  2. Има нещо което се крие от „нашите“ управници. Напоследък под прикритието на облачността, в българските, отдадени на англосаксите бази се прехвърлят масивни военни съоръжения. Броя на „употребените“ бази в страната надхвърля значително официално обявения. Съобщава се за прехвърляне на съоръжения и от турски бази на наша територия. Наскоро попаднах на два различни руски страници в руското интернет пространство, че България е следващата планирана страна , която да изпълнява ролята и да извърви пътя на Украйна. Ние, имаме подкрепата на светли мощни космически сили, но ако работим срещу своите си, е ясно какво ни очаква. Последиците ще достигнат всеки, тъй като след употреба, от предателите се отървават и двете полярни сили.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s