Украинския златен резерв се изнася в САЩ?

Служители на летище „Бориспол“ в Киев твърдят, че тази нощ мистериозен самолет без обозначения е кацнал на летището и е бил натоварен с украинско злато от резерва на страната

GERMANY, Munich, pro aurum gold house Munich: 12,5 kg of gold bullion, 1000g gold bullion, 1000g "Australian Nugget" and more gold coins (all 999,9 fineness) with safe deposit box in front of open safe in the vault.

Информацията се появи в някои украински и руски агенции и в социалните мрежи и не е потвърдена. В статията се цитират служители на летище „Бориспол“. 

Според свидетелствата на служителите тази нощ около 2:00 ч. необозначен транспортен самолет е кацнал на летището. Малко преди неговото кацане са пристигнали четири микробуса Volkswagen без номера. След като пристигнали около петнадесет въоръжени мъже с маски и униформи са слезли от тях. Служителите се обърнали към администрацията на летището, за да ги уведомят за случващото се, но обикновенните служители получили отговор да „не си пъхат носа в чуждите дела“. 

Според служителите тези мъже са натоварили на мистериозния самолет около 40 сандъка с изключителна бързина, след което самолета е излетял натоварен с тях.

След краха на златно-доларовия стандарт през 1971-1972 г., централните банки на водещите държави постоянно правеха тайни операции с жълтия метал, чийто смисъл в общи линии беше насочен към извеждането на златото от подземията и трезорите на банките.

Всъщност какво става там никой не знае, какви количества реално (физическо) или „книжно“ злато се продават и на кого – също. Дали златото по времето на Буш-старши беше фалшифицирано с волфрам наистина не бе доказано категорично, но когато най-големия кредитор на САЩ – Китай получи злато от САЩ, което се оказа преработено отново се заговори за подобни манипулации. Появиха се солидни данни, че бившият ръководител на МВФ Доминик Строс Кан е бил свален и съден не заради проститутката, която го съдеше, а защото е имал данни, че наистина златния резерв във Форт Нокс на САЩ е бил фалшифициран.

Сега с оглед огромната задлъжнялост на САЩ и тежкото й икономическо състояние държави като Германия официално си поискаха златото, което се съхранява в САЩ и предприеха стъпки да си го получат, въпреки че САЩ правят всичко възможно, за да забавят или предотвратят това.

Германия в началото на месец февруари 2014г. отново обяви, че ще изтегли 300 тона от всичкото злато, което се съхранява в САЩ като изтеглянето ще бъде постепенно – до 2020г. В края на миналата година Германската Централна Банка поиска своето злато, но тогава САЩ отказа да го върне. 

8 коментара to “Украинския златен резерв се изнася в САЩ?”

  1. Германия поиска да си пребере златото но и беше отказано! После не им даваха даже да си го видят с много уговорки ги пуснаха да го били видили но не им дадоха да го пипнат! ….хамериканска му работа!

  2. А какво прави златото на толкова държави в САЩ?

  3. А българското злато къде мислите че се намира? Украинците чак сега ги ограбват , българите кога мислите че беше…….?

  4. ЧЕ ТЕ ХОХОЛИТЕ ИМАТ ЛИ ЗЛАТО? Европа СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ПРАВИ, ЗАЩОТО УКРАЙНА СЕ ПРЕВРЪЩА В ЧЕРНА ДУПКА , В КОЯТО ЩЕ ПОТЪНАТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ, А ЗАГУБИТЕ ОТ ПРОВАЛЕНИЯ ИЗНОС НА ХРАНИ ЩЕ СА ОГРОМНИ. КРИСТАЛИНА И ПЛЕВНЕЛИЕВ МОЖЕ ДА СА ЩАСТЛИВИ ОТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ, НО ЩАСТЛИВИ ЛИ ЩЕ БЪДАТ ОНЕЗИ 350000 ГЕРМАНЦИ, КОИТО ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА?

  5. много лесно … като окрадеш държавата като Луканов 90-та год …. и оставаш без пари …. златото както нашето играе в чужди главно западани интереси … украйнците както нас ше бъдат плячкосани от световната ционистка банкерска мафия начело с Ротшилд и Сорос …уйрайнците просто доказват макссимата прост наорд- слаба държава досущ като българския ….

  6. Как може да изнасят цял самолет със злато и да молят за някакъв жалък млрд МВФ същевременно? Гнила работа!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s