„Анонимните“ готвят война срещу Конституционния съд на България

От движението дадоха ултиматум на КС да се откаже от решението си, блокиращо налагането на мораториум над продажбата на българска земя на чужденци до февруари

anonymous_hacker

Българските представители на глобалното активистко движение „Anonymous“ заплашиха, че ако до февруари КС не ревизира решението си ще започнат масирани хакерски атаки чрез отворено писмо до всички медии и видео-обръщение.

В съобщение до всички медии в България от движението заявяват, че подкрепят налагането на мораториум над продажбата на българска земеделска земя на чужденци и че „няма да допуснат България да се превърне във втора Палестина“.

До Конституционния съд на Република България от „Анонимните“

НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВОВАТЕЛСТВУВАЙТЕ!!!

Конституция на Р.България:

Глава първа
ОСНОВНИ НАЧАЛА

Чл. 2. 
(1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.
(2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.

1. Ако до месец Февруари, не отмените решението си относно мораториума за разпродажбата на Родината ни Ви очаква най-голямата кибер атака в съвременната историята на Европа!  Ще организираме международна операция за блокирането на цялата Ви компютърна система и лийкване в социалните мрежи на всяко секретно дело до което се докопаме в сървърите Ви! Не веднъж сме сваляли сайтовете на президента и правителството и Ви обещаваме, че този път ДДОС атаките ще Ви се сторят като погалване с перо!

2. Започваме кампания по организиране на най-големите протести у нас с цел арестуването на всички 240 депутата,президента и целия състав на КС за национално предателство. Ако не ни вярвате потърсете в Google или YouTube протеста от 03.03.2013 – ние го организирахме!Протестите този път ще се провеждат пред РПУ-тата във всяко населено място, докато полицията не изпълни задълженията си и ви арестува, а при техен отказ от 03.03.2014г минаваме на граждански арести! Доброволци за координатори на протестите вече има във всеки областен град на България – проверени хора, без партийна принадлежност и Ви ненавиждат в червата за геноцида на който сте положили народа ни!!!
За неподкупността им ще проличи веднага, щом изменят на първоначалните си позиции!!!

Ние сме Анонимните!
Ние сме легион!
Ние не забравяме!
Ние не прощаваме!
ОЧАКВАЙТЕ НИ!!!

21 коментара to “„Анонимните“ готвят война срещу Конституционния съд на България”

 1. Напревете ме не премиер, а цар и ги почвам всичките на ред. След 2-3 месеца гарантирам, че ще сме по-добре. Отдвавна съм убеден, че всеки средно-статистически висшист и гражданин на тая страна с достойна професия ще бъде много, МНОГО по-добър управник от тия тъпи копелета. Бесило за тях, не оставка!

 2. Анонимен (февруари 4, 2014), международният договор за мен е подписан противоконституционно/противозаконно. Както каза – управляващите/преговарящите са били избрани. Трябва да е ясно обаче, че те са били избрани за да работят и са били ограничени в определен правен/конституционен контекст. Съгласно това те не са били в правото си да променят условията за работа в които са имали определените правомощия, без да питат народа дали той е съгласен с новите положения и допълнително исканите права. Едностранната промяната на условията/Конституцията, от страна на избраните, са подмяна на народната воля и гласуваните им права. От това следва, че те автоматично стават нелегитимни да преговарят от името на народа и да сключват международни договори, а сключените такива са незаконни. Международният договор трябва да се обяви за недействителен и това трябва да го направи Конституционният съд на България, а не да защитава престъпните действия на преговарялите. Ако съдът и управляващите не искат да защитават интересите на народа, налагат му противозаконно подписани договори, народът трябва да вземе съдбата в собствените си ръце. Всичко зависи от него, а не от брюкселските и наши чиновници. Влизането в ЕС с едностранно решение на случайни индивиди, ограничаването и отказа от национален суверенитет, не може да се представя като решение на всички българи. За това влизане трябва да си кажат волята всички и да се приеме само с пълно единомислие.
  Аз съм за излизане от ЕС където сме натикани без съобразяване с народната воля, прекратяване на всякакви действащи договори и споразумения и ако има двустранно желание – нови преговори за сътрудничество, а не безусловно членство, без заробващи клаузи, при равнопоставеност и зачитане на абсолютен национален суверенитет! Ясно е, че продажната „държава“ няма да работи за това, но това не значи, че народът трябва да се примирява и да приема положението.

