Европа казва – внасяйте бежанци, китайци, хомосексуалисти и работници

Темата с „бежанците“ или незаконните имигранти изчезна тотално от българското медийно пространство, но все по-ясно и очевидно става, че България е принудена от Европа и Турция да приема безконечния поток от „бежанци“

655-402-v-sasht-zhiveiat-nad-11-mln-nelegalni-imigranti-povecheto-ot

Една  статия преди приемането на България в Евросъюза е доста показателна. В нея се съдържат две изказвания – на тогавашният шеф на ЕП – Жозе Борел и холандския експерт, който „консултираше“ българските власти (БСП-НДСВ-ДПС) по това време. 

На посещение в България през 2004г. Жозе Борел заявява:

„Ще внасяте работници“ –

това е едно от „прекрасните“ обещания, които той и европейските чиновници ни увериха, че ще се сбъднат след приемането на страната ни в ЕС. 

Още по-скандални са „съветите“ на холандския експерт, консултиращ българското правителство – Анджаж Бакас в интервю пред „Монитор“ да „внесем“ 1 млн. китайци, евреи и хомосексуалисти – евреите и хомосексуалистите щяли да затрупат България с пари и щели да бъдат ценни инвеститори, а китайците щели да изградят „мост“ между България и Китай.

Въпреки сигналите от Европа и ООН управлението на ГЕРБ не взе абсолютно никакви мерки за предстоящата вълна от незаконни имигранти. Средствата от Европа уж бяха „усвоени“, но пък не бе подсигурена границата, бежанските лагери са в окаяно състояние и просто не става ясно как точно и къде са „усвоени“ около 5 млн.евро, отпуснати за справянето с предстоящата бежанска вълна. 

Сегашните управляващи сложиха похлупак на темата – вътрешния минитър церемониално и победоносно заяви, че вече нямало проблем с бежанците, всичко е наред и темата не била актуална. За това и медиите явно бяха инструктирани да „забравят“ за темата и отново си пролича ясно, че тяхната работа е да обслужват управляващото правителство (което и да е то) и да дезинформират, а не информират обществеността.

Бежанците обаче са си тук и продължават да идват нови и нови. Центъра на София вече има своите „арабски улици“, хостелите са пълни, а престъпността около бежанските лагери е нарастнала със 100%, според данните на МВР от края на миналата година. 

Европа ни „забранява“ да изграждаме каквито и да е стени или прегради на границата ни с Турция, от където прииждат незаконните имигранти, наречени „бежанците от Сирия“ от средствата за масова дезинформация. В същото време Гърция практически е затворила границата си, още преди една-две години бе изградена защитна стена, Турция е обсипала границата си със Сирия с мини и противопехотни бомби, страната също е изградила защитни прегради. Европа не казва нищо. Ясно е, че под натиск, най-вероятно заради Турция, европейските ни „партньори“ ни карат да приемаме безконечния поток от незаконни имигранти, въпреки че нямаме капацитет да приемем и един човек повече.

Евросъюза и Световната Банка са много загрижени за демографския срив в България и обезлюдяването след шоковата приватизация, икономическия геноцид, започнат от СДС и продължаващ до днес, за това регулярно ни „съветват“ да си внасяме още по-бедни от нас нови граждани. На същото мнение е и бившия служител на Световна Банка, настоящ еврокомисар (който не си мръдна пръста да защити интересите ни в Европа, въпреки заемания пост именно касаещ този казус!) – Кристалина Георгиева, която дори вижда кризата с бежанците като нещо положително. Тя изказа мнение, че те са богатство за България, тъй като и без това страната ни обезлюдявала – трябвало да се разможаваме с „бежанците“. Да не забравяме, че „най-одобрявания български политик“, госпожа Георгиева, също има огромен принос в разграбването на България – като част от екип на Световната банка, има личен принос в шоковото приватизиране на 50% от промишлеността у нас.

Но както и да е…тези теми не са актуални и журналистите не се занимават с тях повече.

One Comment to “Европа казва – внасяйте бежанци, китайци, хомосексуалисти и работници”

  1. ТЪЖНО Е , ЧЕ ЕВРО-СЪЮЗА НИ…ГЕНОЦИДИЗИРА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ЗЛОНАМЕРЕНО – ЗНАЧИ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ПРЕТОПЯВАНЕ , С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА И „МОДЕЛИ НА УПРАВЛЕНИЕ“…!?!?!?

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s