Българин ще изнесе доклад за ЕАС пред В.Путин на конференция в Москва

През месец март ще се проведе конференция на високо равнище в град Москва под наслов «Евразийство: от диалога к взаимодействию», на която се очаква да присъства и Владимир Путин, президента на Русия

20748762

На конференцията ще вземе участие и президента на Казахстан Нурсултан Назарбаев, който ще представи своя лекция пред присъстващите на събитието.

Събитието ще бъде проведено в историческата Императорска зала на Московският университет в град Москва. Сред високопоставените гости и участници в конференцията се очаква да бъде и президента на Русия – Владимир Путин, който през 2011г. официално покани България да се присъедини към новия Евразийски Съюз. 

barakov

Рангел Бараков беше единствения български представител, който взе участие в Първата международна евразийска конференция, проведена през ноември, 2013г. в Сърбия, на която присъстваха гости от много държави – Украйна, Русия, Сърбия и др.

На събитието ще присъства Рангел Бараков – председател на българския филиал на организацията « Молодоя Евразия » -« Евразийска България». Рангел Бараков ще представи свой доклад пред високопоставените гости на събитието и най-вече президента на Руската Федерация – Владимир Путин, свързан с евразийската идея. Малко известен факт е, че началото на евразийската идея идва именно от България –  тя се ражда в град София през 1920г.

Като председател на « Евразийска България» Рангел Бараков беше единствения български представител, който взе участие в Първата международна евразийска конференция, която бе проведена в Сърбия през ноември месец, 2013г. – събитие, което не беше отразено от нито една българска медия. 

 

 

Очаквайте cкоро! Интервю на председателя на « Евразийска България» Рангел Бараков, специално за читателите на Alter Information!

5 коментара to “Българин ще изнесе доклад за ЕАС пред В.Путин на конференция в Москва”

  1. Много глупости пишете вие,бе! Какъв е тоя палячо Рангел Бараков и какво общо има с Евразийски съюз? Тая конференция в Сърбия е била на Молодая Евразия, на Юрий Кофнер и Сажи Умалатова и няма нищо общо с Евразийския съюз. Ставате за смях….

  2. Аз не можах да намеря такава организация « Евразийска България», регистрирана в България ! Може ли да дадете нейния ЕИК ? Благодаря предварително !

  3. Чувал съм за Европа и Азия, къде е Евразия.

  4. Браво.Крано време е да се откачим от „благодатите“ на Еврейския….грешка Европейския съюз и да потърсим алтернатива за по добро икономическо и ако щете и политическо развитие

  5. Няма лошо!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s