Бежанци изкупуват села с парични преводи от Катар и Саудитска Арабия

Три села от териториално-административната система на България вече са на път да станат „крепост“ на сирийските и водещите се за такива бежанци, които наскоро са се сдобили със статут. Това потвърдиха жители на селата Сладун, Мустрак и Михалич

78

Пришълците плащат в брой суми от порядъка на 10 хил.лв. или по-малко на собствениците на къщи от трите села, свидетелстват самите им жители. Паричните преводи най-често били от държави като Катар и Саудитска Арабия – основни „спонсори“ на антиправителствените сили в гражданската война в Сирия. 

Освен това, според жителите на селата, чужденците били извозвани организирано. В Сладун, Мустрак и Михалич се наблюдава масово изкупуване и наемане на имоти от заможни бежанци. 

Трудност за част от банките в Свиленград, Любимец и Харманли е да имат пари в брой, за да ги изплатят на бежанците.

 

60 Коментари to “Бежанци изкупуват села с парични преводи от Катар и Саудитска Арабия”

 1. vseki sam za sebe si kakvo pravi za da protivostoi ,vaorajavate li se ili podgotviate li se psihi4eski ?

 2. По закон наистина само граждани на ЕС могат да придобиват имоти на територията ни.Но е напълно възможно разни ренегати да го правят като подставени лица . За съжаление историята ни е пълна с национални предатели,някои от които ни УПРАВЛЯВАТ.

 3. Пълни глупости са тези писаници ! Никъде няма такова нещо в тия села! Не обработвайте общественото мнение!!!!

 4. Боклуци са онези „българи“, които продават себе си и родината си за паница леща. Съвсем скоро същите те ще получат възмездието си, горко им.

 5. Анализ на “Булг-стратфор”

  Приятели,

  Нямало да ни го “набият” от раз…, щели да ни го вкарват бавно, бавно…, цели две години…

  Така е планирано от “добрите”, “лошите” и “глобалните” либерал терористи…! Ще ни залее вълна от мигранти, но с тези 160 милиона евро, целево финансиране от Е.С., и с РЕШИТЕЛНИ държавнически решения, можем да уцелим …
  “- С ЕДИН КУРШУМ – ТРИ ЗАЕКА…!”
  (… контрол над нелегалните емигранти, настаняване на истинските бежанци и базовата инфраструктора за предстоящия за сформиране в рамките на Армията на Е.С. “Първи Балкански корпус”…)

  За спиране на нелегалната емиграция в България са нобходими само четири неща…:
  А. Законодателни…:
  1. Да се приеме от Парламента спешно и в две четения допълнение в НПК ;
  – “За нелегално преминаване на границата на РБ, се полагат 12 месеца ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД или глоба от 100 МРЗ…”
  – “За организиране или участие в нелегален трафик на хора, 3 години строг тъмничен затвор”.
  2. Чрез закона за МВР, да се обособи “Агенция гранична полиция”, с численост от 10 000 души и съответен самостоятелен бюджет, с изградена напълно нова инфраструктора за настаняване на личния и състав и достатъчно технически и финансови средства за извършване на дейността в приграничните 25 километра.

  Организационни…:
  1. На о.Белене да се изгради “Бежански център” със свободно движение на истински бежанци в рамките на острова, докато отпаднат причините бежанците, да са бежанци и организирано връщане в съседните ни страни…!
  (бежанци са само хора от съседни срани в които живота им е заплашен пряко от война…, всички други са нелегални мегранти…!!!)
  2. Миграционен център от “затворен тип” за нелегални емигранти в бившия “Странджански триъгълник на смъртта” (Елхово, Грудово, Звездец).
  (Там има изградена инфраструктора за 100 хилядна армия… Сега е момента с “европейски” пари да възстановим всички комунално-битови съоръжения и построим жилища за поне 30 000 семейства в “триъгълника”, защото след 3-4 години, когато “емигрантите” се разбягат и НАТО се разпадне, в същия “Триъгълник на смъртта” ще настаним “1-ви Балкански корпус” от бъдещата “Европейска армия”, за защита от Ислямската агресия и от Турция заместителя на черноморските проливи, транспортния коридор “Бургаз-Александрополис”…!!!).

  Така ще защитим България и българските граждани от незаконната миграция и ще спазим всички закони и човешки права…, а на когото не харесва – света е голям …!!!
  (… само, че дали ще ни го разрешат… “добрите”, “лошите” и “глобалните” либерал терористи…)
  .

 6. Ммм…дааа…Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!…Лакомията ще ни довърши нас!…Позволено, не позволено, имоти явно се продават…що да не се изкара някой лев…Нали сме родолюбци, нали много лаем…лаем, ама не хапем…Защо продаваме…Продажници сме и това си е! Ей затва не ни харесват и ни мачкат…

 7. Както казва баба Сребра на Манол от „Време разделно“ : Няма мъже! Ако имаше, турците нямаше да насилват жените, да палят къщите…..

 8. Пълни глупости са това. Имам познати в Михалич там е пълно с мангали изпаднало село и никъкви сирийци не са стъпвали там никога.

 9. Стига глупости ,те нямат право да купуват имоти в Б-я,щом не са от ЕС,или няма международно споразумение!

  • Ох, колко бавно ти тече мисълта. Всеки си купува земя в България, просто чрез подставени лица. Тази съществена подробност не ти ли идва на акъла?!

 10. Къде е национална сигурност? ?? Будните граждани….протестиращите??? В това Харманли и околие не са ли останали Българи беее

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s