Социалните служби упоили принудително и подложили на цезарово сечение бременна жена

Социалните служби във Великобритания подложили жена на принудително цезарово сечение, за да вземат детето й

Child-taken-from-womb-by-social-services-300x225

Социални работници, счели майката за „негодна“ да отгледа детето я принудили да се подложи на цезарово сечение, за да бъде иззето детето й от социалните служби на Острова.

Службите в Есекс получили заповед от Върховния съд за принудителното опояване на жената, подлагането й на цезерово сечение и изземане на новороденото й дете. В изявление по случая Съветът коментира, че е действал в „най-добрия интерес“ на жената и детето, тъй като тя страдала от психически срив. 

Бебето вече е на 15-месечна възраст, но е все още под опеката на социалните служби, които отказват да го върнат на неговата майка. Жената е отнесла случая до международните съдилища, а нейните адвокати го описват като „безпрецедентен“. 

Варварщината на социалните служби тепърва ще стават нещо обичайно…

Припомняме Ви, че преди време българите в Холандия бяха системно набелязани от местните социални служби, които започнаха да изземат масово българчета от родителите им по небивали причини. Свилен Русев от Ротердам разказа, че детето му било отнето, защото нямало собствена детска стая.

2 Коментари to “Социалните служби упоили принудително и подложили на цезарово сечение бременна жена”

  1. Правите някакъв плах опит да говорите за убитото с извадени органи момче на една госпожа от София в Холандия.

  2. Това изобщо не е първият случай на принудителна стерилизация. Ние със Соара (Моля, прочетете и „Да изгубите 2 деца за 72 часа за Сора и Сога http://new-ussr.ucoz.ru/news/sveriges_andra_tvangsabortoffer_saga_med_falskt_idiotiserade_mamma_sandra_som_offer/2013-07-19-186и Мириям в Швеция и още няколко жертви в Швеция на властите там сме преди тази жена Моля вижте статията-интервю „Марийка Томова: Касата посреща новородените си в Малмьо с книжка, а нас – с принудителен аборт“ http://istinata.ucoz.ru/news/mariyka_tomova_kassan_bemoter_sina_nyfodda_i_malmo_med_en_bok_men_oss_med_tvangsabort/2013-10-16-561. Но за нас ни гък-ни мък от соровските Мрежи на родители и деца и медии в България! Защо? Ето Ви и за Мириям http://istinata.ucoz.ru/news/dzhebchila_si_parfjumche_zakljuchili_ja_v_psikhiatrijata_za_edna_godina/2013-10-14-557Това е за всеки случай практика която до 1979 г. е поразила 79 000 момичета от бедни и неарийски семейства в Швеция. И която продължава в Шведската държавно-застрахователна каса днес там. Хубаво, но защо бълг. медии не пишат за моя случай. Ето аз съм Българка. Или българките в Швеция не ги засягат. Отворила съм група на жертвите на Фейсбуук https://www.facebook.com/groups/645326112147123/. Моля, заповядайте!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s