Ционисткия режим готви най-голямото етническо прочистване от 1948г. насам!

Законопроекта на ционисткия режим, наречен „Prawer Plan“ цели да прочисти между 40 и 70хил. бедуини от териториите на Негев и да ги прехвърли в територии, избрани от израелските власти

120720-ethnic-cleansing-palestine

„Prawer Plan“ е законопроект на израелското дясно правителство от септември 2011г., според който в продължение на 5г. бедуини от Негев (съставляващи между 40-70хил. души). Скандалния план на израелското правителство беше наречен като план за „икономическо развитие“, но беше осъден от международната общност, а преди дни, в края на ноември хиляди палестинци и анти-ционисти протестираха срещу престъпния план на управляващата партия „Ликуд“, водена от Бенямин Нетаняху.

Израелските власти сочат над 40 селища в пустинния регион на Негев като „непризнати“ и според законопроекта всички техни жители трябва да бъдат преместени в „признати“ от Израел селища. Това означава, че между 40 и 70 хил. души ще бъдат прогонени от домовете и селищата си.

Ционисткия режим систематично унищожава от край време домовете на жителите на региона, както и продължава да нарушава международното право като заграбва все повече и повече палестински територии, върху които изгражда израелски селища на мястото на прогонените палестински жители.

Новия израелски закон ще бъде най-голямото етническо прочистване, осъществено от Израел от 1948г. насам…

Ционисткия режим поиска незабавно медиите да връчат всички видео-материали от протестите срещу нацисткия им законопроект

Протестите в Негев срещу законопроекта „Prawer Plan“, целящ да прочисти между 40 и 70хил. жители от региона премина с обичайния полицейски-терор на израелските власти, които използваха срещу демонстрантите водни струи, зашеметяващи гранати и сълзотворен газ.

Израелските власти поискали да им бъдат предадени абсолютно всички фотографии и видео-материали, заснети от журналисти. 

Isreali border police clashes with Bedouins after demonstration against 'Prawer-Begin Bill'

В „Деня на гнева“, както палестинците нарекоха международния си протест, израелските власти арестуваха 34 демонстранти, а 15 израелски служители на реда са били ранени при сблъсъците. В съобщение израелските власти поискаха „Всички медии на територията на Израел да предадат документацията и материалите, с които разполагат от събитията на 30 ноември“.

Очевидно, ционисткия режим не иска света да стане свидетел на поредния варварски начин, по който силите на реда налагат незаконните решения на израелските власти.

2 коментара to “Ционисткия режим готви най-голямото етническо прочистване от 1948г. насам!”

  1. няма на планетата Земя сила ,която да се противопостави на ционисткия израел,ако това не стане,страшно ще е на тая планета пълна със сатанисти!!!!

  2. Не съм расистка, защото всеки има право на слънчевите лъчи, но ми идва в повече от …..юдеите/евреите/ в момента хем ги отричаме, хем им се кланяме! не може една измислена държава от 1956 година /дано не съм сбъркала годината/ да управлява цял свят! Народ , който е разпънал собственият си син !

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s