Росен Плевнелиев се срещна с циониста Хенри Кисинджър

Президентът е в Мюнхен на работно посещение и не пропусна да обсъди любимата си тема за „енергийната ефективност“ с председателя на баварския парламент

851ebbacfa8bfa605e822325b7a7c9e1

Вчера Росен Плевнелиев пристигна на работна визита в Мюнхен, където се срещна с Барбара Щам – председателят на баварския парламент.

Сред обсъдените теми са 

„По-плътно сътрудничество при енергийната ефективност“.

Напомняме ви, че под „енергийна ефективност“ Росен Плевнелиев всъщност визира именно „чудодейните“ ВЕИ-та, за които сега усилено лобира, след като правителството въведе 20-процентна такса над печалбите им и дори сезира КС с искане таксата да отпадне.

С идването на ГЕРБ изведнъж ВЕИ-централите започнаха да „никнат“ през ден. Германката Барбара Панитц, например, е собственик на дузина ВЕИ-та, които след справка в МИЕТ през 2013г. се оказа, че „продават“ ток на ЕВН повече от 24ч. на денонощие. 

„Загрижеността“ на президента Плевнелиев за „чудодейните“ ВЕИ-та се превърна в пословичен лобизъм. И разбира се, преди предприемането на една подобна визита темите и нейните реални цели са предварително съгласувани и добре обмислени. Тъй че, срещата с Барбара Щам и обсъждането на „енергийната ефективност“ не са никак случайни.

Плевнелиев се срещна с циониста Хенри Кисинджър

Днес в нито една новинарска емисия не беше отразена и последвалата официална среща между българския президент и Хенри Кисинджър. Интересни са темите, които са обсъдени с печално известният бивш държавен секретар на САЩ. Онлайн-изданията съобщиха, че Плевнелиев и Кисинджър са обсъдили „задълбочаването на отношенията между България и САЩ и атлантическото партньорство. Плевнелиев също така изразил желание американските компании да бъдат насърчавани да инвестират в България.“ 

На посещение (разбирай – инструктаж и отчет) в Израел през 2010г. Росен Плевнелиев, в качеството си на министър, за пореден път демонстрира върховни умения във единствената сфера, с която ще се отличи иначе безличния му мандат – лобизма. С цялата си наглост, наричайки това „привличане на инвеститори“ Плевнелиев обяви, че България трябвало да дарява земя на „инвеститорите“. В самото си изказване той настоява земята да се дарява, но предлага и друг вариант – 300 дка. земя да се продавали за цял 1$ (един щатски долар) на „инвеститорите“, което пак си е даряване.

Кой е Хенри Кисинджър? 

 

 • „Незаконното ние вършим веднага. Неконституционното отнема малко повече време.“;
 • „Сигурността на Израел е морална отговорност на всички хора по света“;
 •  Днес САЩ ще се вбеси, ако войници на ООН нахлуят в Лос Анджелис, за да въдворят ред (визирайки бунтовете в Лос Анджелис през 1991г. – бел.ред.). Утре, обаче, ще са благодарни! Това важи особено, ако се каже на хората, че има външна заплаха, която застрашава нашето съществуване. Тогава всички хора по света ще искат да преборят това зло. Човек се бои най-много от неизвестното. Когато бъдат запознати с подобен „сценарий“, хората ще се откажат доброволно от собствените си лични права в името на своята защита, която ще бъде предоставена от Световното Правителство“;
 

Циониста Хенри Кисинджър беше държавен секретар на САЩ в кабинета на президента Никсън и е отговорен за бруталния характер на външната политика на САЩ, която доведе до смъртта на хиляди невинни граждани, незаконни военни удари и организирани преврати в сувереннни държави.

За един от превратите – свалянето на законно избраният от чилийските граждани през 1973г.  президент Салваторе Аленде Хенри Кисинджър най-нагло обяснява защо ЦРУ е „трябвало“ да се намеси:

„Въпросът е много по-сложен и важен, за да позволим на чилийския народ да реши самостоятелно“

Цялата политическа кариера на Кисинджър е изпълнена с подобни нагли изказвания, следващи още по-бруталните му действия. Той е един от идеолога на американските незаконни концлагер „FEMA“ и на водещата световна доктрина за депопулация населението на Земята.

 

5 коментара to “Росен Плевнелиев се срещна с циониста Хенри Кисинджър”

 1. И двамата са слуги на Сатаната. Новия световен ред, който се налага в момента няма да издържи. Накрая ще бъде съборен, може да отнеме години, но хората няма да живеят в този сатанински ад.

 2. Плевнев e национален предател ,лобист за чужди интереси и разединява нацията – Оставка !!!

 3. ЛОШОТО Е, ЧЕ НИЕ – БЪЛГАРИЯ СМЕ НА ТОПА НА УСТАТА. В БЪЛГАРИЯ ИМА НАТО – САЩ БАЗИ И НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВИ МАТЕРИАЛИ ИМА В ТЯХ И ПОРАДИ ТАЗИ МЕШАВИЦА, РУСКИТЕ РАКЕТИ СА НАСОЧЕНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИМ СА ИМА НЯМА ПЕТ МИНТУТИ РАКЕТЕН ОБСТРЕЛ И АКО САМО СЕ ОПИТА НЕЩО НЯМА, АМА НЯМА ХИЧ ДА СЕ МИСЛЯТ РУСНАЦИТЕ ТОЗИ ПЪТ. НА ПРЕДНАТА ОЛИМПИАДА САЩ СЕ ОПИТАХА ДА ВЛЕЗНАТ В ГРУЗИЯ, НО СЕ СПРЯХА ОТ РУСКИТЕ КОРАБИ

  ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГИ ПОТОПЯТ ЗАЕДНО С ВСЧИКИ СТРАНИ, КОЙТО ВДИГНАТ РЪКА СРЕЩУ УКРАЙНА, БЕЛОРУСИЯ, МОЛДАВИЯ, ЗА БАЛТИИСКИТЕ РЕПУБЛИКИ НЯМА ХИЧ ДА СЕ ЦЕРЕМОНЯТ

  МНОГО КОФТИ РАБОТА СЕ ЗАДАВА .

  ТИЯ ОТ ЗАПАД СЕ НАДИГАТ ДА ГРАБЯТА УКРАЙНА, НЯКОЙ ЩЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЛО-РУСИЯ, РУМЪНИЯ ЩЕ ИСКА МОЛДОВА, УКРАЙНА ЩЕ МЕ ХВАНЕ ЗА КУРА !

  САЩ ВЛИЗА В ЧЕРНО МОРЕ И БЪЛАРИЯ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ С НЯКОЙ ДРУГ ЯДРЕН ВЗРИВ !

  http://www.regnum.ru/news/polit/1761291.html

  ДА ЖИВЕЯТ ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ЩЕ ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ.

  ПОСЛЕ ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО ПРЕСТЪПНЦИ И УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2014&p=statiibg&title=%C4%EE+%C3%F0%E0%E6%E4%E0%ED%E8%ED%E0+%CC%C2%D0+%96+%EC%E8%ED%E8%F1%F2%FA%F0+%D6%E2%E5%F2%E5%EB%E8%ED+%C9%EE%ED%F7%E5%E2%FA+-+31.12.2014

  ШВЕЦИЯ

 4. Продажници на нацията. Марионетки обслужващи чужди интереси- това са политиците ни.

 5. Твърдо отстоявам позицията си, че Плевнелиев е най-голямото недоразумение на българският преход. Заеманата от него най-виша държавна длъжност не ми дава правото да употребя по-цветущи епитети, но това мога да направя спрямо народа ни, който го избра….. тук думите са излишни.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s