ЕС въведе „трети пол“. Скоро еднополови семейства ще могат да осиновяват деца у нас

Еднополови двойки, сключили брак в други страни от ЕС ще имат право да осиновяват деца в България

rofl

На 4 февруари Европейския парламент прие резолюция  срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуалната ориентация и приемането на „трети пол“. Всички български евродепутати с изключение на Димитър Стоянов гласуваха „за“ приемането, а Слави Бинев промени своя вот на „въздържал  се“, след като първоначално също гласува в подкрепа.

Създаването на трети пол има две подкатегории – транссексуални и интерсексуални хора, които имат права на мъжете и на жените. Траннсексуалните са хора, сменили оперативно своя пол. Интерсексуалните с вродени полови белези на мъж или на жена.

Предстои Еврокомисията и Световната здравна организация да да премахнат хомосексуалността от списъка на психическите разстройства. България и другите страни, които все още не са приели гей браковете ще бъдат „Насърчени“ да обменят „добри практики с държавите“, където това вече е факт. Ако директивата се приеме, хомодвойки, сключили брак в други страни от ЕС ще имат право да осиновяват деца и у нас. С тази резолюция ще се отпускат пари за обучение на полицаите, следствените служби, съдиите.

Преди седмици в нашия парламент беше внесено предложение за въвеждане на еврорезолюцията в Закона за защита на дискриминация, но то бе отхвърлено. Съседна Румъния вече предприема стъпки за легализирането на еднополовия брак, най-вероятно България също няма да остане по-назад в приемането на общоевропейските „ценности“.

18 Коментари to “ЕС въведе „трети пол“. Скоро еднополови семейства ще могат да осиновяват деца у нас”

 1. В Австрия дори светофарите са с човечета от един пол хванати за ръка и едно сърце отгоре… нямам думи!!! Отвратителна манипулация!
  А за тези, които казват,че не съм толерантен, то вие защо не сте толерантни към моето мнение, което отхвърля еднополовите отношения?

 2. Ако наистина се приеме такъв закон, то се отваря врата и за ПЕДОФИЛИТЕ!!! Така лесно и удобно ще могат да си „осиновят“ дете!!! Това не го ли помисляте,господа политици!!!

 3. Човечеството е оцеляло защото мажете са били маже и жените жени вродени глупости измислици добре е че ще осиновяват деца и в българия 100процента от осиновителите в наща държава си взимат българчета а тия педали и там европеици да избират има мн мангали за осиновяване всички да ги вземат дааже и педалите в бкългария и тях да вземат едно време майка българия е раждала юнаци а сега само педеруги срамота

 4. Всеки е свободен да харесва каквото иска. И брадати жени, и обратни, и педо-зоо-некрофили. Въпрос на вкус.

 5. Какво толкова ви ужасява в „третия пол“? Част от третополовите са третополови не по собствен избор – родили са се хермафродити – едновременно с мъжки и женски полови органи. Няма ли тук известна непоследователност при критиците на явлението: Бог (той не може да греши) създал Адам и Ева, а природата (тя допуснала грешка – след като наричате хермафродитите „грешки на природата“) – хермафродитите, генетичните аномалии. Между Адам и Ева стои цял спектър от различно проявени по степен аномалии. Но вие сериозно ли – след като вярвате в Адам и Ева и грехопадението, трябва да вярвате и в говорещата змия? 😀

 6. Не на педерастията…Това само ще кажа..Педерастията е психично заболяване и такова трябва да си остане..

 7. Не е добре да се смята, че ако някой не приема за нормални тези ‘ценности’ и съответните им тенденции в законодателството, то той е ‘хомофоб’ т.е. таи в себе си омраза към хората, определящи себе си като LGBT. Колко са например феновете на ЦСКА в България? – може би стотици хиляди. Какъв процент от тях са тези, които са готови да обиждат, да мразят и да вършат хулигански деяния в името на ЦСКА? Може би не повече от няколкостотин. Нека се наказва агресията срещу LGBT, както всяка друга агресия! Но обикновено всичко, което такива хора като мен твърдят, е, че тези ‘ценности’ са ненормални и противоестествени, а това, че медицината няма решение за такива проблеми на хората, не означава, че те нямат проблеми или са напълно нормални хора. Никои не говори дали са добри или лоши хора като цяло. Сигурно сред тях има и от едните и от другите.