 3. Един, 4,ти февруари, съгласен съм с теб. Нямам представа как държавата в момента може да ограничи продажбата на зем. земя на европейци, но щом казваш, че другите държави водят такава политика, значи сигурно може. Искам да кажа само едно нещо, че забраната за продажба на зем. земя трябва да отпадне по силата на международния договор. Не е възможно тази забрана да остане дори и да се направи национален референдум по тази тема. Оттук насетне вече трябва, както каза ти, държава да работи за националните си интереси и последствията да не са заграбване на българска земя.
  В предишния ми пост не случайно казах за шист. газ, защото той, по мое мнение, може да погуби повече зем. земя отколкото можем да продадем.

 4. Анонимен(3-ти февруари), точно там е проблемът, че ТАЗИ държава не защитава националните интереси. Тя, чрез продажните си чиновници, е подписала договор за отказ от суверенитет. Голяма част от обработваемата земя е държавна. Ако си спомняш имаше една информация от времено на началото на царуването на Б.Б., която покриха много бързо – за желанието за продажба на хиляди декари държавна земя на Израел. Друга голяма част е в ръцете на частни лица, част от нея е собственост, другата е под аренда, но така е нагласена работата, че дребните собственици особен избор и интерес, и са притискани икономически да продават на определени лица. Цялата история е показала, че индивида трябва да е под контрол за да не работи срещу интересите на обществото и държавата. Не сме стабилна държава. Тя вече е изцяло в ръцете на “наднационалните” капиталисти. Темата определено ме притеснява и мисля, че трябва да притеснява всички трезвомислещи.
  Стремежът е земята да се представя, като обикновен капитал, но за един народ това не трябва да е така. Не може такъв обществен ресурс да се присвоява и да се принизява до пазарна стока. Всеки от народа има право над нея, предците ни са я завоювали и задържали в името на обща цел – сформиране на собствена държава. Продажба на държавна територия е национално предателство, наказанието за което трябва да е – СМЪРТ! Ако някакъв съюз ни налага заробваща политика насочена срещу националните ни интереси, не виждам защо трябва да се съобразяваме с това и да участваме в него. При икономическо и политическо неравенство в такъв съюз, не може да се говори, че имаме еднаква свобода и равнопоставеност и при покупка на земя, още повече че навсякъде това е ограничено максимално чрез национални политики. Ние ли сме най-либералните глупаци? Ролята на една НАЦИОНАЛНА държава в такъв случай е да регулира и уеднаквява правата с административни мерки и да не допуска неравнопоставеност на гражданите си. ЕС да обяви – работи ли се за ликвидиране на националните държави, отказват ли се всички европейци от историята, езика, традициите си или само определени от тях трябва да се откажат въпреки волята на народите си. Аз не желая да се отказвам от националността си!
  Тогава темата за шистовия газ също ще може да се свърже със статута на земята като общонационална собственост, върху която никой няма да има право на унищожение/продажба.
  Заниманието с геополитика трябва да е единствено като средство за защита на националните ни интереси, иначе е безсмислено.

 5. До „Един“ от 2-ри февруари. Аз също съм огорчен от случващото се в страната, също ме е яд, че народен суверенитет не може и дума да става, нито за национален, нито за държавен, всичко това е пределно ясно. За някои неща обаче не съм съгласен с твоето мнение. Прав си, че договорът не е подписвам от теб и мен, а от управляващите, но нали твое и мое право е да ги изберем (отново ми е ясно, че изборите в Б-я не са съвсен истински, но не мога да подмина и факта, че познавам много хора, които са гласували тогава за БСП, не мога да подмина и факта, че преди 4 год. много хора гласуваха за ГЕРБ, преди една година познавам много хора, които гласуваха за БСП, ГЕРБ, АТАКА, за Кунева). В този ред на мисли, българите сме избрали тези хора да ни представляват. Мога още да говоря по първата ти част от отговора, но за сега толкова, минавам нататък. Ще го кажа кратко, дано да е ясно. Една държава, която защитава националните си интереси, брани ги, не би се уплашила от някаква точка в договора за продажба на земеделска земя. Ако земята се обработва и продукцията се реализира, тя няма да бъде продадена, Ако управляващите водеха политика в тази насока, падането на забраната за продажба на земед, земя нямаше да ни плаши изобщо, още повече, че тя може да се продава на европейци (аз нямам нищо против европейците, нито против нашите съседи, сърби, гърци и т.н., въпреки историята ни). Ако сме една стабилна държава, разбирай със стабилна политика и съответно трезво мислещи хора (сега хората не мислят изобщо) тази тема няма да ни притеснява, това ми беше мисълта.
  Относно 22чл. Както казах виж малко лекции по Обща теория на правото и Конституционно право, това ще ти помогне да разбираш малко повече от полит. неща, които стават. Общ. отношения се развиват и правото се нагажда, съответно международните договори стават нови източници на правото и стоят над вътрешното законодателство. За да бъдат ратифицирани К-ята трябва да бъде нагодена ако има противоречие или обратното, но когато имаш предвид колко държави са подписали този договор, едва ли ще искаш той да бъде променян, затова си променяш К-ята, Щом искаш ЕС правиш жертви, аз не искам ЕС, нито ти искаш ЕС, аз искам едно истинско обединение на Европа, но и ЕС. Положението обаче сега е такова. Този договор не може просто ей така да не се спази, единственият вариант е да напуснем ЕС. Поради това дай да не се занимаваме с нещо обречено, а да се стремим да не допуснем подобни неща. Аз бих се радвал ако хората повече мислеха как да се научим да обработваме цялата си земя, а не как да не я продаваме. Трябвало е 2005 или там когато е подписвам договора да надаваме глас, сега е късно, съсредоточете се в/у други неща.Пример само ще ви дам. Шистовият газ отново стана тема в Б-я, вижте какви промени станаха около тази тема.
  Последно само ще кажа. Занимавайте се с геополитика, а не толкова с политика, защото само така ще съзрете истинския заговор, истинската цел и истината в пълната й същност. Иначе само си увличате вниманието, докато съществените промени в света остават незабелязани от масите.

