(18+) Зверско клане край Дамаск – терористите показаха снимки на избитите

В град Адра, намиращ се близо до Дамаск, завзелите го терористи от „Джебхат ан Нусра” и „Джейш ал Ислам” извършиха масови екзекуции и кланета над цивилните жители, като зверствата са били безпрецедентни, дори за техните „стандарти“

SYRIA-CONFLICT-NUSRA

Град Адра бе завзет от терористите миналата седмица и още в петък сирийската правителствена армия започна подготовка за настъпление и освобождаването му. Сирийската армия предприе светкавична офанзива, защото терористите го потопиха в кръв.

Сирийската агенция САНА съобщава, че градът е бил обкръжен от правителствената войска и след артилерийска подготовка нейни части са преминали в настъпление. Според данните числеността на бунтовниците е около хиляда души.

Жители на град Адра, успели да избягат от завзетия от ислямистките терористи град свидетелстват, че зверствата и жестокостите надминали всичко до сега. Терористите дори публикуваха снимки на обезглавените жители на градът. 

(18+)

 

 

 

 

__________________________________________________

Alter Information често получава критики от своите редовни читатели, че публикува подобни снимки, които другите български сайтове и медии избягват да публикуват. Снимките може да „развалят“ настроението на читателя за малко, но те изобразяват нещо, което се случва и бива изживяно от други човешки същества. Същества, чиято съдба повече от 2г. е или живот в една унищожена страна, или скитничество по света…или смърт. А техните палачи вече повече от 2г. биват представяни от западната преса като „борци за демокрация“, които искат да ги освободят от „злия диктатор Башар Асад“. Именно за това искаме да видите какво правят тези екстремистки диваци, които само до преди дни бяха подкрепяни и от САЩ и Великобритания, както и от НАТО, а няма изгледи Саудитска Арабия и Катар (техни съюзници) да престанат да ги финансират и вкарват в Сирия! Съвсем искренно пожелаваме успех на сирийската правителствена армия не само в освобождаването на град Адра, а в окончателната победа и прогонване на терористичната измет, която съставлява 95% от въоръжената сирийска опозиция! 

– редакцията

4 коментара to “(18+) Зверско клане край Дамаск – терористите показаха снимки на избитите”

  1. Дивако-фашизма на 21-ви век – това е ислямът! Другият фашизъм е световният юдео-ционизъм! А двата заедно са най-големите тумори на човечеството и то трябва задължително да ги унищожи ако иска да живее!

  2. Кaкво дa се допълни освен , че коментaрa от стрaнa нa сaйтa е нaпълно изчерпaтелен. A дaно някогa по добри временa зa тези хорa , но нa дaли.Кaзвaм нa дaли , зaщото прaктикaтa покaзвa където имa нaмесa от СAЩ (НAТО) дори тревa не никне, a сaмо корпорaций които уж сa отишли дa помогнaт и то сaмо при финaнсов интерес.

  3. Има само 1 армия и това е Сирийската армия!
    Ако тази сбирщина от терористи и престъпници, чуждестранни наемници финансирани от израел, сащ, сауд. арабия, турция и др. е някаква армия (а те са десетина джихадистски групировки, ядра на ал кайда), то тя изобщо не е сирийска от сирийци и от сирийския народ, а е една сган мародерстваща населението и разрушаваща държавата!

    Към сирийските управляващи:
    Изтребете тези боклуци и отрепки час по-скоро! Вкарайте на помощ колкото можете повече съюзнически военни сили – от Русия, от Иран, от Ливан! Изтребете тази паплач ненормална и кръвожадна и нормализирайте обстановката, охранявайте силно границите си, да не могат да навлизат нови постъпления, затегнете обръчите около тях и ги изтребете до крак по всякакви начини!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s