Бунтовници удушили зверски момиче в Сирия (18+)

Младото момиче отказало да приеме законите на шериата

siriaekezekucia

Шокиращо видео от екзекуцията на младо момиче в Сирия се появи в световната мрежа.

На ужасяващите кадри се вижда как момиче бива удушено от такфирист (Такфиризъм е екстремистко течение в Исляма).

Забуления мъж използва парче тел, за да удуши момичето, което е отказало да приеме берберските закони на шериата и да се откаже от нормалния живот. Не се в коя част на Сирия е заснето видеото. PressTV беше една от малкото медии, които въобще отрази случая и публикува видеото. Кадрите са необработени и нецензурирани и не се препоръчват за хора със слаби нерви или непълнолетни.

Това не е първото и последно видео, което самите сирийски бунтовници са заснели и с което показват своята бруталност и доказват, че са врагове на сирийския народ. Преди време, отново боец от същото екстремистко направление, танкфириста Халид Алхамад бе заснет как яде органите на убит войник от сирийската армия. Няколко месеца след това от предоставената му от Би Би Си трибуна заплаши, че ще има още подобни зверства, ако Запада спре да подпомага въоръжената опозиция.

Поредното зверство отстрана на бунтовници над мирното сирийско население не трогна особено западната и българската преса. То е поредното доказателство, че войната в Сирия е религиозна – светската държава се бори срещу внесените и подпомагани и спонсорирани от други държави наемници, които идват от целия Близък Изток, Африка и къде ли не.

Макар разкола в сирийската въоръжена опозиция между умерени и екстремистки групировки да доведе до въоръжени сблъсъци по между им те повече от две години се биеха рамо до рамо, а САЩ и НАТО (без Великобритания и Франция) да се разграничат окончателно от дивите екстремисти, които до вчера западния печат наричаше „борци за демокрация“ нека не забравяме, че тези изверги бяха официално спонсорирани, обучавани и финансирани от Запада, Турция, Катар, Саудитска Арабия и др.

Официално във войната срещу Сирия, първи се включи Великобритания с £30 милиoна паунда, логистична подкрепа и бронирана техника. 
САЩ се включиха (официално) втори с $130 милиона долара.
През цялото време неофициално се наливаха пари най-вече чрез Саудитска Арабия. Всичките тези пари отиват за осъществяване на една война срещу сирийския народ, един геноцид и терористичен акт по НАТО-вски образец.

2 коментара to “Бунтовници удушили зверски момиче в Сирия (18+)”

  1. Браво Западни демократи – добре стана там….след вашата намеса…..

  2. ТЕЗИ ИЗРОДИ НЯМА ДА МИРЯСАТ! ТЕ СА СИ СЛОЖИЛИ ГЛАВИТЕ В ТОРБИТЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ!?!?!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s