Джулиан Асанж: До 10г. хората ще са окончателно поробени

Според създателят на Уикилийкс в момента живее последното свободно поколение от Човечеството

655-402-dzhulian-asandzh-kef-mi-e-da-mycha-bankite

„Информационен апартейд“ и всевишна и всеобхватна държавност ще зароби окончателно и ще отнеме свободата на гражданите по света след не повече от десетилетие, заяви Асандж в интервю.

„Това е последното свободно поколение…управляващата система и нейния информационен апартейд са нещо, от което никой няма да може да избяга след едва десетилетие…Ние всички се превръщаме в част от тази Държава, независимо дали ни харесва, или не.“

Асандж призова системните администратори, работещи в големи компании и корпорации да престанат да съдействат на разузнавателните агенции, които изискваат все повече лични данни на техни клиенти и потребители. 

Според създателят на Уикилийкс, медиите пък са изгубили всякаква критичност към властта, по простата причина, че те дори искат разрешение за това да бъдат критични по определени политически процеси и въпроси. 

10 коментара to “Джулиан Асанж: До 10г. хората ще са окончателно поробени”

  1. Човечеството ще оцелее по простата причина, че корпорациите не могат да съществуват без човечество 🙂 Цената обаче на това оцеляване ще е прескъпа!

  2. Vseki 4ovek tryabva da raboti s dostoinstvo i moral , a to se gradi oshte ot semeistvoto i y4ilishteto…..

  3. Християните знаят, че царството на антихрист ще бъде унищожено от Бог. Ще има световна диктатура, но тя няма да има вечна власт.

  4. Държавността е единственната, която може да спаси хората от корпорациите, просто трябва хората да си я върнат. В момента държавите се управляват от корпорации и постепенно държавността бива дискредитирана и унищожавана, хората биват настройвани срещу нея чрез нелепи закони и подкупни политици. Бъдат ли унищожени държавите е те тогава корпорациите ще са ни поробили тотално…..

  5. Има хора по света, които даже не знаят какво е компютър. А интернет дали се яде?

  6. „До 10 г. хората ще са окончателно поробени”. Да, плана е такъв, но самата идея за поробването е чиста патология. Когато човек се изправи пред смъртна опасност, той или загива или оцелява. Вярвам, че същото се отнася и до човечеството като цяло и съм уверен, че то ще оцелее, както оцеля и при другите две подобни социални заболявания – болшевизма и фашизма; независимо от цената, която ше бъде платена.

  7. Джулиан,не знаеш колко си прав!!!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s