 6. Анонимен от февруари 2, 2014, 01:34, изключително елементарни и продажнически разсъждения.
  Какво ни промиваш мозъците с приказките си за това, че сме били сключвали договор за членство в ЕС? Кой го е сключвал? Аз не съм сключвал подобен, както и никой от познатите ми! Не са ни питали дали искаме да влизаме в съюзи, не са ни казвали какво подписват от наше име, какви ще са последствията. Този договор за мен е противоконституционно отнемане на суверенитет съгласно:
  «Чл. 1. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.»

  Кое е по-същественно от това, че ни се отнема земята, която освен, че е дом, е и средство за производство. Единствено собствената земя гарантира съществуването на народ и държава, независимост и физическо оцеляване. Затова е написано:
  «Чл. 2. (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
  Чл. 21. (1) Земята е основно национално богатство, което се ползва от особената закрила на държавата и обществото.»
  Земята е под закрилата на обществото! Никой не може да му диктува на обществото отказ от това му право! Член 22 е допълнително приет и в разрез с първоначалня и вариант, гавра с народа и конституцията. Той е опит за узаконяване на престъление срещу българския народ.
  «Чл. 22. (Изм. – ДВ, бр. 18 от 2005 г., в сила от датата на влизане в сила на Договора за присъединяване на Република България към Европейския съюз и не се прилага към заварените международни договори) (1) Чужденци и чуждестранни юридически лица могат да придобиват право на собственост върху земя при условията, произтичащи от присъединяването на Република България към Европейския съюз или по силата на международен договор, ратифициран, обнародван и влязъл в сила за Република България, както и чрез наследяване по закон.»

  Цялата ти тирада е оправдание на нежеланието ти за промяна на цирка от който си се «уморил», а може би работиш активно за налагане на този цирк??? Точно такива циркаджии-«геополитици», се опитват да наложат робството по света. Разликата между свободния човек и роба е, че свободният човек има дом, има средства за производство, има земя която му осигурява основното – храната.
  Препоръките ти за лекциите за право, няма да ти казвам какво да ги правиш. Правото е измислено от хората за да защитава интереси, отразява временно разпределение на силите, подложено е на развитие и промяна, не трябва да се приема безрезервно и безкритично, не е абсолютната истината! Човек или се бори за правата и интересите си, или се примирява с робството, което друг му налага като право.
  Напъните за слугуване винаги са изглеждали смешни и жалки!

 7. Защо не кажете, че земеделската земя няма да се продава на чужденци, а на граждани на страни членки на ЕС. Разликата е голяма. Освен това ние сме сключвали договор за членство в ЕС. Международните договори стоят над вътрешното законодателство и трябва да бъдат съобразени с К-ята. Споровете около този въпрос сега са чисто отвличане на внимание от по-съществени неща. След като си подписал договора ще го изпълниш, противното показва колко слаба и безхарактерна е властта. Не разбирате ли, по дяволите, че Великите сили и без това ще ни затрият тука до няколко години, но не защото ще изкупят земята ни, мислете си малко с кръглите глави. Земеделска земя в Б-я има необработваема!!!!!!?????????? Вие сте безумци, занимавайки се с този въпрос СЕГА. Половината истина е по-лоша дори от лъжата – това е за сайта. А за анонимните – нямам думи, наистина, уморих се от целия този цирк. Това не е организацията, която може да „оправи“ света, никоя организация за момента не може да го направи. Гледайте на нещата малко по-отвисоко – геополитически, не се задълбавайте в полит. игрите, защото те са само за отвличане на вниманието. Народът, мисля, никога не е бил толкова окайващо положение (за Европа да не говорим). Всеки трябва да мисли с главата си, а не да се влияе от подобни провокативни и смешни клипчета от някакви хора, които и те не знаят на кой свят са. Препоръчвам на авторите на сайта да прегледат малко лекции по Обща теория на правото и по Конституционно право. Това ще им помогне да бъдат по-обективни, ако изобщо искат да бъдат такива?

