Мустафа, Ибрям и Рафет – войниците, които опикаха паметник в Карлово и пребиха младеж

Десет дни след като редници от Карловското бойно поделение уринираха в нетрезво състояние върху паметника на братята Христо и Евлоги – Георгиеви в Карлово и разцепиха главата на младеж с бутилка все още няма никакви конкретни санкции 

efaa47e9fbfcc27eb3baf54ad3a3c9bc

Инцидентът станал около 8 декември. Младо момче, което видяло, че тримата уринират върху паметника на братята Христо и Евлоги – Георгиеви им направило забележка. Последвали ругатни и с викове „гяур“, след удар с бутилка момчето се озовало в болница със сцепена глава. След подаден сигнал в полицията се установило, че тримата са военнослужещи в Карловското бойно поделение на Българската Армия.

След масовите съкръщения и целенасоченото унищожение на родната армия тя се превърна в една разпасана дружина, чиято „най-елитна“ част рамо до рамо с останалите държави от Коалиционните сили „подсигурява демокрацията“ в Ирак и Афганистан. България беше умишлено обезоръжена от своите нови (псевдо) „партньори“ и стойностните и мотивирани да служат на България войници са малцинство. „Мустафа, Ибрям и Рафет“ са новото лице на БА.

3 коментара to “Мустафа, Ибрям и Рафет – войниците, които опикаха паметник в Карлово и пребиха младеж”

  1. не срaм , a срaм и позор . ЕВРОПA . Кaкво нaпрaвихa нaще политици и къде бяхме ние. A и кaкво ще прaвим сегa , ето вече и пaметници се поругaвaт , че и тези които зaбележки прaвят го отнaсят и после кaкво се случвa ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Жaл ми е зa БЪЛГAРИЯ , жaл ми е зa нaс.

  2. КОГА СА НАЗНАЧЕНИ ВЪВ БА???! КОЙ ГИ Е ПРИЕЛ???! С ЧИЙ ПОДПИС???! 😦

  3. срам!!!!!!!!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s