„Частната армия“ на САЩ действа в Украйна!

Кадри разкриват присъствието на бойци от “Блекуотър Ю Ес Ей” в украинският град Донецк на границата с Русия

353918_Blackwater-Ukraine-1

Американски наемници от „Блекуотър“ заснети в град Донецк, Украйна.

Видеокадри разкриха, че бойци от финансираната от Държавния департамент на САЩ “Блекуотър Ю Ес Ей”, които действат и в Ирак, сa изпратени в Украйна.

Това означава, че САЩ имат военно присъствие в Украйна и то на границата на Русия и в опасна близост до Севастопол и автономната република Крим, където се намира руската военна база на Черноморския Флот и където Русия също има военно присъствие, което бе увеличено след свалянето на Виктор Янукович. 

За присъствието на наемниците от „Блекуотър“ съобщи още на пети март руски дипломат пред агенция „Интерфакс“. Той заяви, че САЩ са изпратили около 300 наемници в Украйна. 

Нито една българска медия не запозна българската аудитория с този факт, доказващ, че и САЩ също имат военно присъствие в Украйна.

ukrainemap

Присъствието на наемниците, финансирани от Държавния департамент на САЩ в град Донецк, намиращ се в опасна близост до Крим и Севастопол обяснява и увеличаването на руските военни в Крим. Опасността от нов въоръжен конфликт е огромна.

В интернет е пълно с кадри от действията на печално известните наемници от „Блекуотър“, които са частна охранителна компания, финансирана официално от Държавния департамент на Съединените щати.

Поради безкрайните зверства марионетното правителство в Ирак дори отне лицензът на компанията през 2007г.

САЩ осигурява имунитет срещу съдебно преследване на наемниците от „Блекуотър“, за да не носят юридическа отговорност за военните престъпления, които извършват.

Компанията е основана от мултимилионера и бивш „тюлен“ Ерик Принс през 1997г. и е считана за най-могъщата частна наемническа армия, която стана известна с бруталността и безнаказаността си, под пряката опека на САЩ. „Блекуотър“ станаха известни с масовите си убийства и навика да откриват безразборна стрелба. 

Неотдавна заловен наемник от Русия, присъствал на „Евромайдана“ в Киев сподели, че сред протестиращите има и професионални наемници, контролирани от командири:

– Американците на Майдана са около 60. Пристигнаха немци, около 30-40.50. Поляци пристигнаха, турци, много и от други страни., заявява Владислав, чиято фамилия се пази в тайна заради сигурността му.

13 Коментари to “„Частната армия“ на САЩ действа в Украйна!”

 1. Това не ме учудва та кризата в Украйна я направиха САЩ

 2. То не е задължително наемниците да са янки.Но все ако 300 души са влезли с оръжието си, значи няма вече такава държава като Украйна…

 3. Ей, как може да има толкова зомбирани българчета …дето си мислят че всичко разбират не ми е ясно.
  явно не е стигнало до всички на село това че америка се намесва и там където не и е работата
  Това е много печално.

  А ето в и още за размисъл. това е цитат ….

  „Янукович е прав, съгласно законодателството на САЩ , цялата помощ от САЩ, трябва да бъде спряна , ако избраното правителство е свалено с участие на военна сила или други видове действия , “ – казва Jeffrey Steinberg .

  Jeffrey Steinberg привлече вниманието към политиката на двойни стандарти при изпълнението на законите в Съединените щати.

  „Този закон е бил използван по време на свалянето на президента Мурси в Египет. След това администрацията на Обама и Конгреса се видят бесени дебати за това дали да нарекат ситуацията на “ преврат „. По ирония на съдбата , Джон Маккейн е един от основните поддръжници да спре военната помощ за Египет. Сега той е на противоположната позиция , “ – казва Steinberg .

  „Законът се прилага в случаите, когато това е необходимо на администрацията и нейните съюзници в Конгреса , и той е бил пренебрегнат , когато се сблъскват с неудобната истина . В случай на Украйна , никой не отрича две неща. Първо , правителството Янукович е законно избрано . Второ, той беше свален от употреба на сила , включително и най-екстремните партии NEO “ – продължава да Steinberg .

  „Президентът Янукович има законно право в тази ситуация, за да задават въпроси. Той иска да отнесе въпроса към съда за разглеждане на Съединените щати и на Конгреса на САЩ , “ – казва редакторът
  ( разделе 22, параграф 8422 )

 4. Tova sa hora na Moskovskia gay club! razpoznah gi vednaga 🙂

 5. Как „по какво се разбира“, бе?! Прегледай кадрите внимателно, единия носи HK 416 или M4. Освен това виж им униформите – кой друг носи такива в Украйна? Някакви отличителни белези? Кой си обикаля така на воля с пълно бойно? Нито украйнската армия, нито руската армия се разхождат така свободно.

  • Именно. И нали се сещате, че ако не бяха американски/нато-вски военни вече щяха да са вдигнали вой до небесата, че Русия присъства и в Донецк, мислете малко.

 6. Украйна е суверенна държава , която има право сама да решава политическите и икономическите си проблеми вътре в страната !… Всяка военна намеса от страна на САЩ и Русия означава война срещу украинския народ и ограбването на държавата от външни имперски мераклии … Всъщност видяхме каква демокрация донесоха вече американците и в Ирак и в Либия , и в Сирия и навсякъде по света , където са влезли насила … Само тотално ограбване на богатствата , наркомания , разврат и много кръв и убийства … Нищо друго !…

 7. Украйна е суверенна държава и сама трябва да решава своите икономически и политически проблеми и въпроси . САЩ или Русия , дори и Европа нямат право да се намесват с военни маневри и действия във вълненията в Украйна , които бяха предизвикани изкуствено , както всъщност беше и в Ирак , и в Либия , и в Сирия и на много места по света , където нито САЩ , нито СССР или днешна Русия не са донесли нищо добро , освен ограбване на чужди богатства и преследване на собствените си имперски мераци и интереси !…

 8. по какво ги разбра, че са американци тея бе? от 21 секунден видеоклип в който никой не говори на английски?

  • По същото по което се подразбира, че военните в Крим без обозначения са РУСНАЦИ. Тъп ли си какъв си, вече има информация, че има няколко стотин от Блекуотър. Това не ти го казват по БТВ, а?

 9. И къде са тия видеокадри 😀

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s