 8. VECHE E 01.02.2014-KAKV0 STAVA???!!!

 9. Това е най- тъпия сайт, който някога съм виждал. Спри да говориш от името на анонимните, за да не ти падне сайта. Имай го предвид.

 10. Все още тече подписката за референдум. Имаме шанс да обърнем нещата в наша полза.

 11. Това не е от анонимните! Първо, те говорят винаги само на английски!, Второ, никога не споменават подробности за произхода си, нали за това са анонимни! Дори и да има български участници в това движение, то пак би било на английски и пак биха се дистанцирали от принадлежност. Нали са СВЕТОВНА организация? Какво е това:…. „Ви ненавиждат в червата за геноцида на който сте положили народа ни“….??? Според мен, този закон бърка на някоя конкретна българска политическа-бизнес група сериозно интересите и се опитват да си изсмучат от пръстите причина, която да събуди паника в населението и нищо друго….

  • В голяма грешка си – българите в това движение (а не „организация“, както ти го определяш) досега са пускали видео и текстови обръщения на български и както дадох пример, последно си спомням, че когато се прицелиха в ДКЕВР после блокираха сайтовете им. Потърси да видиш. Това е глобално движение, не организация, пак подчертавам, защото разликата е огромна и именно от това идва твоята заблуда.

   <a href="https://alterinformation.wordpress.com/2013/04/25/60959252/&quot; title="Анонимните хакнаха сайта на ДКЕВР“ target=“_blank“>

 12. „КОНСТИТУЦИЯ

  Глава първа.
  ОСНОВНИ НАЧАЛА

  Чл. 22. (Изм. – ДВ, бр. 18 от 2005 г., в сила от 01.01.2007 г. и не се прилага към заварените международни договори) (1) Чужденци и чуждестранни юридически лица могат да придобиват право на собственост върху земя при условията, произтичащи от присъединяването на Република България към Европейския съюз или по силата на международен договор, ратифициран, обнародван и влязъл в сила за Република България, както и чрез наследяване по закон.“

  Обърнете внимание, че в текста никъде не е уточнено, за какъв тип земя става дума!
  Обърнете внимание, че в текста никъде не е уточнено, за гражданите на кои държави става дума!
  Обърнете внимание, че в текста е уточнен и още един начин на придобиване на земя – „чрез наследяване по закон“!

  След като липсва уточнено, за какъв тип земя става дума, това означава, че се продава всеки еди сантиметър от ТЕРИТОРИЯТА на България, а не само земеделска, както се опитват да ни убеждават чрез медиите.
  В текста е казано „Чужденци и чуждестранни юридически лица…“, което означава ВСЕКИ един човек, гражданин на всяка една държава, от всеки един континент на Земята. И НИКЪДЕ не пише, че тези лица трябва да са от страни членки на европейския съюз.
  Според текста, абсолютно всеки един чужденец може да наследи българска земя. (в Конституцията от 1991г чл. 22, ал. 1 предвижда „при наследяване по закон, в който случай те следва да прехвърлят собствеността си.“, т.е. земята остава отново собственост на България)

  Смятам, че е важно да знаете, че промяната на текста в този член е станало след получаване на писмо Писмо на Американската търговска камара в България /вх. ном. 439 – 00 – 139, от 19.11.2004 г./ изпратено до:
  Г-жа Камелия Касабова, зам.-председател на
  Народното събрание на Република България
  и председател на Временната комисия за изменения в Конституцията
  и с Копие до:
  Негово превъзходителство Джеймс Пардю,
  посланик на Съединените американски щати в България
  Негово превъзходителство г-н Авраам Шарон,
  посланик на Израел в България
  Негово превъзходителство г-н Хайдар Берк,
  посланик на Република Турция в България

  Намерете го и внимателно прочетете текста и обърнете особено внимание на заповедния и изискващ тон.
  Писмото е подписано от Кенет М. Лефковиц, президент и Валентин Георгиев, изпълнителен директор

  Пожелавам Ви успех, непримиримост и твърдост, за да я има България и след нас!

 13. УСПЕХ ! ЗАРАДИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !

 14. dadada sigurno e istina ….

 15. А къде е въпросното видео?

 16. Звучи много красиво ! Какво ли да би било истина !…

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s