Българските евродепутати гласуваха в защита на содомизма и педофилията

На 4 февруари Европейския парламент прие резолюция  срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност 

519x329

Най-важната част на резолюцията е наложеното задължение над държавите-членки на ЕС да приемат общо прилагане и приемственост на т.нар. „добри практики“ и изготвяне на програма за дългогодишна политика относно правата на хората с различна сексуална ориентация.

Болшинството български евродепутати в ЕП подкрепиха приемането на резолюцията, вероятно по „команда“. Единствено двама от нашите представители в ЕП не подкрепиха резолюцията. Димитър Стоянов гласува „против“, а Слави Бинев промени позицията си на „въздържал се“ няколко часа след като първоначално гласува „за“.

Сред гласувалите „за“ български евродепутати бяха Панайтов, Първанова, Калфин, Кирилов и всички останали български депутати в Европейския парламент.

Тук може да видите Протокол от приемането на резолюцията, както и  да видите кой-как е гласувал, чрез Луначек (стр. 60-61 от протокола).

Текста на резолюцията и „Пътната карта на ЕС срещу хомофобията и дискриминацията“ можете да прочетете тук.

ЕС отдавна води активна политика в полза на т.нар. ЛГБТИ общество, включително педофили, зоофили, инцести (хора в близка родствена връзка, практикуващи секс помежду си, кръвосешение), транссексуални и интерсексуални.

12 Коментари to “Българските евродепутати гласуваха в защита на содомизма и педофилията”

 1. Е, дошло е време разделно и всеки ще си определя сам съдбата и бъдещето. Знам ,че нищо добро не чака тези ,които гласуват такива мерзки и противочовешки закони. За всеки грях си има и отплата. Всеки си носи отговорността за избора.

 2. Това заглавие е абсурдно и подвеждащо! Не заслужава и секунда внимание! Понеже съм ви генерирал трафик, поне мнението си да оставя, за да не съм си загубил времето напразно!

 3. А „АЛТЕР“, малоумнико, е съкращение от „Алтернативно“, ако не си запознат едно от наименованиета на антиглобалистите е „алтерглобализъм“, но си прекалено далеч и прекалено прост, малоумен и ограничен, можеш само да сипеш лайна и безпочвени обвинения, за които с удоволствие ще ти бия два шамара и повече не бих се занимавал с тебе. И не забравяй, че айпитата се записват 😉

 4. Попрегледах, няма зоофилия и педофилия, но е достатъчен намекът за осиновяване на деца.

 5. Хайде господа пишещи покажете документа /линк/ за „активната политика на ЕС “ в полза на педофили, зоофили, инцести и прочие?!? Или е по -удобно преди избори да внушавате на читателите колко вреден е ЕС, Европейският парламент и еродепутатите /независимо от народността им, националността им или партийна принадлежност/ !

  • ЛИНК ИМА В СТАТИЯТА, ДРАГИ ПЕДЕРАСТЧО ДА ДОЙДА ДА ТИ Я ИЗЧЕТА ИСКАШ ЛИ? ЕДНА ОТ ВЕЛИКИТЕ ИДЕИ НА ЕС Е ДА СМЕ ДОТОЛКОВА „ТОЛЕРАНТНИ“, ЧЕ ДА ТЪРПИЛ МАЛОУМНИЦИ КАТО ТЕБЕ И ДА ПРИЕМЕМ „ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ“

 6. Да, обаче в интерес на истината трябва да споменем, че има един единствен глас против (от всички български представители в ЕП) и той е на независимият евродепутат Димитър Стоянов. http://www.youtube.com/watch?v=0htGsmp2KNU&list=PLMYO0fQB5VBo8g7d5T_3UR3dKGxmX2x0w&feature=c4-overview-vl

 7. Pokartitelno .Vseki otglegda detza.Kak sa go glasuvali tezi kurvi i pederasi .Kogato se varnat v BG da se lin4uvat .Te ne misliat s glavite si a s polovite si organi osobeno onasi- K – Parvanova i tova e gena i maika i baba
  NIAMAM DUMI DA GI LIN4UVAME, XORA , MAIKI, 4OVETZI

  • Що не вземете да си пишете имената под текстовете, които пишете и публикувате, уважаеми „журналисти“? За да коментирам умопомрачените ви съждения, аз трябва да напиша поне фиктивно име, електронна поща и т.н. А вие кои сте? Дето се вика, може да иска някой да ви почерпи, да ви похвали, да ви осъди… А това тук не е личен блог, нали? Все пак трябва да ви се признае съответствие между името на сайта и публикацията – „alter information“ значи „изменям/подменям/променям информация“. А проблемът си е и на неразсъждаващите четящи – в заглавието пише, че депутатите приели педофилията, в подзаглавието – ЕС ще бори дискриминацията. Уникална логика! Халал да са ви с`тинките, дето ви ги плащат – поискайте си парите обратно от всичките си учители и преподаватели. Хайде лека и доходна.

   • Алоо, малоумнико, внимавай каква помия и по кой ръсиш, разбра ли! Дебил такъв, толкова сме „платени“, че дори сайта ни е на свободната система Уордпрес, ти малоумен ли си! Даден е линк към документа и в него ясно се казва, да се вземат мерки за легализацията на еднополовите бракове НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯ ЕС, а България е част от ЕС.Никой нищо не ни плаща, смешнико, и не си длъжен да попълваш НИЩО както ясно ти е написано и ние не сме „журналисти“, драги. Айде отивай да се гушкаш с педерстите – тука нямаш работа!

   • Съжалявам, че ще ти го кажа, но с толкова пристрастни статии и ограничени възгледи, няма как да не получиш критика. А съдейки по отговорите които пускаш на коментарите, явно критиката не ти влияе добре. Пробвай да не си толкова краен, да влагаш повече усилие да убедиш хората в гледната си точка, а не да ги обиждаш ако ти противоречат, и може да постигнеш нещо. За съжаление, като прочетох две-три „статии“ и коментарите под тях, силно се съмнявам, че ще успееш.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s