ЕС налага все обща „толерастия“ за всички държави-членки

Европа отдавна затъва във всеобщия упадък, който се шири и налага като нова норма, която е задължителна за всички, а всеки несъгласен бива обявен за „нетолерантен“. По настоящем може да кажем, че малцинствата поставиха в неудобно положение и в подчиненост мнозинството в европейското общество

photo_verybig_129249

Гей-шествието в София не минава без знамето на ЕС

Въпрос на време е повечето държави от Европа да легализират еднополовия брак. В Румъния вече се предлага да се легализират гей браковете.  С тази законодателна инициатива излезе депутатът от Зелената партия Ремус Черня. Тоест, закона еднополовите семейства вече „хлопат“ и на нашата врата, след като очевидно съвсем скоро комшиите ни ще легализират еднополовия брак.

Висшата съдебна инстанция на Европейския съюз постанови, че хомосексуалните двойки трябва да получават същите преференции, както и традиционните семейства. Постановлението важи и за страните, където еднополовите бракове не са легализирани, пише изданието „Гласът на Русия“. Съдът произнесе решение по иск на един френски банков служещ, на когото работодателят му отказал да плаща парични бонуси, предвидени за всички семейни двойки, защото негов партньор е мъж. Съдът призна този случай за дискриминация по полов признак. Представител на съда съобщил, че това постановление означава нов юридически стандарт за всички членки на Европейския съюз.

Прави впечатление, че отново говорим за „преференции“, тоест хомосексуалното малцинство трябва да придобие още повече от тези „преференции“. Но сексуални малцинства не са само хомосексуалистите. В Холания – „витрината на ЕС“ педофилите си имах своя собствена политическа партия, а зоофилите от своя страна поискаха също да са представени в политиката. „Фарс“, който се превърна в нещо нормално за Европа.

Същевременно се шири упадък от Ватикана чак до онзи български манастир, където хомосексуалист си показваше половите органи на своя бивш любовник във видео-чат. Единствената разлика, че гей лобито във Ватикана и католическата църква е в много по-големи мащаби. А у тях стана голямо и лобито на педофилите.

Вече в държави като Великобритания хомосексуалистите лобират за закони от сорта на това еднополовите семейства да преценяват сами кой от партньорите ще е „мъжа“ или „жената“ и според собствения избор в документите за самоличност да пише „мъж“ или „жена“ в графата за пол.

Усиленото проповядване на това, че традиционното семейство било „отживелица“, че трябва да сме все по-толерантни, както и масовото пропагандиране на „американската ценностна система“, изявяваща се в употреба на наркотици, безконтролен секс и голи задници на поп-певици, въобще не е случайно. Очевидно е, че в Европа целенасочено се води политика на развращаване и подмяна дори на християнските ценности. 

One Comment to “ЕС налага все обща „толерастия“ за всички държави-членки”

  1. Ако се опитаме да осъзнаем къде точно във времето да ситуираме описаните тук явления, идва ми на ум един пасаж от Библията:„…когато беззаконниците достигнат до върха на беззаконието си…“(Пророк Данаил 8:23).
    Не е по нашите сили да спрем това развитие, щом е писано, че ще дойде. Което обаче не означава, че трябва да приемаме извращенията без да ги изобличаваме и постепенно да се примиряваме с тях. Колкото до последиците – всеки ще си носи последиците ПЕРСОНАЛНО !

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s