  Като цяло се наблюдава всеобщ морален упадък на западното общество. А където няма морал, нещата се развалят във всяко отношение. България е интересен пример за това – нещата при нас се случват като че ли на забързан кадър в последните години.

  Но защо това противоестествено нещо умишлено се рекламира и внушава на обществото? Бута ни се в лицето и ни се налага да го приемем за нормално… Учудвам се, че са го докарали до такова очевидно безумие, че изрично да определят ‘трети пол’, след като такова животно явно ‘нема’! Какво стои за тази мащабна кампания, кои среди са заинтересовани от тези неща? Струва ми се много пари се хвърлят, за да се рекламира и внушава тази аморалност на обществото. Защо например активисти от цяла Европа пристигат в малка България за да си направят демонстрацията? Защо същите тези активисти умишлено дразнят несъгласните с тях, за да получат някой шамар и да се оплачат колко са онеправдани или ‘дискриминирани’?
  Как висшите управленски кръгове, движени обичайно от финансови и лобистки, а не морални интереси, склониха да застанат твърдо зад нещо, което изобщо не би трябвало да ги касае и което ни се представя като едва ли не висша морална ценност? Като че ли някой има интерес обществото да се развращава и това са просто стъпките в тази посока. Не знам, търся отговори… като че ли нещо се губи в целия сценарий.

  За християни (като мен) нещата имат прост и ясен отговор – неправдата се надига и краят на света наближава. Но са интересни и конкретните политически и социални механизми, чрез които това се осъществява.

  Поздрави.

 8. Ох, като чета коментарите ми става хем тъжно, хем смешно.
  На какви ценности щели да обучават децата – явно на коренно различни от вашите! Ще им кажат, че да бъдеш хомосексуален не е грях, но ако искат да имат деца ще е добре да се омъжат/ оженят. Нещо, което хората от миналото поколение някак си не можете да схванете, че да си гей е нормално. Да, нормално е. Дори да не сте виждали и чували през комунистическият си живот за тези хора, и тогава ги е имало, ще ги има и за напред.

  Ревностните християни да не пишат по разни форуми, ами да се съвземат малко и да направят Църквата институция, защото през 2013 година видяхме що шевролети, що убийства и насилвания, що разврат и алчност има в правоверните ви храмове. Чак ми иде да се изповядам… Сигурно и затова е виновна Европа и гей-хората.

  И да, зачеване може да се осъществи от мъж и жена. Ценности се градят от цялото общество. А в нашето, такива не съществуват от 864г, през 1396 година, та до ден-днешен.

  Повечето сме роби на предразсъдъци и гордост. Земята е за всички. Много деца имат нужда от семейства. Това, че гей двойка може да възпита по-добре и по-„нормално“ дете от хетеро двойка сигурно ужасява лелите и чичковците на по 50-60 години.

  И знайте – Религията е за тези, които се страхуват от ада, духовността – за тези, които вече са били там.

  Да живее България! Мир и любов измежду всички хора и животни!

 9. Ей умници религиозни, щом сме създадени по образ и подобие на бога защо ще са ни нужни жени изобщо? Бог е създал целия свят с двете си ръце следователно и ние би трябвало да можем. Можем ли ? Не , значи забравете за тия глупости и си гледайте работата вместо да злобеете по адрес на това което не разбирате.

  • Доколкото знам, Бог е създал Адам и Ева, т.е. мъж и жена, или се бъркам? И доколкото знам, а и съм сигурен, че по никакъв друг начин освен чрез мъж и жена човек не може да се възпроизвежда.

 10. Мисля, че е далеч по-притеснително какви ценностти Вие бихте могли да предадете на децата си с този си начин на мислене и изказ!

  За всички „загрижени за децата“ като Вас, може би ще е добре преди да говорят да се замислят, дали да израстнеш захвърлен и забравен в мизерен детски дом, без елементарни битови условия, без никаква грижа, да не говорим за родителска любов е по-добре за морала на децата, отколкото да бъдат отгледани с любов, пък било то и от хомосексуална двойка!!! Като се интересувате толкова много от благоденствието и „правилното развитие“ на децата, отидете в първия детски дом, който Ви е на път и вижте как растат там и на какво ги учат и възпитават!!!

  Какво Ви интересува кой с кого си ляга ако е добър и стойностен човек ?! А това, че някой хомофоб например прави секс с противополжния пол, прави ли го добър човек ?!

 11. Хем нормално,хем и не.Първите хора на тази планета са безполови.Следва разцепване с цел конфликт и контрол.Духът е безполов,така че всеки може да разсъждава за себе си,игра…И майната им на всички религии

 12. Това специално заради Ромпой ли са го сътворили? Той определено е същество от неясен пол и неясен вид въобще.

 13. Ако все още някой вярва в евро-атлантически ценности, то той е абсолютен слепец ! Но, ако освен това и проповядва същите, то той или е продал съвестта си пропагандист, или просто е луд за връзване ! Но и в двата случая мястото им не е на свобода !!!

 14. От Бога ли е сътворен „третият пол“

  В християнската антропология не съществува понятието „трети пол“. В първата книга на Библията ­ Битие, в разказа за Сътворението, казано е много ясно, че Бог е сътворил човека „мъж и жена“ (Бит.1:27). Той ги благославя за съвместен живот с думите: „Плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я“ (Бит. 1:28).

  Оттук става ясно, че хората са сътворени мъже или жени. В Божия замисъл не съществува средно положение между тези два пола. Тъй като и мъжът, и жената са създадени по Божи образ, могат да творят, да създават деца.

  Но вследствие на грехопадението се появяват отклонения и в отношенията между мъжете и жените, обаче това отклонение е заклеймено недвусмислено в Свещ. Писание като грях. За това, че сексуалната връзка между двама мъже (или две жени) е греховна, ненормална и неблагословена от Бога, говори фактът, че тя е безплодна, т.е. не може да даде поколение.

  Желанието на съвременните хомосексуалисти да си осиновяват деца, разкрива желанието им да имитират истинско семейство. Така и дяволът изкушава хората, явявайки се в образа на светъл ангел, имитирайки истинските Божии пратеници. Злото непрестанно се стреми да се възпроизвежда. В бунта си срещу Бога сатаната не е сам, той увлича след себе си други ангели, превръщайки ги в ангели на тъмнината. Демоните са зли и затова искат да поведат към погибел заедно със себе си повече хора. По същия начин и хомосексуалистите: не само те самите водят греховен живот, но желаят да възпроизвеждат своя модел на поведение чрез „своите“ деца.

  В края на шестия творчески ден „видя Бог всичко що създаде, и ето, беше твърде добро“ (Бит.1:31). Човекът, както и всяко нещо сътворено от Бога, е „твърде добро“. Това не значи, че хората не могат да се развиват, т.е. да се богоуподобяват, за да станат съвършени. (вж. Мат. 5:48) Но превръщането на един мъж в хомосексуалист и на една жена в лесбийка не може да се нарече усъвършенстване. Такова Божие творение няма, значи е дело на някой друг…

  Полина Спирова
  © Църковен вестник, брой четвърти за 2002 година

 15. Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда.
  19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.
  20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.
  21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.
  22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,
  23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
  24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, –
  25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
  26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.
  27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.

 16. Абе БЪЛГАРИ, луди ли сме ? Като осиновят горгото детенце без значение българче или англичанче на какво ще го научат – възп итат?Какви МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ ще му дадат тия беееееееееееее? Това е лудост! Каква европа коя е тая европа обяснете ми МОЛЯ ВИ! От 20 и кусур години слушам за нея коя е тая бееееее? гей и гей и лисбийка и лисбийка леле Господи какво дете да осиновят а????????

  • Мисля, че е далеч по-притеснително какви ценностти Вие бихте могли да предадете на децата си с този си начин на мислене и изказ!

   За всички „загрижени за децата“ като Вас, може би ще е добре преди да говорят да се замислят, дали да израстнеш захвърлен и забравен в мизерен детски дом, без елементарни битови условия, без никаква грижа, да не говорим за родителска любов е по-добре за морала на децата, отколкото да бъдат отгледани с любов, пък било то и от хомосексуална двойка!!! Като се интересувате толкова много от благоденствието и „правилното развитие“ на децата, отидете в първия детски дом, който Ви е на път и вижте как растат там и на какво ги учат и възпитават!!!

   Какво Ви интересува кой с кого си ляга ако е добър и стойностен човек ?! А това, че някой хомофоб например прави секс с противополжния пол, прави ли го добър човек ?!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s